Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
Πρόσφατα, ανεξάρτητη στο μασάζ (με πλήρες GFE πρόγραμμα) από 120/ώρα, κατέβηκε αμέσως στα 80 όταν παραπονέθηκα για overpriced τιμή εν μέσω ύφεσης. Δεν τσίμπησα... θα περιμένω να κατέβει περαιτέρω η τιμή. ;)

Άλλη ανεξάρτητη στο μασάζ, που δέχεται στο χώρο της, παραπονείται ότι έχουν λογιστέψει οι συνεδρίες.

...Δώσε και κανένα τηλέφωνο ρε παληκάρι..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ηθελα να πω στο φίλο που λέει ότι είμαι του μαγαζιού πως με βολεύει το συγκεκριμένο γιατι μένω Καλλιρροης γι αυτο πηγαίνω. Το μαγαζι μου το συστησαν 2 φίλοι ( real life) o ένας μάλιστα είναι απο τους παλιούς του site κ επειδή μου αρεσε είπα να ενημερώσω κ εγω με τη σειρά μου. Τώρα όσον αφορά τις τιμές εμένα αυτά μου είπαν, αν εσενα σου κάνουν άλλες πες το μας κ εμάς να μη μας πιάνουν μαλακες... Κ μιας κ είσαι παλιός, σκατζοχοιρακι, με 12000 μηνύματα πρόσεξε καλύτερα κάποιους που γράφουν σχόλια πάνω απο 2 φορές την εβδομάδα, θα δεις ότι πηγαίνουν με την ίδια συχνότητα σε τέτοια μαγαζιά απλα είναι διαφορετικά κάθε φορά. Εσενα σε πείραξε που πήγα στο ίδιο; Κουμάντο στη τσέπη σου και ασε τη δικιά μου να την αδειαζω οπως γουστάρω εγω σαν 38αρης που είμαι...
ε, ναι, τώρα είναι η αλήθεια πως με έπεισες.
γιατί η αλήθεια είναι πως μόνο αυτό υπάρχει στην περιοχή
δεν κρατιέμαι...πρέει να πάω κι εγώ αλλά λες να με αφήσουνε να τους δώσω 300 ευρώ; κάτω από 300 δεν δίνω ποτέ ρε συ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
ε, ναι, τώρα είναι η αλήθεια πως με έπεισες.
γιατί η αλήθεια είναι πως μόνο αυτό υπάρχει στην περιοχή
δεν κρατιέμαι...πρέει να πάω κι εγώ αλλά λες να με αφήσουνε να τους δώσω 300 ευρώ; κάτω από 300 δεν δίνω ποτέ ρε συ.
:grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ιδιαίτερα τώρα που θα μπουν (αν μπουν) και άλλα ιδρύματα στο παιχνίδι, θα κάνουμε διπλό με 150 ευρώ και μονό με 90-100.

Άντε γιατί πήραν πολύ αέρα μερικοί κώλοι  :booty: :booty: :booty:!!!!
νουρου μου ανέφερε και στο ίδρυμα της Ελ. Βενιζέλου
ωστόσο να πω εδώ και το εξής: το αν όντως κάνουνε ή αν το βαφτίζουνε είναι κάτι διαφορετικό.
ωστόσ είναι σίγουρο πως αν τα άλλα ιδρύματα προμοτάρουνε νουρού με μισά λεφτά...αναγκαστικά θα πέσει και αυτό.

τεσπα

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Θα επέλθει διόρθωση. Όταν οι συνεδρίες αραιώσουν κι'άλλο.

Πρόσφατα, ανεξάρτητη στο μασάζ (με πλήρες GFE πρόγραμμα) από 120/ώρα, κατέβηκε αμέσως στα 80 όταν παραπονέθηκα για overpriced τιμή εν μέσω ύφεσης. Δεν τσίμπησα... θα περιμένω να κατέβει περαιτέρω η τιμή. ;)

Άλλη ανεξάρτητη στο μασάζ, που δέχεται στο χώρο της, παραπονείται ότι έχουν λογιστέψει οι συνεδρίες.

Όλα είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Και σε λίγο καιρό θα έχουμε υπερπροσφορά!!!
:thumbsup:

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Συναγωνιστες καλησπέρα. Η πληροφορία που δόθηκε για 130 ευρώ το nuru είναι επιβεβαιωμενη; Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα το έχουμε χτίσει το μαγαζί και πληρωναμε τα κέρατα μας !!! Φαίνεται ότι μετά την έφοδο του ηθών την περασμένη Παρασκευή έβαλαν γενικότερα μυαλό. Επίσης να αναφέρω ότι τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ οι μπατσοι έδειξαν τα σηματακια τους αφού πηδηξαν τις κοπέλες. Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω λόγω επαγγέλματος τι παίζει αυτό απαγορεύεται..... Να σημειώσω επίσης ότι όλες οι κοπέλες είχαν τα απαραίτητα χαρτιά και γι αυτό το μόνο που κατάφεραν τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ είναι να της πανε για εξακρίβωση και να της αφήσουν ελεύθερες. Μόνο εμείς οι δυστυχοι μείναμε με το πουλί στο χέρι .!!! Υ.Γ : το να τριβεται πάνω σου η γκομενα και ξαφνικά να βαράει η πόρτα και ένας καριολης να φωνάζει αστυνομία είναι μια αίσθηση που δεν εύχομαι για κανέναν σας ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.719
Πόντοι
46.232
αφού το έχεις χτίσει όπως λες το μαγαζί , πως και δεν ξέρεις αν ειναι στα 130??
ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για το τι έγινε με τους ¨"αστυνομικούς" και δεν ξέρεις την τιμή  :think: :think:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αφού το έχεις χτίσει όπως λες το μαγαζί , πως και δεν ξέρεις αν ειναι στα 130??
ξέρεις τόσες λεπτομέρειες για το τι έγινε με τους ¨"αστυνομικούς" και δεν ξέρεις την τιμή  :think: :think:

τί ώρα το ραντεβού στη φυλής είπαμε? :rockon: :rockon: :rockon:

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Μέχρι την τελευταία φορά που πήγα και πλήρωσα για nuru που ήταν η προγουμενη Τετάρτη πλήρωναν 150 και 200 για το διπλό. Την προηγούμενη Παρασκευή όπως καταλαβαίνετε δεν πλήρωσα. Άρα δεν ξέρω εάν υπάρχει μείωση τιμών η η Λίζα μα πιάνει κορόιδο και μου χρεώνει 150 αυτό που στους άλλους χρεώνει 130. Όσο για το ειρωνικό σχόλιο περί τόσων πληροφοριών για τους αστυνομικούς σας είπα ότι ήμουν εκεί την ώρα του εγκλήματος ...

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συναγωνιστες καλησπέρα. Η πληροφορία που δόθηκε για 130 ευρώ το nuru είναι επιβεβαιωμενη; Ρωτάω γιατί μέχρι τώρα το έχουμε χτίσει το μαγαζί και πληρωναμε τα κέρατα μας !!! Φαίνεται ότι μετά την έφοδο του ηθών την περασμένη Παρασκευή έβαλαν γενικότερα μυαλό. Επίσης να αναφέρω ότι τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ οι μπατσοι έδειξαν τα σηματακια τους αφού πηδηξαν τις κοπέλες. Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω λόγω επαγγέλματος τι παίζει αυτό απαγορεύεται..... Να σημειώσω επίσης ότι όλες οι κοπέλες είχαν τα απαραίτητα χαρτιά και γι αυτό το μόνο που κατάφεραν τα ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ είναι να της πανε για εξακρίβωση και να της αφήσουν ελεύθερες. Μόνο εμείς οι δυστυχοι μείναμε με το πουλί στο χέρι .!!! Υ.Γ : το να τριβεται πάνω σου η γκομενα και ξαφνικά να βαράει η πόρτα και ένας καριολης να φωνάζει αστυνομία είναι μια αίσθηση που δεν εύχομαι για κανέναν σας ...
Φιλε ολα αυτα τα ιδρυματα ετσι και αλλιως εχουν τοσες ελλειψεις που λειτουργουν εκ των πραγματων παρανομα!!!!το οτι παραμενουν ακομα ανοιχτα...θα σε παραπεμψω σε ατακα παλιας ελληνικης ταινειας....(ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....)!!!

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνώ απολύτως. Δεν είπα ότι λειουργει νόμιμα. Είπα ότι τα κορίτσια είχαν όλα τα απαραίτητα χαρτιά (διαβατήρια, κάρτες παραμονής ...). Προφανώς το όλο ζήτημα ήταν μάλλον καρφωτη απο άλλο μαγαζί η τα μπατσακια δεν χαρτζηληκωθηκαν εγκαίρως ... Γιατί το γεγονός ότι χαρτζηλικωνονται είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Γενικώς γίνεται λίγο της ψιλοπουτάνας!
Αλλοι πληρώνονται και δεν την πέφτουν και άλλοι την πέφτουν γιατί δεν πληρώνονται!
Γάμησέ τα!!!!

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Γενικώς γίνεται λίγο της ψιλοπουτάνας!
Αλλοι πληρώνονται και δεν την πέφτουν και άλλοι την πέφτουν γιατί δεν πληρώνονται!
Γάμησέ τα!!!!
Μια η αλλη δηλαδη!!!και γω που ελεγα να δραστηριοποιηθω στο χωρο...γαμωτο...Μεχρι και το Franchise ειχα σκεφτει!!!! : :dancing:

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αστο το Franchise!!!
Μοναχός σου χόρευε, κι όσο θέλεις  :fuck1:

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Για μπιζνα μιλαμε!!!δε θα ηταν κακο η δημιουργεια μιας αλυσιδας ιδρυματων αυτης της κατηγοριας!!!οσο και πτωση τιμων να εχουμε τα ποσοστα κερδους ειναι ακομα υψηλα!!!

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Φιλε ολα αυτα τα ιδρυματα ετσι και αλλιως εχουν τοσες ελλειψεις που λειτουργουν εκ των πραγματων παρανομα!!!!το οτι παραμενουν ακομα ανοιχτα...θα σε παραπεμψω σε ατακα παλιας ελληνικης ταινειας....(ειναι πολλα τα λεφτα Αρη....)!!!
μην εισαι σιγουρος οτι ολα  τα μαγαζιά ειναι παρανομα που τα περισσότερα που ξερω εχουν χαρτιά (εφορια,ΙΚΑ κλπ...)η τέλος πάντων ποιός απο ολους παρανομει σε αυτη τη συναλλαγή που συμετέχουν το μαγαζύ , η κοπέλα και ο πελάτης ....ασε που πλέον η λέξη παρονομώ , και νόμος πλέον εχει εκφυλισθεί ξεκινώντας από τους 300 ...εγω εχω μπερδευτεί πλέον ....και δεν μπορώ να θεωρήσω παράνομο κάτι το οποίο το αποδέχονται  ευχαρίστως και τα τρία  μέλη που συμμετέχουν ....ενω τις αποφάσεις των 300 τις αποδέχονται μόνο οι 300 ...σε κόντρα εκατομμυρίων  λαού.... πραγματι φίλε εχω μπερδευτεί....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom