Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
...[size=10pt]έως 100 €[/size] θα ήταν λογικό το ποσόν...και θα πρέπει το θεραπευτήριο να αναθεωρήσει τον τιμοκατάλογο του...

Τις προάλες που επισκεύθηκα το εν λόγω λαδάδικο η απάντηση για nuru με 2 με 150 ευρώ ήταν κατηγορηματικά και μονολεκτικά αρνητική. Ηταν τόσο απόλυτη η κα. Λίζα που φαντάστηκα πόσοι άλλοι συναγωνιστές το πρότειναν αυτό και άρχισε να δυσανασχετεί...

δυστυχώς δεν θα ξαναπάω αν δεν μάθω πρώτα οτι κατέβασε τις τιμές όπως ξεκίνησαν και τα άλλα ιδρύματα.

V

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.528
Πόντοι
3.412
Θα τριφτεί λίγο η μούρη της κυρίας κ μετά θα αρχίσει να καταλαβαίνει οτι αυτός που παίρνει νωρίτερα - για να μην πω πρώτος -  την απόφαση για επιθετική τιμολογιακή πολιτική είναι κ ο πλέον κερδισμένος. Διότι δημιουργεί πρώτος ενα target group ευχαριστημένων πελατών που δύσκολα αλλάζουν προτιμήσεις. Για να μην κάνω μακροοικονομική ανάλυση κατά chamberlin κ samuelson.

Οι μισθοί υποχωρούν σε ορισμένες περιπτώσεις  > από 50 % κ στην καλύτερη κοντά στο 25 %.
Ο κατώτερος διαμορφώνεται στα 600 € κ συμπαρασύρει κ τους από πάνω σε χαμηλότερα επίπεδα.
Για ηλικίες έως 25 διαμορφώνεται στα 480 €.   Κ όλα αυτά μικτά.

Σε λίγο καιρό οι τιμές στα studio θα είναι στα 30 € αν θέλουν να επιβιώσουν, τα απλά μασατζίδικα στο 40άρι full program κ τα nuru  στα 50-60 €.

Αλλιώς ας αρχίσουν από τώρα να αναζητούν νέες αγορές !

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΠΑΩ ΝΟΥΡΟΥ

Το ΝΟύρου είναι για λεφτάδες
και όχι για κλεφτοκοτάδες!
Βάλε τα έξοδα της φάσης,
τζελ, στρώματα θαλάσσης,

πετσέτες και ζεστά νερά,
μπαίνουν και μέσα τα μουρά !
Μα έτσι είναι τι να γίνει,
όταν η τσέπη μου παχύνει,

και περισεύουν τα διακόσα,
θα πάω να δώσω άλλα τόσα,
γιατί είμαι τύπος έξτρα λάρτζ,
δεν κάνω εγώ μποϊκοτάζ !

Θα πα και θα τα χώσω όλα,
τζέλ απο τη κορφή ως σόλα ,
βάλτε μου αβέρτα βαλβολίνη,
καβλώνει η πούτσα μου και χύνει !

:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
σήμερα ή μάλλον και σήμερα δίνεις ρεσιτάλ.....
τελικά δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό και ας στο έχω ξαναπεί.....
ο καρβέλας είσαι και μας κάνεις πλάκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

quote author=n.smirni76 link=topic=135948.msg3506993#msg3506993 date=1328736060]
ο καρβέλας είσαι και μας κάνεις πλάκα [/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ε, θα μας πούνε και 200 τη,.... βαλβολίνη !!!! :headbang:

Εγώ γαμώ και στεγνά , άμα λάχει ναούμε ! :2funny:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
ο καρβέλας είσαι και μας κάνεις πλάκα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα ειναι σωστός!!!!  :tooth: :tooth: :tooth:

Συνημμένα

• tsibouk.jpg
    tsibouk.jpg
    25,6 KB · Εμφανίσεις: 31

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι, απ'ότι μπορείς να καταλάβεις, δεν συγκρατώ εύκολα ονόματα όταν πρόκειται για one massage stand!!!!
..μαλλον ψηλη και ξανθια εννοει την ντιανα...καλη αρπαχτικη γατα-εγραψες οτι εχει προυηπηρεσια,σε πιο ιδρυμα ηταν πριν??

Akis73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Επισκέφτηκα την Τετάρτη 8/2 το εν λόγω νουρομαγαζο κατα τις 12 το πρωί κ δεν είχε δωμάτιο οπότε έφυγα κ επέστρεψα μετα απο κανα τρίωρο κ επέλεξα την Αλεξια που ήξερα αλλα αυτή τη φορά πήρα 2πλο αλλη μια, την Άννα. Σερβα με ωραιο κω....λο, καστανοξανθη όχι πολυ ψηλη με καλές προδιαγραφές... Καυτό δίδυμο, έκανα τα πάντα εκτός απο πίσω πόρτα. 2 καυτές παρουσίες που με έκαναν κ παραμιλουσα!!! Άξιζαν τ 210€ που εδωσα κ έμεινα ταπί, μόλις ξανάγεμισω θα πάω σίγουρα!

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Άξιζαν τ 210€ που εδωσα κ έμεινα ταπί, μόλις ξανάγεμισω θα πάω σίγουρα!

Ανέβασαν την τιμή, ή υπολογίζεις και το parking μέσα???  :grin: :grin:

Πολύ σωστά αγαπητέ συναγωνιστή. Έτσι που σκορπίζονται με τόση ευκολία τα διακοσάρια ,  φυσικό είναι να 'ξεφύγουν' και να αυξήσουν και την τιμή ακόμα.  Όσο τους δίνουμε αβάντα και δεν πιέζουμε αντίθετα να μειώσουν τις τιμές σε λογικά όρια θα δούμε αγαπητέ φίλε τέτοια και χειρότερα. Κρίμα για την παλιά και μόνιμη πελατεία που θα φθίνει σιγά-σιγά. Τελικά θα δουλεύουν φουλ τα λαδάδικα της Αχαρνών και ένθεν κατά τη ταπεινή μου άποψη και όσες 'αποκτούν συμπεριφορά ελλεϊνίδων'  θα    'σπάνε μύγες' από την αναδουλειά.

Καλή Αντίσταση σεβαστοί συναγωνιστές....

V

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
496
Πόντοι
26
Ειχε δικιο τελικα και ολοι τον λεγανε τρελο......

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ

gi.kard

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, είμαι αραιός επισκέπτης του site αλλά έως τώρα δεν είχα ρωτήσει/απαντήσει κάτι. Τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με το 'άθλημα' κ ξεκοκάλισα το forum.

Επειδή η ιδέα του nuru μου άρεσε, αλλά δίνω πολύ βάρος στην ασφάλεια των εμπλεκομενων μελών, η ιστορια αυτη με το τζελ και απο δω απο κει ποσο 'ασφαλης' ειναι;  :pipa1:  :pipa2:  :fuck1: Το προφυλακτικο την παλευει; Μπορει καποιος να με διαφωτισει;

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπέρα παιδιά, είμαι αραιός επισκέπτης του site αλλά έως τώρα δεν είχα ρωτήσει/απαντήσει κάτι. Τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με το 'άθλημα' κ ξεκοκάλισα το forum.

Επειδή η ιδέα του nuru μου άρεσε, αλλά δίνω πολύ βάρος στην ασφάλεια των εμπλεκομενων μελών, η ιστορια αυτη με το τζελ και απο δω απο κει ποσο 'ασφαλης' ειναι;  :pipa1:  :pipa2:  :fuck1: Το προφυλακτικο την παλευει; Μπορει καποιος να με διαφωτισει;
....η τσεπη σου την παλευει?.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλησπέρα σε όλους! Επισκέφτηκα την Τετάρτη 8/2 το εν λόγω νουρομαγαζο κατα τις 12 το πρωί κ δεν είχε δωμάτιο οπότε έφυγα κ επέστρεψα μετα απο κανα τρίωρο κ επέλεξα την Αλεξια που ήξερα αλλα αυτή τη φορά πήρα 2πλο αλλη μια, την Άννα. Σερβα με ωραιο κω....λο, καστανοξανθη όχι πολυ ψηλη με καλές προδιαγραφές... Καυτό δίδυμο, έκανα τα πάντα εκτός απο πίσω πόρτα. 2 καυτές παρουσίες που με έκαναν κ παραμιλουσα!!! Άξιζαν τ 210€ που εδωσα κ έμεινα ταπί, μόλις ξανάγεμισω θα πάω σίγουρα!
δύο μηνύματα....
και τα δύο για το συγκεκριμενο κατάστημα
με διαφορά μίας εβδομάδας.

την πρώτη έδωσε 150 (και είναι χαλαρός)
τη δεύτερη έδωσε 210 (και φυσικά είναι πάλι χαλαρός)

τη δεύτερη μάλιστα λέει πως θα ξαναπέι άμα ξαναγεμίσει (γιατί στέγνωσε από χρήμα)

που σημαίνει πως αφού στέγνωσε την πρώτη με τα 150, σε μια εβδομάδα ξαναγεμίζει με 210.
την τρίτη φορά θα έχει γεμίσει με 250.

οχι ρε σεις...δεν είναι του μαγαζιού
απαπα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
...
την πρώτη έδωσε 150 (και είναι χαλαρός)
τη δεύτερη έδωσε 210 (και φυσικά είναι πάλι χαλαρός)

τη δεύτερη μάλιστα λέει πως θα ξαναπέι άμα ξαναγεμίσει (γιατί στέγνωσε από χρήμα)

που σημαίνει πως αφού στέγνωσε την πρώτη με τα 150, σε μια εβδομάδα ξαναγεμίζει με 210.
την τρίτη φορά θα έχει γεμίσει με 250.

οχι ρε σεις...δεν είναι του μαγαζιού
απαπα

Ε, και 'συ τώρα ...! :o
Έκανε λάθος στην ... πρόσθεση, πολλαπλασιασμό, διαίρεση ! :bottom:
Άνθρωποι είμαστε ! :idiot:
;) :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

Σύντροφε, το nuru είναι εξίσου ασφαλές με τα λοιπά είδη μασάζ, εφόσον πληρούνται οι όροι (καθαριότητα, προφύλαξη, απολύμανση κ.λ.π.). Απ' όσο μπορώ να γνωρίζω, πληρούνται. :woldman:
Δεν αλλάζει κάτι. Μόνον η χρήση του gel αντί του λαδιού (για να γλιστράει :grin:). ;)  

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Τις προάλες που επισκεύθηκα το εν λόγω λαδάδικο η απάντηση για nuru με 2 με 150 ευρώ ήταν κατηγορηματικά και μονολεκτικά αρνητική. Ηταν τόσο απόλυτη η κα. Λίζα που φαντάστηκα πόσοι άλλοι συναγωνιστές το πρότειναν αυτό και άρχισε να δυσανασχετεί...

δυστυχώς δεν θα ξαναπάω αν δεν μάθω πρώτα οτι κατέβασε τις τιμές όπως ξεκίνησαν και τα άλλα ιδρύματα.

V

..Για φαντάσου...ξύπνησε και η  Λίζα...που την ξέσκιζες και της ταχυνες στο στόμα μ ένα 80άρι στο Σολ 54, (6ος) πριν 1,5 χρόνο...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom