gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...αυτή που κατέχει περισσότερο , από τις άλλες, το ιαπωνικό άθλημα είναι η εβελυν.ετσιιιιι...ετσιιιιι....ετσιιιιιι
...αυτή που κατέχει περισσότερο , από τις άλλες, το ιαπωνικό άθλημα είναι η εβελυν.ετσιιιιι...ετσιιιιι....ετσιιιιιι
...αυτή που κατέχει περισσότερο , από τις άλλες, το ιαπωνικό άθλημα είναι η εβελυν.
γιαπωνεζικο? μη μας αποπροσανατολίζεις .....να πω και εγω τη γνώμη μου μιας και ξαναπήγα προτου να κλίση ο χρόνος. επανάληψη με ντιάνα.δεν ξέρω για εβελυν αλλά ντιά να καλό γιαπωνέζικο άλογο.
...όχι...Ρε παιδια το μαγαζι εχει site?
...άλογο;;;να πω και εγω τη γνώμη μου μιας και ξαναπήγα προτου να κλίση ο χρόνος. επανάληψη με ντιάνα.δεν ξέρω για εβελυν αλλά ντιά να καλό γιαπωνέζικο άλογο.
ναι....και κυβοι ζαχαρης κανουν..δηλαδή αμα πάω κατά εκεί χρειάζεται να έχω μαζύ μου και σανό !!!!!!!!!!
σορρυ εκ τον προτερων αλλα τα θελει ο κω...ναταλι ναταλι ναταλι εισαι μια θεα μια θεα και σε προσκυνω....εισαι οτι καλυτερο στο χωρο του μασαζ...οντως εισαι ο επιγειος παραδεισος....
...τα πάντα...!!παιδια, αυτή η Εβελίνα τι παίζει?
...και στην σολωμού δεν είχε τέτοιο "ρεύμα"...ναταλι ναταλι ναταλι εισαι μια θεα μια θεα και σε προσκυνω....εισαι οτι καλυτερο στο χωρο του μασαζ...οντως εισαι ο επιγειος παραδεισος....
ναι δεν ειχε τοσο ρευμα.....
εκοβαν τα ντουβαρια..............ρε τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα για καποιες
με το ετσι θελω προωθηση....
καλα στέφανα ....εγω κουμπαρος για ευνοητους λόγους !!!!!...ναταλι ναταλι ναταλι εισαι μια θεα μια θεα και σε προσκυνω....εισαι οτι καλυτερο στο χωρο του μασαζ...οντως εισαι ο επιγειος παραδεισος....
την τζουλια που λεει οτι ειναι ιταλιδα την εχει παρει κανεις?
[/quote
Είναι Ιταλίδα ή μιλάει πάρα πολύ καλά την γλώσσα...
Αρκετά καλό μασάζ, ευγενική, μέτριο κορμί, στα του αγώνα καλή συμμετοχή.
επειδη ειναι και η πρωτη σε ολα δεν νομιζω να σημαινει οτι κανουμε διαφημιση ή προωθηση..απλα το καλο πρεπει να λεγεται...