Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κάποιος φίλος ανεφερε πριν κάτι για μειωμένη τιμή στο nuru. Μπορεί να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες;

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ξερεις κανεις αμα η τανια ειναι ακομα εκει?
γιατι η λιζα μου ειπε οτι εχει δυο μερες να πατησει

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι καλημερα.λεει το μαγαζι?απο καστ καλες η μπαζα.βλεπω καλα σχολια αλλα πονηρευομαι......... :uglystupid:

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
αν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει???? :s&m_3:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
αν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει???? :s&m_3:

...διαπραγματεύσου τα...

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
δεν εισαι ενταξει όμως ...μονο ρωτάς ...αφου πηγες γραψε κριτικη ,ονοματα,εντυπωσεις!!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
....ναι παίζει...

mamasan

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Σεπ 2010
Κριτικές
56
Like
2.248
Πόντοι
8.395
..δεν αλλαξε τιποτα,πριν μια βδομαδα που ειχα περασει της προτεινα να περασουμε αλλα στο τσακ με κερδισε μια ψηλη ρωσσιδα που σκασε εκεινη την στιγμη απο δωματιο,με το ονομα ντιανα.για οσουες αρεσουν οι ψηλες και αδυνατες-μικρο βυζακι,ωραια ισια ποδια,και κορμακι στριπτιζους.προθυμη και δεκτικη(εκτος λοκω)....στα 80 το τιμημα και φουλ γεματα τα 50 λεπτα στο δωματιο.
ακομη εμφανιστηκε και ενα μιλφακι με ονομα τονια(αν καταλαβα καλα)...εξισου αξιοπροσεκτο αλλα πιο κοντο και γεματο.....εχει καμια σχεση με μια τονια που διαβασα στην κηφισιας 38???-γιατι ταιριαζει η περιγραφη της.

τι ηλικιας ειναι αυτη η Ντιανα ;;;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Συναδελφοι καλημερα.λεει το μαγαζι?απο καστ καλες η μπαζα.βλεπω καλα σχολια αλλα πονηρευομαι......... :uglystupid:
και τα δυο ισχύουν...
δηλαδη και καλα σχόλια υπάρχουν και περισσοτερα απο τι θα επρεπε ....
...........αλλα και τα μπαζα μπαζα..και για να μην τα ισοπεδώνω ολα....απλα εχει καποιες στυλατες μιλφογκιλφ....μια χαλια κινεζα(οπως σχεδον ολες)και μια πιτσιρικα  :think: :think: που δυο φορες που εχω παει δεν την εχω δει........... 

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
αυτό παίζει σε όλα τα μαγαζιά  και σε μερικά έχεις και bonus

stevesteve

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
τι μπονους????????????????????????????????????????/ :s&m_1:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16

αυτό παίζει σε όλα τα μαγαζιά  και σε μερικά έχεις και bonus

τι μπονους????????????????????????????????????????/ :s&m_1:

Το ... τρίτο είναι δώρο ...!!! :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τι ηλικιας ειναι αυτη η Ντιανα ;;;

Υπενθυμίζω :woldman: παράθεση! :s&m_1: :coffee:

...
Προτιμήθηκε Ντιάνα. Milfάκι 34+ (αμάν σήμερα με τις ακρίβειές μου :headbang:), Ρωσίς (πιο Ρωσίς δεν γίνεται), ξανθιά, γαλανομάτα, ψηλοκάβαλη :dancing:, λεπτή (όχι και skinny), με 3άρι :tits2:, άγνωστης λοιπής ... προέλευσης (και όμως κάπου την έχει πάρει το μάτι μου :cool2:), ευγενέστατη (προσόν δια τον υπογράφοντα), κυριλέ.
Στο "δια ταύτα": μασάζ καλό +, εξίσου και το λοιπό πακέτο. :thumbsup: Υπόσχεση για nuru στο μέλλον, που θα "εκτελεστεί" όταν θα υπάρχουν τα απαιτούμενα "μπικικίνια". :)
...

selfdefence

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φέτος λόγο κρίσης δεν περίμενα δώρα, και αποφάσισα να κάνω ένα στον εαυτό μου ,
λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκανα επίσκεψη στο Golden  Time Συγγρού 45
Ο χώρος είναι υπέροχος πολύ καθαρός ζεστός και μοντέρνος, κουραμπιεδάκι και μελομακάρονα σερβίρουν τα κορίτσια λόγο των ημερών.
Πέρασα με Ναταλί  2η φορά (θα μου πείτε γιατί!) έχει πολύ καλό βιογραφικό και είναι κορυφαία  στο NURU.
.....
ετσιιιιι...ετσιιιιι....ετσιιιιιι

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom