Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Κάποιος φίλος ανεφερε πριν κάτι για μειωμένη τιμή στο nuru. Μπορεί να μας δώσει κάποιες παραπάνω πληροφορίες;
ξερεις κανεις αμα η τανια ειναι ακομα εκει?
γιατι η λιζα μου ειπε οτι εχει δυο μερες να πατησει
Συναδελφοι καλημερα.λεει το μαγαζι?απο καστ καλες η μπαζα.βλεπω καλα σχολια αλλα πονηρευομαι.........
αν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει????
ΟΛΑ παιζουν...αρκει να αντεχει το πορτοφολι σου(και το πουλι σου)...!!!!!thanks!
δεν εισαι ενταξει όμως ...μονο ρωτάς ...αφου πηγες γραψε κριτικη ,ονοματα,εντυπωσεις!!!αν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει????
....ναι παίζει...αν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει????
..δεν αλλαξε τιποτα,πριν μια βδομαδα που ειχα περασει της προτεινα να περασουμε αλλα στο τσακ με κερδισε μια ψηλη ρωσσιδα που σκασε εκεινη την στιγμη απο δωματιο,με το ονομα ντιανα.για οσουες αρεσουν οι ψηλες και αδυνατες-μικρο βυζακι,ωραια ισια ποδια,και κορμακι στριπτιζους.προθυμη και δεκτικη(εκτος λοκω)....στα 80 το τιμημα και φουλ γεματα τα 50 λεπτα στο δωματιο.
ακομη εμφανιστηκε και ενα μιλφακι με ονομα τονια(αν καταλαβα καλα)...εξισου αξιοπροσεκτο αλλα πιο κοντο και γεματο.....εχει καμια σχεση με μια τονια που διαβασα στην κηφισιας 38???-γιατι ταιριαζει η περιγραφη της.
και τα δυο ισχύουν...Συναδελφοι καλημερα.λεει το μαγαζι?απο καστ καλες η μπαζα.βλεπω καλα σχολια αλλα πονηρευομαι.........
αυτό παίζει σε όλα τα μαγαζιά και σε μερικά έχεις και bonusαν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει????
αν ζητησω πιο μακρα διαρκειας προγραμμα παιζει?χτες στο μαγαζι της γλυφαδας επαιζε αλλα για πρωτη φορα πηγα συντηριτικα.και επισης να παρεις 2 τεμαχια μαζι παιζει????
αυτό παίζει σε όλα τα μαγαζιά και σε μερικά έχεις και bonus
τι μπονους????????????????????????????????????????/
τι ηλικιας ειναι αυτη η Ντιανα ;;;
...
Προτιμήθηκε Ντιάνα. Milfάκι 34+ (αμάν σήμερα με τις ακρίβειές μου ), Ρωσίς (πιο Ρωσίς δεν γίνεται), ξανθιά, γαλανομάτα, ψηλοκάβαλη , λεπτή (όχι και skinny), με 3άρι , άγνωστης λοιπής ... προέλευσης (και όμως κάπου την έχει πάρει το μάτι μου ), ευγενέστατη (προσόν δια τον υπογράφοντα), κυριλέ.
Στο "δια ταύτα": μασάζ καλό +, εξίσου και το λοιπό πακέτο. Υπόσχεση για nuru στο μέλλον, που θα "εκτελεστεί" όταν θα υπάρχουν τα απαιτούμενα "μπικικίνια".
...
Έτσι το εξέλαβα και εγώ με την καλή.Με την καλή έννοια, σύντροφε, με την καλή !
ετσιιιιι...ετσιιιιι....ετσιιιιιιΦέτος λόγο κρίσης δεν περίμενα δώρα, και αποφάσισα να κάνω ένα στον εαυτό μου ,
λίγο πριν τα Χριστούγεννα έκανα επίσκεψη στο Golden Time Συγγρού 45
Ο χώρος είναι υπέροχος πολύ καθαρός ζεστός και μοντέρνος, κουραμπιεδάκι και μελομακάρονα σερβίρουν τα κορίτσια λόγο των ημερών.
Πέρασα με Ναταλί 2η φορά (θα μου πείτε γιατί!) έχει πολύ καλό βιογραφικό και είναι κορυφαία στο NURU.
.....