Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Amouage Health Spa, Μεσογείων 289 πρώην Συγγρού 45 "Golden Time"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 251K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
35αρες???????????? μονο δυο κοπελες εκει μεσα ειναι κατω απο 30.....οι αλλες ειναι παλιες καραβανες με οτι συνεπαγεται αυτο.

Και σε μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) που αρέσουν τα milf :rolleyes:, τι να κάνουμε δηλαδή :hmm: (παλαιόθεν δηλωμένος milfάκιας ;))! :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λοιπόν έχω μιά ανακοίνωση να κάνω.Από αύριο θα εργάζομαι και εγώ εκεί.Θα κάνω την ξεκωλιάρα  μπανιέρα. :grin:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Και σε μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) που αρέσουν τα milf :rolleyes:, τι να κάνουμε δηλαδή :hmm: (παλαιόθεν δηλωμένος milfάκιας ;))! :grin:
λοιπόν έχω μιά ανακοίνωση να κάνω.Από αύριο θα εργάζομαι και εγώ εκεί.Θα κάνω την ξεκωλιάρα  μπανιέρα. :grin:

Κάποιος θα βρεθεί και για 'σένα ...! :boff: Πάντα υπάρχει μια ... αδελφή ψυχή ! :tooth:

Υ.Γ.:  :-*

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
αρρώστια το nuru πρεπει να ειναι η απολυτη καυλα, αν και εχω ενσταση για τις κοπέλες που δουλευουν εκει εννοώ οτι το original γινεται με πιπινια ασιατακια 165 το πολύ οχι με 35αρεσ ρωσίδες 175(απ οτι διαβάζω χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια) .

Παράθεση από: perineo στις χθες στις 13:57
150 ευρώ για nuru μασάζ.Δηλαδή, πως δικαιολογείται η διπλάσια τιμή και μάλιστα στο ίδιο χρόνο ή εν πάση περιπτώσει ένα τέταρτο διαφορά;::  δύο φορές σε μια ώρα;τρεις; Γιατί αν είναι μόνο body to body  δεν νομίζω ότι αξίζει.....

Παράθεση από: daniel72 στις χθες στις 13:57
συμφωνώ και εγώ μαζί σου...150 ευρώ είναι πολλά  :headbang:  fair price θα ήταν τα 100 ευρώ...

Έχεις δίκιο αγαπητέ συναγωνιστή  :dancing:, σαν τις ασιάτισες δεν γίνονται   :

[video]http://fantasti.cc/videos/permalink/xvideos/6-Japanese-girls-massage-and-take-turns-fucking-a-guy/1289791/[/video]

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
σεβαστο...ο καθενας εχει τα γουστα του , και εμενα μου αρεσουν μιλφ αρκει να ειναι εμφανησιμα...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Κάποιος θα βρεθεί και για 'σένα ...! :boff: Πάντα υπάρχει μια ... αδελφή ψυχή ! :tooth:

Υ.Γ.:  :-*

Καμιά ανταπόκριση ...! :<
Χάσαμε το ... "πάθος" μας ! :think:

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Αγαπητοί Συναγωνιστές καλησπέρα σε όλους σας. Αν και παρακολουθώ χρόνια το forum δεν είχα πάρει ποτέ την πρωτοβουλία να γράψω. Το ξέρω ότι είμαι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ για αυτή την συμπεριφορά μου και απολογούμαι. Αποφάσισα λοιπόν να γράψω γιατί νομίζω ότι οφείλω με αυτό τον τρόπο να ανταποδώσω όσο μπορώ τη μέχρι τώρα πληροφόρηση που έχω αντλήσει από Εσάς και να συνεισφέρω στον κοινό αγώνα. Ομολογώ ότι οι ευαγείς οίκοι μάλαξης είναι η αδυναμία μου και έχω επισκεφθεί σχεδόν την πλειοψηφία τους. ΣΗΜΕΡΑ, όμως συνάντησα το κάτι διαφορετικό και θέλω να καταθέσω την εμπειρία μου. Κατ'αρχάς ο συγκεκριμένος οίκος είναι μακράν ότι καλύτερο υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής όσον αφορά τη διακόσμηση του χώρου. Και ο χώρος αναμονής με την πανέμορφη τοιχογραφία και τα δωμάτια είναι εξαιρετικά. Οι Κυρίες έχουν αίσθηση του γούστου. Μετά από μία διακριτικότατη ανάκριση εκ μέρους της ευγενέστατης υπευθύνου (Κυρίας Λίζα), παρέλασαν όλες οι κορασίδες. Θετικόταση εντύπωση μου προκάλεσε το ιδιαιτέρως προσεγμένο και πολλά υποσχόμενο ντύσιμό τους ... Παρούσες η Νατσαλί, η Νταιάνα, η Νίκη και άλλες 3 που δυστυχώς δε θυμάμαι τα ονόματά τους. Επειδή είμαι λάτρης των μικρότερων ηλικιών προτίμησα τη Νίκη, η οποία μάλιστα είχε προτιμηθεί μαζί με τη Νάταλυ από έτερο Συναγωνιστή τον οποίο και περίμενα να τελειώσει ... Η Νίκη έχει ένα γλυκύτατο χαμόγελο είναι αδύνατη (όχι κοκαλιάρα) με 2αρι στήθος και υπέροχα οπίσθια. Μπήκε στο μπάνιο μαζί μου και αφού βγήκαμε, ξαπλώσμε και άρχισε να εμφανίζεται μπροστά μου ο παράδεισος. Η αίσθηση του nuru είναι το κάτι άλλο. Χαλαρώνεις απίστευτα αλλά ταυτόχρονα προετοομάζεσαι καταλλήλως για αυτό που θα ακολουθήσει. Η κοπέλα ήταν μάλλον κουρασμένη από τον προηγούμενο Συναγωνιστή αλλά έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Συνεχίζω γαιτί δε με πήρε ο χώρος. Στα της μάχης η κοπέλα έδειξε ότι προσπαθεί φιλότιμα αλλά τουλάχιστον το στοματικό δεμ το κατέχει. Της έγλυψα το υπέροχο μουνάκι της και απ'ότι έδειξε το καταευχαριστήθηκε. Αλλάξαμε τουλάχιστον 4 στάσεις και μετά από αρκετή ώρα κατέθεσα ... Η Νίκη θα ξανατιμηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ο Χώρος συστήνεται ανεπιφύλακτα γιατί οι υπηρεσίες, η ευγένεια και η καθαριότητα είναι παράδειγμα προς μίμηση !!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Συνεχίζω γαιτί δε με πήρε ο χώρος. Στα της μάχης η κοπέλα έδειξε ότι προσπαθεί φιλότιμα αλλά τουλάχιστον το στοματικό δεμ το κατέχει. Της έγλυψα το υπέροχο μουνάκι της και απ'ότι έδειξε το καταευχαριστήθηκε. Αλλάξαμε τουλάχιστον 4 στάσεις και μετά από αρκετή ώρα κατέθεσα ... Η Νίκη θα ξανατιμηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ο Χώρος συστήνεται ανεπιφύλακτα γιατί οι υπηρεσίες, η ευγένεια και η καθαριότητα είναι παράδειγμα προς μίμηση !!!
γλυφοντας το γατακι της παραπανω κυριας ειναι σαν να εγλυψες και το σκυλακι του παραπανω κυριου...
ειπαμε αλλα για μασ τουλαχιστον να προσεχουμε παραπανω...

papad

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Σαφέστατα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε, μόνο που ξέχασα να δώσω μία σημαντική πληροφορία: η κυρία όταν έκανε μπάνιο μαζί μου είχε αδειάσει μίσο μπουκάλι betadine στο γατάκι της ... Είπαμε η καθαριότητα της εν λόγω κορασίδας είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως και η γενικότερη καθαριότητα του χώρου ...

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Γυναικα μπορει να παει για μασαζ και λεσβιακο η' οχι?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Τελικά θα μας πει κανένας τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτή η εμπειρία νουρού , νουνού, λουλού ή όπως στο καλό τη λένε;
βυζομασάζ με λάδι είναι;

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 56

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Τελικά θα μας πει κανένας τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτή η εμπειρία νουρού , νουνού, λουλού ή όπως στο καλό τη λένε;
βυζομασάζ με λάδι είναι;
.......είναι β2β με ζεστό gel στο ειδικό στρώμα....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σαφέστατα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε, μόνο που ξέχασα να δώσω μία σημαντική πληροφορία: η κυρία όταν έκανε μπάνιο μαζί μου είχε αδειάσει μίσο μπουκάλι betadine στο γατάκι της ... Είπαμε η καθαριότητα της εν λόγω κορασίδας είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως και η γενικότερη καθαριότητα του χώρου ...
:thumbsup:η σχολαστική καθαριότητα θα πρέπει να είναι η απαίτηση όλων μας....

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
βυζομασάζ με λάδι είναι;

Η εμπειρία δεν περιγράφεται και κυρίως δεν μεταδίδεται. :blahblah1: Αποκτάται! ;) Και εγώ την απέκτησα με την Εβελίνα ...! :dancing:
:woldman:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom