Η δική μου εμπειρία από το Nuru.
Πέρασα από το μαγαζί πριν από δυο εβδομάδες περίπου.
Το Nuru ήταν πιασμένο, οπότε αποφάσισα να περάσω για απλό με μια μελαχρινή κοπέλα με κοντό μαλλι που (ελεγε πως) ήρθε από Ιταλία και μου φάνηκε η πιο συμπαθητική από τις διαθέσιμες επιλογές.
Επειδή το καθυστερήσαμε λίγο με τα μπες, βγες, να φύγει ο προηγούμενος κτλ, μόλις πέρασα στο δωμάτιο και έκανα μπάνιο ξαναρώτησα για το nuru και όντως είχε αδειάσει.
Με συνοπτικές λοιπόν μεταφέρθηκα εκεί και η (γάτα) σερίφισσα με ρώτησε μήπως θα ήθελα διπλό.
Για καλή μου τύχη λοιπόν επέλεξα και μια ψηλή ξανθιά με προυπηρεσία σε άλλα ευαγή ιδρύματα όπως έμαθα αργότερα.
Αν είχα επιλέξει μόνο την μελαχροινή θα έκλαιγα τα λεφτά μου αφού ήταν απλά διεκπαιρεωτική....
Η ξανθούλα έσωσε την κατάσταση αφού ήταν ότι έπρεπε για τη φάση, ακούραστη και φιλότιμη.
Το nuru ήταν παρα πολύ καλό και όντως το τζελ τεφάλ!!!
Στα συν το αίσθημα να έχεις δυο δίπλα σου να σου τρίβονται, να σε χαιδεύουν, να σε
και εσύ να απολαμβάνεις.
Στα συν το extraball,unlimited.
Επιπλεόν δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά σε μασαζοκρέβατο, αφού είσαι μια χαρά στο στρώμα (θαλάσσης) που βρίσκεται στο πάτωμα.
Στα μείον η τιμή και το ραντεβού που πρέπει να κλείσεις αν θες.
Τελικό συμπερασμα είναι ότι ενώ πραγματικά άξιζε σαν εμπειρία είναι ακριβό για τη φάση που βρίσκονται τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, αν είχα δοκιμάσει μόνο με τη μελαχροινή θα έκλαιγα τα λεφτά μου,οπότε η προσεκτική επιλογή των παρτενερ είναι απαραίτητη όταν σκας πάνω από τα συνηθισμένα.
Βέβαια με αυτά που είπατε για το νέο αίμα που κατέφθασε, ανάψατε και τα δικά μου αίματα, οπότε ίδωμεν...