Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Δηλαδή άμα ζητούσε 10 ευρώ πίσω τι θα γινότανε ? Να μην είμαστε ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι. Μπορείς να βάλεις με τον κατάληλο χειρισμό υποθήκη για τι μέλλον. Αφού του άρεσε κιόλας. Έτσι γίνεται πολλές φορές η καλή χημεία.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
...είναι σημαντικό να ξέρεις αν θα έχεις το πρόγραμμα για το οποίο πληρώνεις...το αν έχεις καλή χημεία και αν δώσεις παραπάνω αυτό είναι άλλη υπόθεση.....

σωστό αλλά η Αλέξια με ενημέρωσε από την αρχή και για το τεχνικό πρόβλημα που είχε και για το κουλούρι που δεν προσφέρει, αλλά ήθελα να τη δοκιμάσω γιατί ήταν top εμφανισιακά και είχε :tits: τις οποίες ψέκασα δεόντως :cum:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
σωστό αλλά η Αλέξια με ενημέρωσε από την αρχή και για το τεχνικό πρόβλημα που είχε και για το κουλούρι που δεν προσφέρει, αλλά ήθελα να τη δοκιμάσω γιατί ήταν top εμφανισιακά και είχε :tits: τις οποίες ψέκασα δεόντως :cum:
....οκ....

Akis73

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα κ εγω με τη σειρά μου να μοιραστώ την εμπειρία μου για το έν λόγω μαγαζί. Φίλος με έστειλε να δοκιμασω το μασάζ nuru γιατι οπως μου είπε είναι το κάτι άλλο. Το μαγαζί είναι πραγματικα ομορφο, προσεγμένο, πολυ καθαρό με λεπτομέρειες στην καθαριότητα οπως listerine, betadine κ πατονετες αλλα κ αντιβακτηριδιακο αφρολουτρο. Για να μη κουραζω, η κοπέλα που δοκίμασα ήταν η Αλεξια πολυ όμορφη ξανθιά, πληθωρικη με ωραίο σώμα αλλα όχι πολυ ψηλη γιατι απ ότι διάβασα το συγκεκριμένο μασάζ θέλει μικροσωμες. Τέλος πάντων πέρασα πολυ ωραία η κοπέλα ήταν ηφαίστειο κ άξιζε τα 150€ που εδωσα. Θα ξανά πάω σίγουρα μόλις μπορέσω οικονομικά.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα κ εγω με τη σειρά μου να μοιραστώ την εμπειρία μου για το έν λόγω μαγαζί. Φίλος με έστειλε να δοκιμασω το μασάζ nuru γιατι οπως μου είπε είναι το κάτι άλλο. Το μαγαζί είναι πραγματικα ομορφο, προσεγμένο, πολυ καθαρό με λεπτομέρειες στην καθαριότητα οπως listerine, betadine κ πατονετες αλλα κ αντιβακτηριδιακο αφρολουτρο. Για να μη κουραζω, η κοπέλα που δοκίμασα ήταν η Αλεξια πολυ όμορφη ξανθιά, πληθωρικη με ωραίο σώμα αλλα όχι πολυ ψηλη γιατι απ ότι διάβασα το συγκεκριμένο μασάζ θέλει μικροσωμες. Τέλος πάντων πέρασα πολυ ωραία η κοπέλα ήταν ηφαίστειο κ άξιζε τα 150€ που εδωσα. Θα ξανά πάω σίγουρα μόλις μπορέσω οικονομικά.
:thumbsup:

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
επιστροφή στο nurομάγαζο καθότι φτιαγμένος για nuru. διαπιστώνω όμως δυο νέες ενδιαφέρουσες παρουσίες εκ ρωσίας ορμώμενες. φωτεινή ξανθιά με μακρυά μαλλιά. βίκυ καστανή κοντά μαλλιά και βύζους που αποτέλεσαν την ικανή και αναγκαία συνθήκη για να τη διαλέξω (προτείνεται για τους φίλους του... βύζαντα μεγάρων).
προτίμησα το κανονικό μασάζ για το δοκιμαστικό γύρο (μη πάνε στραφι τα μπικικίνια τώρα που είναι λιγοστά). το αποτέλεσμα μασάζ αρκετά καλόό όπου σπαταλήθηκε ο μισός χρόνος της συνεδρίας, για τη συνέχεια θα χρησιμοποιήσω τη γνωστή ρήση "είπα το δεσπότη παναγιώτη...". από το "πακέτο" έμειναν κάτι υπόλοιπα. από εμένα... δεν έμεινε τίποτα!
είδομεν στο μέλλον και στο nuru.
μια ώρα και κάτι με τα γνωστά 80€

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1

συμφωνώ και επιβεβαιώνω για το επίπεδο των εγκαταστάσεων και παροχών του μαγαζιού.
έχοντας όμως και την εμπειρία της ψηλής, νομίζω λοτι το nuru δεν είναι θέμα μεγέθους θεραπεύτριας αλλά τεχνικής. εν πάση περιπτώσει δεν μένει παρά να δοκιμαστούν για να υπάρξουν συγκριτικά στοιχεία.

Επισκέπτης
Επειδή μπήκα στην μπρίζα για μιά επίσκεψη ,το τζέλ φεύγει ή θα μας πάρουνε χαμπάρι μολις γυρίσουμε σπίτι και γδυθούμε ???????

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επειδή μπήκα στην μπρίζα για μιά επίσκεψη ,το τζέλ φεύγει ή θα μας πάρουνε χαμπάρι μολις γυρίσουμε σπίτι και γδυθούμε ???????

μπές κανονικά στην πρίζα.Το τζέλ είναι από υλικό τεφάλ.Δεν κολλάει..

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
[quote author=pathos gia ta temachia]
μπές κανονικά στην πρίζα.Το τζέλ είναι από υλικό τεφάλ.Δεν κολλάει..
[/quote]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η δική μου εμπειρία από το Nuru.

Πέρασα από το μαγαζί πριν από δυο εβδομάδες περίπου.
Το Nuru ήταν πιασμένο, οπότε αποφάσισα να περάσω για απλό με μια μελαχρινή κοπέλα με κοντό μαλλι που (ελεγε πως) ήρθε από Ιταλία και μου φάνηκε η πιο συμπαθητική από τις διαθέσιμες επιλογές.

Επειδή το καθυστερήσαμε λίγο με τα μπες, βγες, να φύγει ο προηγούμενος κτλ, μόλις πέρασα στο δωμάτιο και έκανα μπάνιο ξαναρώτησα για το nuru και όντως είχε αδειάσει.

Με συνοπτικές λοιπόν μεταφέρθηκα εκεί και η (γάτα) σερίφισσα με ρώτησε μήπως θα ήθελα διπλό.

Για καλή μου τύχη λοιπόν επέλεξα και μια ψηλή ξανθιά με προυπηρεσία σε άλλα ευαγή ιδρύματα όπως έμαθα αργότερα.

Αν είχα επιλέξει μόνο την μελαχροινή θα έκλαιγα τα λεφτά μου αφού ήταν απλά διεκπαιρεωτική....

Η ξανθούλα έσωσε την κατάσταση αφού ήταν ότι έπρεπε για τη φάση, ακούραστη και φιλότιμη.

Το nuru ήταν παρα πολύ καλό και όντως το τζελ τεφάλ!!!

Στα συν το αίσθημα να έχεις δυο δίπλα σου να σου τρίβονται, να σε χαιδεύουν, να σε  :pipa2:  :pipa1:  :tits: :tits2: και εσύ να απολαμβάνεις.

Στα συν το extraball,unlimited.

Επιπλεόν δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά σε μασαζοκρέβατο, αφού είσαι μια χαρά στο στρώμα (θαλάσσης) που βρίσκεται στο πάτωμα.

Στα μείον η τιμή και το ραντεβού που πρέπει να κλείσεις αν θες.

Τελικό συμπερασμα είναι ότι ενώ πραγματικά άξιζε σαν εμπειρία είναι ακριβό για τη φάση που βρίσκονται τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, αν είχα δοκιμάσει μόνο με τη μελαχροινή θα έκλαιγα τα λεφτά μου,οπότε η προσεκτική επιλογή των παρτενερ είναι απαραίτητη όταν σκας πάνω από τα συνηθισμένα.

Βέβαια με αυτά που είπατε για το νέο αίμα που κατέφθασε, ανάψατε και τα δικά μου αίματα, οπότε ίδωμεν...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
καλά τόση ώρα δεν ρώτησες κανένα όνομα.......

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η δική μου εμπειρία από το Nuru.

Πέρασα από το μαγαζί πριν από δυο εβδομάδες περίπου.
Το Nuru ήταν πιασμένο, οπότε αποφάσισα να περάσω για απλό με μια μελαχρινή κοπέλα με κοντό μαλλι που (ελεγε πως) ήρθε από Ιταλία και μου φάνηκε η πιο συμπαθητική από τις διαθέσιμες επιλογές.

Επειδή το καθυστερήσαμε λίγο με τα μπες, βγες, να φύγει ο προηγούμενος κτλ, μόλις πέρασα στο δωμάτιο και έκανα μπάνιο ξαναρώτησα για το nuru και όντως είχε αδειάσει.

Με συνοπτικές λοιπόν μεταφέρθηκα εκεί και η (γάτα) σερίφισσα με ρώτησε μήπως θα ήθελα διπλό.

Για καλή μου τύχη λοιπόν επέλεξα και μια ψηλή ξανθιά με προυπηρεσία σε άλλα ευαγή ιδρύματα όπως έμαθα αργότερα.

Αν είχα επιλέξει μόνο την μελαχροινή θα έκλαιγα τα λεφτά μου αφού ήταν απλά διεκπαιρεωτική....

Η ξανθούλα έσωσε την κατάσταση αφού ήταν ότι έπρεπε για τη φάση, ακούραστη και φιλότιμη.

Το nuru ήταν παρα πολύ καλό και όντως το τζελ τεφάλ!!!

Στα συν το αίσθημα να έχεις δυο δίπλα σου να σου τρίβονται, να σε χαιδεύουν, να σε  :pipa2:  :pipa1:  :tits: :tits2: και εσύ να απολαμβάνεις.

Στα συν το extraball,unlimited.

Επιπλεόν δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβατικά σε μασαζοκρέβατο, αφού είσαι μια χαρά στο στρώμα (θαλάσσης) που βρίσκεται στο πάτωμα.

Στα μείον η τιμή και το ραντεβού που πρέπει να κλείσεις αν θες.

Τελικό συμπερασμα είναι ότι ενώ πραγματικά άξιζε σαν εμπειρία είναι ακριβό για τη φάση που βρίσκονται τα οικονομικά μου αυτή τη στιγμή. Επιπλέον, αν είχα δοκιμάσει μόνο με τη μελαχροινή θα έκλαιγα τα λεφτά μου,οπότε η προσεκτική επιλογή των παρτενερ είναι απαραίτητη όταν σκας πάνω από τα συνηθισμένα.

Βέβαια με αυτά που είπατε για το νέο αίμα που κατέφθασε, ανάψατε και τα δικά μου αίματα, οπότε ίδωμεν...

Δεν μας είπες όμως πόσο πήγε το διπλό στο νουρού

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
200 για μια ώρα  :- :- :-

Για αυτό λέω ότι είναι πολλά τα λεφτά, για μένα τουλάχιστον...

Δεν ξέρω αν μπορεί να πέσει και πόσο..

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Το 200άρι είναι πραγματικά μεγάλο ποσό. Όπως έχουν ήδη γράψει πολύ φίλοι, στο συγκεκριμένο κατάστημα οι κοπέλες συχνά από μόνες τους προτείνουν στο Nuru να μπει και δεύτερη κοπέλα για εκπαίδευση, χωρίς έξτρα κόστος (στα 150 δηλαδή). Τι να πω, προφανώς θεωρούνται πλέον όλες εκπαιδευμένες και απαιτούν παραπάνω χρήματα για τις υπηρεσίες τους. Απλά προτείνω εγκράτεια, αν και αντικειμενικά δύσκολο σε τέτοιες φάσεις που η κρίση είναι χαλαρή. Τα παίρνουν που τα παίρνουν υπέρ πλούσια, να μην μας γδύνουν και από πάνω...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Το 200άρι είναι πραγματικά μεγάλο ποσό. Όπως έχουν ήδη γράψει πολύ φίλοι, στο συγκεκριμένο κατάστημα οι κοπέλες συχνά από μόνες τους προτείνουν στο Nuru να μπει και δεύτερη κοπέλα για εκπαίδευση, χωρίς έξτρα κόστος (στα 150 δηλαδή). Τι να πω, προφανώς θεωρούνται πλέον όλες εκπαιδευμένες και απαιτούν παραπάνω χρήματα για τις υπηρεσίες τους. Απλά προτείνω εγκράτεια, αν και αντικειμενικά δύσκολο σε τέτοιες φάσεις που η κρίση είναι χαλαρή. Τα παίρνουν που τα παίρνουν υπέρ πλούσια, να μην μας γδύνουν και από πάνω...
...έως 100 € θα ήταν λογικό το ποσόν...και θα πρέπει το θεραπευτήριο να αναθεωρήσει τον τιμοκατάλογο του...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΠΙ ΜΙ για ΝΟΥΡΟΥ

Αμα το πάτε κατοστάρα
και η δική μου η κορμάρα,
θα πάει το Νούρου να γνωρίσει
την εμπειρία ν΄ αποκτήσει !

Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει ,
κι αν με τα τζέλ μου την βαρέσει,
δυό κατοστάρες δεν αντέχω,
να χάσω, άσε που δεν έχω !

Κουρίτσα, στείλτε μου πι μί,
τώρα που θάχουμε δραχμή,
δυό κατοστάρικα δραχμούλες,
νούρου και δυό εκτονωσούλες !

:grin:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom