Επισκέπτης
Το gel, πάντως, "λένε" ότι είναι άοσμο ...!!! ;)
Το gel, πάντως, "λένε" ότι είναι άοσμο ...!!! ;)
35αρες???????????? μονο δυο κοπελες εκει μεσα ειναι κατω απο 30.....οι αλλες ειναι παλιες καραβανες με οτι συνεπαγεται αυτο.
...αξίζει.... είναι άλλη αίσθηση.... αλλά μετά ανοίγει η όρεξη....... nuru με δύο..... και nuru με τρεις θεραπεύτριες...!!
Και σε μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) που αρέσουν τα milf , τι να κάνουμε δηλαδή (παλαιόθεν δηλωμένος milfάκιας ;))!
λοιπόν έχω μιά ανακοίνωση να κάνω.Από αύριο θα εργάζομαι και εγώ εκεί.Θα κάνω την ξεκωλιάρα μπανιέρα.
αρρώστια το nuru πρεπει να ειναι η απολυτη καυλα, αν και εχω ενσταση για τις κοπέλες που δουλευουν εκει εννοώ οτι το original γινεται με πιπινια ασιατακια 165 το πολύ οχι με 35αρεσ ρωσίδες 175(απ οτι διαβάζω χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια) .
Παράθεση από: perineo στις χθες στις 13:57
150 ευρώ για nuru μασάζ.Δηλαδή, πως δικαιολογείται η διπλάσια τιμή και μάλιστα στο ίδιο χρόνο ή εν πάση περιπτώσει ένα τέταρτο διαφορά;:: δύο φορές σε μια ώρα;τρεις; Γιατί αν είναι μόνο body to body δεν νομίζω ότι αξίζει.....
Παράθεση από: daniel72 στις χθες στις 13:57
συμφωνώ και εγώ μαζί σου...150 ευρώ είναι πολλά fair price θα ήταν τα 100 ευρώ...
σεβαστο...ο καθενας εχει τα γουστα του , και εμενα μου αρεσουν μιλφ αρκει να ειναι εμφανησιμα...Και σε μας (πληθυντικός μεγαλοπρέπειας) που αρέσουν τα milf , τι να κάνουμε δηλαδή (παλαιόθεν δηλωμένος milfάκιας ;))!
Σαν τα ραπανάκια ...!!! ;)
λοιπόν έχω μιά ανακοίνωση να κάνω.Από αύριο θα εργάζομαι και εγώ εκεί.Θα κάνω την ξεκωλιάρα μπανιέρα.
Κάποιος θα βρεθεί και για 'σένα ...! Πάντα υπάρχει μια ... αδελφή ψυχή !
Υ.Γ.: :-*
γλυφοντας το γατακι της παραπανω κυριας ειναι σαν να εγλυψες και το σκυλακι του παραπανω κυριου...Συνεχίζω γαιτί δε με πήρε ο χώρος. Στα της μάχης η κοπέλα έδειξε ότι προσπαθεί φιλότιμα αλλά τουλάχιστον το στοματικό δεμ το κατέχει. Της έγλυψα το υπέροχο μουνάκι της και απ'ότι έδειξε το καταευχαριστήθηκε. Αλλάξαμε τουλάχιστον 4 στάσεις και μετά από αρκετή ώρα κατέθεσα ... Η Νίκη θα ξανατιμηθεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. ο Χώρος συστήνεται ανεπιφύλακτα γιατί οι υπηρεσίες, η ευγένεια και η καθαριότητα είναι παράδειγμα προς μίμηση !!!
π.χ.Τελικά θα μας πει κανένας τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτή η εμπειρία νουρού , νουνού, λουλού ή όπως στο καλό τη λένε;
βυζομασάζ με λάδι είναι;
.......είναι β2β με ζεστό gel στο ειδικό στρώμα....Τελικά θα μας πει κανένας τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτή η εμπειρία νουρού , νουνού, λουλού ή όπως στο καλό τη λένε;
βυζομασάζ με λάδι είναι;
..ναι γιατί να μην μπορεί;;;Γυναικα μπορει να παει για μασαζ και λεσβιακο η' οχι?
η σχολαστική καθαριότητα θα πρέπει να είναι η απαίτηση όλων μας....Σαφέστατα πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε, μόνο που ξέχασα να δώσω μία σημαντική πληροφορία: η κυρία όταν έκανε μπάνιο μαζί μου είχε αδειάσει μίσο μπουκάλι betadine στο γατάκι της ... Είπαμε η καθαριότητα της εν λόγω κορασίδας είναι παράδειγμα προς μίμηση όπως και η γενικότερη καθαριότητα του χώρου ...
Τελικά θα μας πει κανένας τι ακριβώς συμπεριλαμβάνει αυτή η εμπειρία νουρού , νουνού, λουλού ή όπως στο καλό τη λένε;
βυζομασάζ με λάδι είναι;