Επισκέπτης
ακριβο το ιδρυμα για το πορτοφολι μου
ακριβο το ιδρυμα για το πορτοφολι μου
Η εμπειρία δεν περιγράφεται και κυρίως δεν μεταδίδεται. Αποκτάται! ;) Και εγώ την απέκτησα με την Εβελίνα ...!
Ωραίο το nuru, είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Μου αρέσει πολύ!
Μα όσο σκέφτομαι, ότι 10-δες έχουν ξαπλώσει στο πλαστικό φουσκωτό στρώμα, τρίχες, ψωλοχύματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστεί... με, δεν ξέρω και εγώ τι, δερματικές παθήσεις κουβαλάει ο καθένας τους, με κάνει να το σκέφτομαι σοβαρά να ξαπλώσω τη κορμάρα μου ολόγυμνος! και μην μου πείτε ότι το καθαρίζουν-απολυμαίνουν με σχολαστικότητα κλπ γιατί θα ξεράσω...
αν το κάνουν μπροστά σου τότε οκ! συμφωνώ.
Υπ. τουλάχιστον τα μασάζοκρέβατα με το χαρτί μιας χρήσης έχουν μια υποτυπώδη ασφάλεια. Για σκεφτείτε το και επιδιώκετε πάντα την προσωπική σας ασφάλεια.
Καλές γιορτές!
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟ !!!!!Ευτυχώς δεν ξαπλώνεις απευθείας στο στρώμα... έχουν λεπτή πετσετούλα από πάνω, κάτι σαν σεντόνι. Ασε που μόλις τελειώσαμε το καθάρισε με οινόπνευμα
1) ... δεν ξαπλώνεις απευθείας στο στρώμα... έχουν λεπτή πετσετούλα από πάνω, κάτι σαν σεντόνι.
2) ... μόλις τελειώσαμε το καθάρισε με οινόπνευμα (επιμελώς!)
Σημειώσεις ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟ !!!!!
...ακριβώς το στρώμα ήταν τις πρώτες ημέρες που και αυτό το καθάριζαν σχολαστικά..Ευτυχώς δεν ξαπλώνεις απευθείας στο στρώμα... έχουν λεπτή πετσετούλα από πάνω, κάτι σαν σεντόνι. Ασε που μόλις τελειώσαμε το καθάρισε με οινόπνευμα
Ευτυχώς δεν ξαπλώνεις απευθείας στο στρώμα... έχουν λεπτή πετσετούλα από πάνω, κάτι σαν σεντόνι. Ασε που μόλις τελειώσαμε το καθάρισε με οινόπνευμα
επιτελους ;) ενας γνωστης......Εάν στρώνει στο στρώμα σεντόνι (που αυτό κάνει), τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ NOUROU. To Νουρού γίνεται απ΄ευθείας στο λαστιχένιο φουσκωτό στρώμα αφού το έχει αλείψει πρώτα με το σχετικό τζέλ.Ολα τα άλλα με τα σεντόνια είναι μαλακίες!!!
...όλοι θα μάθουν σιγά σιγά..η αρχή για μια σοβαρή προσπάθεια έγινε...επιτελους ;) ενας γνωστης......
ολοι οι αλλοι μιλανε για τυπου νουρου....
σωστο και αυτο ,παρθενογεννεση δεν υπαρχει.....παντως εμενα μου κανει μεγαλη...όλοι θα μάθουν σιγά σιγά..η αρχή για μια σοβαρή προσπάθεια έγινε...
...για κάθε νέο ίδρυμα αυτά έχουμε στην αρχή...πόσο μάλλον αν έχει προσεγμένους χώρους φιλική αντιμετώπιση των πελατών και νέο είδος θεραπείας...γρήγορα όμως πιστεύω ότι θα ξεφουσκώσει και αυτό και το nuru μια και η τιμή το καθιστά απαγορευτικό και οι θεραπεύτριες κινούνται στο μέτριο...σωστο και αυτο ,παρθενογεννεση δεν υπαρχει.....παντως εμενα μου κανει μεγαλη
εντυπωση οτι το συγκεκριμενο μαγαζι συζητηται πολυ τωρα τελευταια ,σαν χωρος ειναι πολυ καλος
αλλα απο τεμαχια κατω του μετριου ,παρολο αυτα ολο γι αυτο μιλανε και για το νουρου που ειναι ακριβο για την εποχη μας....
εσενα ποια ειναι η γνωμη σου???????/
..η max τιμή δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα 100 € ..Πρόσφατη επίσκεψη στο ίδρυμα (πρίν από κανα δυο μέρες). Το περιβάλλον καλό, το νούρου πόλύ ωραία αλλά ακριβή εμπειρία. Νομίζω ότι αξίζει για λίγες φορές (όχι να γίνει συνήθεια). Σε σχέση μέ μέρη του κατοστάρικου και άνω μάλλον είναι καλύτερο γιατί η κοπέλα τα δουλεύει τα λεφτά. Συμφωνώ ότι οι κοπέλες δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο (αλλά και αλλού το ίδιο ισχύει). Συνολικά θεωρώ ότι είναι μία καλή προσπάθεια διαφοροποίησης του προιόντος. Σύντομα τα δωμάτια που θα προσφέρουν νούρου θα αυξηθούν (άρα υπάρχει ζήτηση). Αντε και στο επόμενο (που θα είναι και λίγο φθηνότερο)....
..η max τιμή δεν θα έπρεπε να υπερβαίνει τα 100 € ..
... και να μην θες άλλες δύο ώρες να αφαιρέσεις το gel...χρόνια πολλάΜε 100 θα πήγαινα, με 150 προτιμώ να πάρω ένα cg και να περάσω μια ώρα γεμάτη δράση.
Χρόνια πολλά σε όλους !
....και με αδειασμα τις τσεπης απο υποχρεωσεις...Χρόνια πολλά. Συμφωνώ ότι το κόστος είναι πολύ υψηλό γι αυτό και δεν είναι για χόρταση. Λίγες φορές και με μέτρο. Πιστεύω ότι οι τιμές θα πέσουν σταδιακά με την έλευση ανταγωνισμού...