Επέστρεψα απο Αθήνα πριν λίγες μέρες και σας καταθέτω την ιστορία μου!
Έκανα NURU στο Golden Time..
Τελικά είναι ωραία εμπειρία, αλλά έχουμε ακόμα πολύ μέλλον στην χώρα μας για να ζήσουμε αυτά που βλέπουμε στα video.
Σερίφισσα η ξανθιά με κόντό μαλλί Λίζα, που ήταν πολύ ευγενική και θα ην ''τιμήσω'' όταν ξαναπάω Αθήνα.
Είδα 6 κοπέλες, μιας και ήταν Σάββατο, κάποιες έλλειπαν και κάποιες δούλευαν. Διάλεξα διπλό με Ναταλί ξανθό milf και Εύα ελληνίδα 23 χρονών.
Κόστος 180 ευρώ, τα οποία ήταν για μια ώρα και 2 κοπέλες. Μπήκαμε στο ντουζάκι όλοι μαζί και μετά απο τα χαδάκια, χωρίς να σκουπιστούμε ξάπλωσα μπρούμυτα στο στρώμα. Το λάδι φανταστικό και πολύ ζεστό. Αλοιφτήκαμε παντού και άρχισε ο πόλεμος! Τρελά χάδια, δάχτυλιάσματα παντού, βογγητά φουλ και στα ανάσκελα για
Με το που έφτασα το τέλος με αυτό το τρόπο, μπήκα για ντουζάκι. Με το που μπαίνω, τις βλέπω οτι ντύνονται και φεύγουν απο το δωμάτιο! Εκεί τα πήρα στο κρανίο!!!!
Βλέπω το ρολόι , 32 λεπτά σύνολο! Ήμουν έτοιμος να μην τις δώσω ούτε ένα ευρώ! ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 180 ΟΕΟ?????
Πετσέτα στη μέση και φωνάζω την Λίζα! Λέω: Που είναι τα κρίτσια? Μου τα μασάει.. Λέω περάσαν 32 λεπτά! Μιά ώρα δεν είπαμε?
Αφού ξεροκατάπιε, μου τις έστειλε σούμπιτες! Ξανά ξεντύσιμο και πάλι απο τη αρχή. Η μαλακία ήταν οτι είχαν ξενερώσει οι μαλακισμένες και έκανα ευτυχώς επιτυχημένη προσπάθεια για να σπάσω τον πάγο απο την παρεξήγηση και να περάσω εγώ καλα.
Τελικά να μην τα πολυλογώ (νωρίς το σκέφτηκα), τις και τις 2 και τις επίσης!
Πολύ καλή η Ναταλί, ξενερωτάκι η Εύα! Ακόμα μαθαίνει η Εύα..
Ονόματα δεν θυμάμαι πάντως είχε μια σχιστομάτα, μια νταρντάνα χάλια, μια 30 άρα στυλάτη και μια αδιάφορη 25 άρα.
Πάντως είναι η χειρότερη εικόνα όταν πάνε να σε ξεγελάσουν! Είναι ντροπή στις μέρες μας να παίζεις με τα λεφτά του άλλου!
Στο τέλος μου έκοψε και απόδειξη! Άκουσα και κλασσική μουσική στο ασανσέρ και έφυγα.