Επισκέπτης
πληρωνουν καλα τουλαχιστονεπειδη ειναι και η πρωτη σε ολα δεν νομιζω να σημαινει οτι κανουμε διαφημιση ή προωθηση..απλα το καλο πρεπει να λεγεται...
πληρωνουν καλα τουλαχιστονεπειδη ειναι και η πρωτη σε ολα δεν νομιζω να σημαινει οτι κανουμε διαφημιση ή προωθηση..απλα το καλο πρεπει να λεγεται...
.....θέλει σαπούνι και ξέβγαλμα για αρκετή ώρα...το τζέλ φεύγει εύκολα ή όταν πάς σπίτι εκτίθεσαι .......
Συμφωνώ απόλυτα, απο εμπειρία το λέω,ίσως και λογω χημείας.και νομιζω οτι η ναταλι ειναι η καλυτερη εκει μεσα,,και το καλο πρεπει να λεγεται....για να περναμε ολοι καλα..τωρα αν καποιοι δεν συμφωνουν δεκτη και η αποψη τους...αλλα επειδη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων θα κανω καιρο να την ξαναδω τονιζω και παλι οτι η ναταλι η ρωσιδα η αγαπημενη ειναι η πρωτη και σε μασαζ και σε συμμετοχη και σε ολα...
Με ένα ντουζάκι φεύγει αμέσως, αφού απο νερό,αλοη, και φύκια, είναι τα συστατικά του, άσε που κάνει και καλό στο δέρμα.το τζέλ φεύγει εύκολα ή όταν πάς σπίτι εκτίθεσαι .......
......να σε ρωτησω,φιλε μου....την ηξερες και απο τα αλλα μαγαζια που δουλευε?.....και νομιζω οτι η ναταλι ειναι η καλυτερη εκει μεσα,,και το καλο πρεπει να λεγεται....για να περναμε ολοι καλα..τωρα αν καποιοι δεν συμφωνουν δεκτη και η αποψη τους...αλλα επειδη λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων θα κανω καιρο να την ξαναδω τονιζω και παλι οτι η ναταλι η ρωσιδα η αγαπημενη ειναι η πρωτη και σε μασαζ και σε συμμετοχη και σε ολα...
οχι δεν την ξερω απο αλλο μαγαζι ωστοσο ομως (ασχετα που δεν γραφω συχνα εδω)εχω καποια εμπειρια και ξερω να διακρινω...ας πουμε οτι στο χωρο των μασαζ η εικονα των κοριτσιων ειναι μετρια ως αρκετα καλη αλλα οι παροχες τους ειναι τουλαχιστον ανω του μετριου και για αρκετη ωρα...ενω στα στουντιο τα κοριτσια ειναι το ελαχιστο ομορφα εως θεομουνα αλλα οι παροχες τους ακομα και οταν πληρωνεις παραπανω απο το κανονικο ειναι πολυ φιδωλες...η ναταλι λοιπον και ωραια ειναι (οχι βεβαια και η θεα) αλλα και την δουλεια της την κανει αριστα,,,......να σε ρωτησω,φιλε μου....την ηξερες και απο τα αλλα μαγαζια που δουλευε?.....
Η Ναταλί είναι όντως εξαιρετική και πάντα μου άρεσε και περνούσα καλά, ακόμα και όταν ειχε τα έξτρα κιλά. Ωστόσο έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα το οποίο τελικά με απομάκρυνε: Πολύ ανοιχτή ρε παιδιά! Πραγματικά χαώδες, δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Και είναι κρίμα γιατί σε όλα τα άλλα ειναι πολύ καλή.
να αυξησεις την μυικη μαζα και το μεγεθος του πεους σου
...Καλή ιδέα αλλά σε αυτήν την περίπτωση θα μπορώ να πηδάω μόνο την Ναταλί και τους ελέφαντες.....
...τι θέμα κόστους;; το μείωσαν;;;
...όλα παίζουν...στο nuru έχουν τα διπλά και ο τρόπος θεραπείας είναι ποιό ευχάριστος ...για όλους..Οταν είπα "θέμα κόστους" εννοώ ότι στο nuru το οποίο πλήρωσα 150 πέρασα πάρα πολύ καλά με την Εβελίνα,ενώ στο απλό με την ίδια ηταν απογοήτευση(80 )!Μήπως αλλάζουν διάθεση ανάλογα με την τιμή και πόσο είναι το μερίδιο τους?Απλώς ένα ερώτημα...
...άμα ζητήσεις ...ναι..Απόδειξη, αν ζητήσεις, σου κόβουν;
ναι αλλα μην το πεις πριν περάσεις.......Απόδειξη, αν ζητήσεις, σου κόβουν;