Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
και .. θα το θυμουνται  την επόμενη φορά  που θα πας /  αν  πας    :cheesy:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
οπότε θα του την κόβουν πριν τους την ζητησει  :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
οπότε θα του την κόβουν πριν τους την ζητησει    :o :o
===
Φέρτε πισω την κα Σοφία  να κοβει αποδείξεις εκει/  Που είναι και..... απονήρευτη ..
:2funny:
===
Παντως--  εκτός   πλάκας,  καποια   δια τον φόβο των ιουδαιων  δουλευουν με αποδειξη-  καλου καλου--
πχ  Αγ Ιωάννου  8

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
σε καποια ιδρυματα εχουν μπλοκ αποδείξεων έτοιμη κομμένη και αφημένη επιμελώς ατημέλητα η πανω στο σωμα του καλοριφερ ή στο τραπεζάκι με τα παρελκόμενα του μασαζ.....     

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
σε καποια ιδρυματα εχουν μπλοκ αποδείξεων έτοιμη κομμένη και αφημένη επιμελώς ατημέλητα η πανω στο σωμα του καλοριφερ ή στο τραπεζάκι με τα παρελκόμενα του μασαζ.....       

παρατηρητικό μου αγόρι εσύ!!!!!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.819
Πόντοι
46.232
παρελκόμενα μασαζ : λάδι , κρέμες , οινόπνευμα ,τηλεκοντρόλ κλιματιστικού  :2funny: :2funny:
και δονητές για κάποιους με άλλα γουστα  :grin: :grin: :grin:

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες. αν εχει επισκεφτει καποιος το ιδρυμα και εχει κανει nuru massage , μπορει να μου πει ποσα τελειωματα συμπεριλαμβανονται στην τιμη?

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
:thumbsup:, :grin: !
Παράθεση από: gepap στις 12/01/12, 16:04

...όσα μπορέσεις στην 1 ώρα...

Έτσι είναι και με το παραπάνω.
Απροπό , να με συμπαθάτε συναγωνιστές γιατι σας μεταφέρω την εμπειρία μου με αρκετή καθυστέρηση, αλλά έτρεχα σα σκυλί στη δουλειά, μπας και μαζέψω κάνα φράγκο. Τώρα που ξέκλεψα λίγη ώρα σας γράφω για την εμπειρία που είχα μαζί με την Ναταλί και την Ντιάνα βδομάδες πρίν.

Βράδι Πέμπτης χτυπάω το κουδούνι και εμφανίζεται η κ.Λίζα παλιά γνώριμη από Σολομού 54 όπου έχουμε αφήσει επικά μαμήσια μαζί και με την Κατερίνα (Ρωσίδα άπαιχτη έχω γράψει παλαιότερα κριτική για αυτή και ακόμα εξακολουθώ και τα βλέπω όλα στο δωμάτιο μαζί της).

Αφού μου παρουσίασε τις κοπέλες μου έκαναν πολύ εντύπωση τα φανταστικά μάτια της Ναταλί και της ανέφερα για gel  και  nuru    εκείνη μου είπε "που το 'μαθες βρε θηρίο ?" και μου είπε οτι θα μου κάνει και δώρο μέσα στην τιμή (150 γιούργια) και δεύτερη κοπέλα για να εκπαιδευτεί και αυτή στο  nuru . (Εξάλου ήμουν ο τελευταίος πελάτης εκείνης της μέρας και είχε πολύ ησυχία - δεν άκουσα κανένα κουδούνι)

Αφού είχα ξεκινήσει ντουσάκι ήρθε μέσα το Ναταλάκι , γδήθηκε και μπήκε μέσα στο ντούζ όπου σαπουνιστήκαμε παντού και με τα φιλιά της και τα τριψίματά της μέσα στο νερό ο Θεμιστοκλής μου έγινε πέτρα  και τσούπ σε λιγό ήρθε και Ντιάνα (περιγραφές-εμφάνιση έχουν δώσει προηγούμενοι συναγωνιστές να μην σας κουράζω), και όταν γδήθηκε της κάνω "τι μένεις μοναχό σου και παραπονεμένο; έλα μαζί μας" και στιμοχνώμαστε απολαυστικά στη ντουζίερα και τις σαπούνισα παντού , φιλιά με την Ναταλί στην αρχή αλλά μετά ζήλεψε και η άλλη, με βάλανε σαντουϊτσ στην μέση και γινόταν της κολάσεως. Τριψίματα μέσα στα νερά, φιλιά παντού και δεν άντεξα , τις άρπαξα έξω για να μπορέσω να κινηθώ και στα όρθια ξεπέταξα την πρώτη μου κανονιά στο  Ναταλάκι εκεί στα όρθια με την Ντιάνα να τρίβεται στην πλάτη μου.
Βγάζω το λάστιχο και μπαίνω στο ντούζ να ξεπλύνω τον Θεμιστοκλή, όπου με βουτάνε και με ξαπλώνουν στο στρώμα - με φρεσκοπλυμένο σεντόνι επάνω - και με αρχίζουν σε ένα λυσσαλέο B2B στην πλάτη, μόνη της στην αρχή το Ναταλάκι και μετά με μοιράστηκαν μισό-μισό και οι δυό τους. Το τέλοιο ήταν ότι είχαν μαζί χλιαρό νερό γιατί το τζέλ από μόνο του είναι κρύο. Ετσι ήταν όμως χαλαρωτικά . Πριν όμως φχαριστηθώ χαλάρωση, με γυρίζει η Ναταλί ανάσκελα και μ'αρχίζουν με μανία να τριβονται πάνω μου , δεν άντεξα καθόλου και αρπάζω την Ντιανα στα τέσσερα αυτή την φορά που ήταν ξαναμένη και την σφυρικοπάω αλύπητα μέχρι που σκίρτιζε και διπλωνόταν στα δύο αφού ήρθα και δεύτερη φορά αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι". Ξαναπάω μέσα στο ντούζ για να πλυθώ και βγαίνοντας με βάζουν πάλι να ξαπλώσω και μ'αρχίζει η Ντιάνα ένα τρελό καλαμάκι με δόντι με λύσα ( σερ άλλη περίπτωση θα σταμάταγα άλλη ξεκολιάρα αλλά σε αυτή την περίπτωση είχαμε πάρει φωτιά και οι τρείς μας και ένιωθα αδρεναλίνη σαν να πηδάω από ψηλό βράχο στη θάλασσα. Με σηκώνουν στη συνέχεια όρθια και η Ντιάνα να συνεχίζει με μανία και η Ναταλί να με φιλά στην πλάτη, στο λαιμό, να με γλείφει παντού και για τρίτη φορά της τα έδωσα της Νάντιας στο στόμα. Περιτό να σας πώ οτι όταν κατέβηκα κάτω , παραπατούσα στο πεζοδρόμιο με πονούσε ο Θεμιστοκλής από τις δαγκωνιές της Ντιάνας αλλά μου ήταν πετρωμένος μελανιασμένος και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω και δεν καταλαβαινα τίποτα την ώρα της μάχης. Μετά με πονούσαν τα επίμαχα σημεία) 

Εν κατακλείδι ήταν για μένα μια εμπειρία που δεν μπορώ να επαναλάβω συχνά, ιδιαίτερα μετά την τραγική μείωση του μισθού μου, χρειάζεται μήνες για να μαζέψω λεφτά

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αφού μου παρουσίασε τις κοπέλες μου έκαναν πολύ εντύπωση τα φανταστικά μάτια της Ναταλί και της ανέφερα για gel  και  nuru    εκείνη μου είπε "που το 'μαθες βρε θηρίο ?" και μου είπε οτι θα μου κάνει και δώρο μέσα στην τιμή (150 γιούργια) και δεύτερη κοπέλα για να εκπαιδευτεί και αυτή στο  nuru . (Εξάλου ήμουν ο τελευταίος πελάτης εκείνης της μέρας και είχε πολύ ησυχία - δεν άκουσα κανένα κουδούνι)
την εκπαιδευσες αριστα ... :2funny: :2funny: :2funny:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Έτσι είναι και με το παραπάνω.
Απροπό , να με συμπαθάτε συναγωνιστές γιατι σας μεταφέρω την εμπειρία μου με αρκετή καθυστέρηση, αλλά έτρεχα σα σκυλί στη δουλειά, μπας και μαζέψω κάνα φράγκο. Τώρα που ξέκλεψα λίγη ώρα σας γράφω για την εμπειρία που είχα μαζί με την Ναταλί και την Ντιάνα βδομάδες πρίν.

Βράδι Πέμπτης χτυπάω το κουδούνι και εμφανίζεται η κ.Λίζα παλιά γνώριμη από Σολομού 54 όπου έχουμε αφήσει επικά μαμήσια μαζί και με την Κατερίνα (Ρωσίδα άπαιχτη έχω γράψει παλαιότερα κριτική για αυτή και ακόμα εξακολουθώ και τα βλέπω όλα στο δωμάτιο μαζί της).

Αφού είχα ξεκινήσει ντουσάκι ήρθε μέσα το Ναταλάκι , γδήθηκε και μπήκε μέσα στο ντούζ όπου σαπουνιστήκαμε παντού και με τα φιλιά της και τα τριψίματά της μέσα στο νερό ο Θεμιστοκλής μου έγινε πέτρα  και τσούπ σε λιγό ήρθε και Ντιάνα (περιγραφές-εμφάνιση έχουν δώσει προηγούμενοι συναγωνιστές να μην σας κουράζω), και όταν γδήθηκε της κάνω "τι μένεις μοναχό σου και παραπονεμένο; έλα μαζί μας" και στιμοχνώμαστε απολαυστικά στη ντουζίερα και τις σαπούνισα παντού , φιλιά με την Ναταλί στην αρχή αλλά μετά ζήλεψε και η άλλη, με βάλανε σαντουϊτσ στην μέση και γινόταν της κολάσεως. Τριψίματα μέσα στα νερά, φιλιά παντού και δεν άντεξα , τις άρπαξα έξω για να μπορέσω να κινηθώ και στα όρθια ξεπέταξα την πρώτη μου κανονιά στο  Ναταλάκι εκεί στα όρθια με την Ντιάνα να τρίβεται στην πλάτη μου.
Βγάζω το λάστιχο και μπαίνω στο ντούζ να ξεπλύνω τον Θεμιστοκλή, όπου με βουτάνε και με ξαπλώνουν στο στρώμα - με φρεσκοπλυμένο σεντόνι επάνω - και με αρχίζουν σε ένα λυσσαλέο B2B στην πλάτη, μόνη της στην αρχή το Ναταλάκι και μετά με μοιράστηκαν μισό-μισό και οι δυό τους. Το τέλοιο ήταν ότι είχαν μαζί χλιαρό νερό γιατί το τζέλ από μόνο του είναι κρύο. Ετσι ήταν όμως χαλαρωτικά . Πριν όμως φχαριστηθώ χαλάρωση, με γυρίζει η Ναταλί ανάσκελα και μ'αρχίζουν με μανία να τριβονται πάνω μου , δεν άντεξα καθόλου και αρπάζω την Ντιανα στα τέσσερα αυτή την φορά που ήταν ξαναμένη και την σφυρικοπάω αλύπητα μέχρι που σκίρτιζε και διπλωνόταν στα δύο αφού ήρθα και δεύτερη φορά αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι". Ξαναπάω μέσα στο ντούζ για να πλυθώ και βγαίνοντας με βάζουν πάλι να ξαπλώσω και μ'αρχίζει η Ντιάνα ένα τρελό καλαμάκι με δόντι με λύσα ( σερ άλλη περίπτωση θα σταμάταγα άλλη ξεκολιάρα αλλά σε αυτή την περίπτωση είχαμε πάρει φωτιά και οι τρείς μας και ένιωθα αδρεναλίνη σαν να πηδάω από ψηλό βράχο στη θάλασσα. Με σηκώνουν στη συνέχεια όρθια και η Ντιάνα να συνεχίζει με μανία και η Ναταλί να με φιλά στην πλάτη, στο λαιμό, να με γλείφει παντού και για τρίτη φορά της τα έδωσα της Νάντιας στο στόμα. Περιτό να σας πώ οτι όταν κατέβηκα κάτω , παραπατούσα στο πεζοδρόμιο με πονούσε ο Θεμιστοκλής από τις δαγκωνιές της Ντιάνας αλλά μου ήταν πετρωμένος μελανιασμένος και οι φλέβες του είχαν πεταχτεί έξω και δεν καταλαβαινα τίποτα την ώρα της μάχης. Μετά με πονούσαν τα επίμαχα σημεία) 

Εν κατακλείδι ήταν για μένα μια εμπειρία που δεν μπορώ να επαναλάβω συχνά, ιδιαίτερα μετά την τραγική μείωση του μισθού μου, χρειάζεται μήνες για να μαζέψω λεφτά
:thumbsup:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι"

????????? :think: :think: :think: :think: :think:
τι εννοει ο ποιητησ???    squirting???

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015
????????? :think: :think: :think: :think: :think:
αρπάζει το χέρι μου και χώνει τα δαχτυλά μου στο φρεσκοξυρισμένο νινάκι της μέχρι που ένιωσα το γνωστό τουμπάνιασμα μέσα της που μου τα "έδωσε όλα της στο χέρι"

τι εννοει ο ποιητησ???    squirting???

Προς αποφυφήν παρεξηγήσεων στους αξιότιμους συναγωνιστές δεν εννούσα οτι η Ντιάνα έκανε squirting στο χέρι μου. Αλλά την χαρακτηριστική αίσθηση όταν το κορίτσι νιώθει την γυναίκα μέσα της και τρέμει το κορμί της από την ηδονή και ο άντρας συνεχίζει να την δαχτυλιάζει όπου τελικά αυτή φτάνει στην κορύφωση και κυρτώνουν τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου. Μάλιστα η Ντιανα συνέχισε να τρίβεται στο χέρι μου μέχρι να τελειώσει όλο αυτό που ένιωθε εκείνη τη στιγμή.  Μου έχει ξανασυμβεί (ως παλιός στο κουρμπέτι αρκετές φορές) όταν η γυναίκα έχει πάρει τον δρόμο χωρίς επιστροφή τότε συνεχίζει ακόμα και εαν εγώ έχω "τελειώσει" και στα παλιά της τα παπούτσια αν η τσατσα βαράει πόρτες η αν περιμένει πολύς κόσμος έξω στο σαλόνι.  Πάντως οι κοπέλες με έκαναν να τα δώ όλα -αφού δεν είμαι και κανένας πιτσιρικάς- και ένιωθα στο τέλος ένα αίσθημα "αδειάσμοτος" και στον δρόμο δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου, παρότι στο παρελθόν έχω ζήσει παρόμοιες καταστάσεις με δύο ή τρείς κοπέλες (π.χ. στο Αριστοτέλους 142 αρκετά παλιά που είχε 10 με 12 κοπέλες μέσα για να διαλέξεις, το κόστος μαζί με 3  από αυτές με λιγότερα από 100 ευρώ ή Φωκαίας 24-κάτω πιο πρόσφατα με 3 κοπέλες με 60 ή την γνωστή Κατερίνα στο Φυλλής 200 -πριν επιστρέψει πίσω στην χώρα της- , που της άρεσε να ευχαριστήσει τον Άνδρα και μου έκανε τα ίδια κόλπα με την Ντιάνα και να πιπιλίζει τα δάχτυλα του ποδιού μου ή να προσπαθεί να χωρέσει όλη την πατούσα μου μέσα  στο στόμα της και να παραμένει στο δωμάτιο μέχρι να "τελειώσει" και εκείνη και B2B  μόλις με 30),  θεωρώ οτι 150 είναι πάρα πολλά και οτι το κόστος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 100 ευρώ. Τα χρήματα βγαίνουν πολύ δύσκολα και θα είναι προς το συμφέρον τους ο πελάτης τους να επισκέπετεται συχνά το λαδάδικό τους παρά να συγκεντρώνει τα χρήματά του για μια φορά το εξάμηνο, και οι κοπέλες τους αντί να "βαράνε μύγες" μέχρι να "σταυρώσουν πελάτη" να έχουν περισσότερες "συνεδρίες" με μικρότερες τιμές.

:uglystupid:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
(π.χ. στο Αριστοτέλους 142 αρκετά παλιά που είχε 10 με 12 κοπέλες μέσα για να διαλέξεις, το κόστος μαζί με 3  από αυτές με λιγότερα από 100 ευρώ

τι μου θύμισες τώρα... αααχχ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom