observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.044
- Πόντοι
- 5.975
και .. θα το θυμουνται την επόμενη φορά που θα πας / αν πας
...σωστό...ναι αλλα μην το πεις πριν περάσεις.......
θα ζητησουν περισσότερα και παιζεί να έρθει και στραβωμένη η κοπελα στο δωματιο
σε καποια ιδρυματα εχουν μπλοκ αποδείξεων έτοιμη κομμένη και αφημένη επιμελώς ατημέλητα η πανω στο σωμα του καλοριφερ ή στο τραπεζάκι με τα παρελκόμενα του μασαζ.....
σε καποια ιδρυματα εχουν μπλοκ αποδείξεων έτοιμη κομμένη και αφημένη ...
στο τραπεζάκι με τα παρελκόμενα του μασαζ.....
...after massage...
... ...χαρτί , ελαστικά..παρελκόμενα μασαζ : λάδι , κρέμες , οινόπνευμα ,τηλεκοντρόλ κλιματιστικού
και δονητές για κάποιους με άλλα γουστα
αυτα ειναι για ανακύκλωση... ...χαρτί , ελαστικά..
...όσα μπορέσεις στην 1 ώρα...καλησπερα παιδες. αν εχει επισκεφτει καποιος το ιδρυμα και εχει κανει nuru massage , μπορει να μου πει ποσα τελειωματα συμπεριλαμβανονται στην τιμη?
...όσα μπορέσεις στην 1 ώρα...
, !
Παράθεση από: gepap στις 12/01/12, 16:04
...όσα μπορέσεις στην 1 ώρα...
την εκπαιδευσες αριστα ...Αφού μου παρουσίασε τις κοπέλες μου έκαναν πολύ εντύπωση τα φανταστικά μάτια της Ναταλί και της ανέφερα για gel και nuru εκείνη μου είπε "που το 'μαθες βρε θηρίο ?" και μου είπε οτι θα μου κάνει και δώρο μέσα στην τιμή (150 γιούργια) και δεύτερη κοπέλα για να εκπαιδευτεί και αυτή στο nuru . (Εξάλου ήμουν ο τελευταίος πελάτης εκείνης της μέρας και είχε πολύ ησυχία - δεν άκουσα κανένα κουδούνι)
Έτσι είναι και με το παραπάνω.
Απροπό , να με συμπαθάτε συναγωνιστές γιατι σας μεταφέρω την εμπειρία μου με αρκετή καθυστέρηση, αλλά έτρεχα σα σκυλί στη δουλειά, μπας και μαζέψω κάνα φράγκο. Τώρα που ξέκλεψα λίγη ώρα σας γράφω για την εμπειρία που είχα μαζί με την Ναταλί και την Ντιάνα βδομάδες πρίν.
Βράδι Πέμπτης χτυπάω το κουδούνι και εμφανίζεται η κ.Λίζα παλιά γνώριμη από Σολομού 54 όπου έχουμε αφήσει επικά μαμήσια μαζί και με την Κατερίνα (Ρωσίδα άπαιχτη έχω γράψει παλαιότερα κριτική για αυτή και ακόμα εξακολουθώ και τα βλέπω όλα στο δωμάτιο μαζί της).
Αφού μου παρουσίασε τις κοπέλες μου έκαναν πολύ εντύπωση τα φανταστικά μάτια της Ναταλί και της ανέφερα για gel και nuru εκείνη μου είπε "που το 'μαθες βρε θηρίο ?" και μου είπε οτι θα μου κάνει και δώρο μέσα στην τιμή (150 γιούργια) και δεύτερη κοπέλα για να εκπαιδευτεί και αυτή στο nuru . (Εξάλου ήμουν ο τελευταίος πελάτης εκείνης της μέρας και είχε πολύ ησυχία - δεν άκουσα κανένα κουδούνι)
Αφού είχα ξεκινήσει ντουσάκι ήρθε μέσα το Ναταλάκι , γδήθηκε και μπήκε μέσα στο ντούζ όπου σαπουνιστήκαμε παντού και με τα φιλιά της και τα τριψίματά της μέσα στο νερό ο Θεμιστοκλής μου έγινε πέτρα και τσούπ σε λιγό ήρθε και Ντιάνα (περιγραφές-εμφάνιση έχουν δώσει προηγούμενοι συναγωνιστές να μην σας κουράζω), και όταν γδήθηκε της κάνω "τι μένεις μοναχό σου και παραπονεμένο; έλα μαζί μας" και στιμοχνώμαστε απολαυστικά στη ντουζίερα και τις σαπούνισα παντού , φιλιά με την Ναταλί στην αρχή αλλά μετά ζήλεψε και η άλλη, με βάλανε σαντουϊτσ στην μέση και γινόταν της κολάσεως. Τριψίματα μέσα στα νερά, φιλιά παντού και δεν άντεξα , τις άρπαξα έξω για να μπορέσω να κινηθώ και στα όρθια ξεπέταξα την πρώτη μου κανονιά στο Ναταλάκι εκεί στα όρθια με την Ντιάνα να τρίβεται στην πλάτη μου.
Βγάζω το λάστιχο και μπαίνω στο ντούζ να ξεπλύνω τον Θεμιστοκλή, όπου με βουτάνε και με ξαπλώνουν στο στρώμα - με φρεσκοπλυμένο σεντόνι επάνω - και με αρχίζουν σε ένα λυσσαλέο B2B στην πλάτη, μόνη της στην αρχή το Ναταλάκι και μετά με μοιράστηκαν μισό-μισό και οι δυό τους. Το τέλοιο ήταν ότι είχαν μαζί χλιαρό νερό γιατί το τζέλ από μόνο του είναι κρύο. Ετσι ήταν όμως χαλαρωτικά . Πριν όμως φχαριστηθώ χαλάρωση, με γυρίζει η Ναταλί ανάσκελα και μ'αρχίζουν με μανία να τριβονται πάνω μου , δεν άντεξα καθόλου και αρπάζω την Ντιανα στα τέσσερα αυτή την φορά που ήταν ξαναμένη και την σφυρικοπάω αλύπητα μέχρι που σκίρτιζε και διπλωνόταν στα δύο αφού ήρθα και δεύτερη φορά αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι". Ξαναπάω μέσα στο ντούζ για να πλυθώ και βγαίνοντας με βάζουν πάλι να ξαπλώσω και μ'αρχίζει η Ντιάνα ένα τρελό καλαμάκι με δόντι με λύσα ( σερ άλλη περίπτωση θα σταμάταγα άλλη ξεκολιάρα αλλά σε αυτή την περίπτωση είχαμε πάρει φωτιά και οι τρείς μας και ένιωθα αδρεναλίνη σαν να πηδάω από ψηλό βράχο στη θάλασσα. Με σηκώνουν στη συνέχεια όρθια και η Ντιάνα να συνεχίζει με μανία και η Ναταλί να με φιλά στην πλάτη, στο λαιμό, να με γλείφει παντού και για τρίτη φορά της τα έδωσα της Νάντιας στο στόμα. Περιτό να σας πώ οτι όταν κατέβηκα κάτω , παραπατούσα στο πεζοδρόμιο με πονούσε ο Θεμιστοκλής από τις δαγκωνιές της Ντιάνας αλλά μου ήταν πετρωμένος μελανιασμένος και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω και δεν καταλαβαινα τίποτα την ώρα της μάχης. Μετά με πονούσαν τα επίμαχα σημεία)
Εν κατακλείδι ήταν για μένα μια εμπειρία που δεν μπορώ να επαναλάβω συχνά, ιδιαίτερα μετά την τραγική μείωση του μισθού μου, χρειάζεται μήνες για να μαζέψω λεφτά
αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι"
?????????
αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι"
τι εννοει ο ποιητησ??? squirting???
(π.χ. στο Αριστοτέλους 142 αρκετά παλιά που είχε 10 με 12 κοπέλες μέσα για να διαλέξεις, το κόστος μαζί με 3 από αυτές με λιγότερα από 100 ευρώ