Νέα

Αμοιβές αθλητών. Κάπου ΕΛΕΟΣ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τα ίδια και τα ίδια...
Προσφορά και Ζήτηση λέγεται
Κάντο και εσύ εάν μπορείς, τόσο απλά
Το θέμα δεν είναι να γίνω εγώ ο ακριβοπληρωμένος αθλητής αγορίνα μου
Το θέμα είναι εσύ να μη τα σκας στο θέαμα αυτό.
Μου θυμίζεις ένα διάλογο που είχα κάποτε με ένα τύπο που συζητάγαμε ακριβώς αυτό το θέμα.
Μου απαντά λοιπόν ο τύπος
"Και η κοπέλα μου λέει ότι δε μπορεί να καταλάβει τι ουσία βρίσκουμε στο να βλέπουμε 22 μαλακές να κυνηγάνε μια μπάλα"
Ε και του απάντησα
"Αυτοί δεν είναι καθόλου μαλακές.Μια χαρά μάγκες είναι.Οι 22000 που τους βλέπουν να το κάνουν επί πληρωμη αυτοι είναι οι μαλακές"
Τεσπά
Δεν στοχεύω τον αθλητή ούτε τον φίλαθλο.
Σκοπός μου να δείξω την αδικία πληρωμής στα επαγγέλματα δυσανάλογα με την αξία τους.
Και πάμε παρακάτω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Δεν στοχεύω τον αθλητή ούτε τον φίλαθλο.
Σκοπός μου να δείξω την αδικία πληρωμής στα επαγγέλματα δυσανάλογα με την αξία τους.
Και πάμε παρακάτω.
Δεν υπαρχει καμια αδικια οταν καποιος πληρωνεται απο ιδιωτη. Εφοσον βρεθηκε καποιος που θεωρησε συμφερουσα την αμοιβη του και προθυμοποιηθηκε να πληρωσει, τοτε δεν υπαρχει καμια αδικια. Πχ αν θυμαμαι καλα εσυ ασχολεισαι με τις πολεμικες τεχνες; Αν πχ εισαι-γινεις τοσο καλος που θα σε καλεσει η Μαντονα ως προσωπικο σωματοφυλακα και σου δινει 15 εκατομμυρια το χρονο επειδη τοσο τιμολογει αυτη την αξια της ασφαλειας της, δε μου πεφτει εμενα λογος αν γαμιεμαι ολη μερα στην οικοδομη για 40-50 ευρω
Δεν υπαρχει καμια αδικια.
Στην τελικη ξεκινησαμε και οι 2 απο την ιδια βαση και εσυ πηρες 10 νταν, ο Γιαννης εγινε αστερι στο μπασκετ απο εκει που πουλουσε ΣιΝτι κι εγω μπεκρουλιαζα και κατεληξα στην οικοδομη. Αμα ηθελα ας εκανα ο,τι κανατε κι εσεις

Αδικιες υπαρχουν τεραστιες στο κρατικο χρημα. Πχ αιρετοι που καλουνται να καθισουν σε μια καρεκλα για περιορισμενο χρονο και τρωνε μεχρι και τα πομολα, εχοντας στο μυαλο τους μονο τη ρεμουλα και δεν προσφερουν τιποτα στο κοινωνικο συνολο. Πολλα τα παραδειγματα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αυτός ο Νιγηριανός που λες προσφέρει και κάτι στον κόσμο και παίρνει το αντίτιμο... Εσύ τι κάνεις κάθε μέρα στην ζωή σου μόνο να γράφεις παπατζες στο bourdela με ιστορίες που κατεβάζει το κεφάλι σου να παίρνεις τα λαικ και μετά να χαίρεσαι μία βδομάδα για το σπουδαίο κατόρθωμα σου :jerking: ...Για αυτό κάτσε και απόλαυσε τον Gianni να βγάζει εκατομμύρια στην USA και εσύ μόνο να πληκτρολογεις χαζοιστοριες για τους αυτιστικους του σάιτ που τις χαβουνε....Πες από την αρχή ότι τον ζηλεύεις να τελειώνουμε και άσε τις αναλύσεις.
Ένας από αυτούς τους αυτιστικούς είσαι κι εσύ ρε βλάκα.Που μπαίνεις στο τρυπάκι να αναρρωτηθεις αν είναι αλήθεια η ιστορίες μου η όχι και να νοιώσεις "έξυπνος" που δε σε έπεισαν.Στοκε ε στοκε:2funny:
Αλλά τι να σου προσαψω.Τοση είναι η ιπποδύναμη στο μυαλό σου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Δεν υπαρχει καμια αδικια οταν καποιος πληρωνεται απο ιδιωτη. Εφοσον βρεθηκε καποιος που θεωρησε συμφερουσα την αμοιβη του και προθυμοποιηθηκε να πληρωσει, τοτε δεν υπαρχει καμια αδικια. Πχ αν θυμαμαι καλα εσυ ασχολεισαι με τις πολεμικες τεχνες; Αν πχ εισαι-γινεις τοσο καλος που θα σε καλεσει η Μαντονα ως προσωπικο σωματοφυλακα και σου δινει 15 εκατομμυρια το χρονο επειδη τοσο τιμολογει αυτη την αξια της ασφαλειας της, δε μου πεφτει εμενα λογος αν γαμιεμαι ολη μερα στην οικοδομη για 40-50 ευρω
Δεν υπαρχει καμια αδικια.
Στην τελικη ξεκινησαμε και οι 2 απο την ιδια βαση και εσυ πηρες 10 νταν, ο Γιαννης εγινε αστερι στο μπασκετ απο εκει που πουλουσε ΣιΝτι κι εγω μπεκρουλιαζα και κατεληξα στην οικοδομη. Αμα ηθελα ας εκανα ο,τι κανατε κι εσεις

Αδικιες υπαρχουν τεραστιες στο κρατικο χρημα. Πχ αιρετοι που καλουνται να καθισουν σε μια καρεκλα για περιορισμενο χρονο και τρωνε μεχρι και τα πομολα, εχοντας στο μυαλο τους μονο τη ρεμουλα και δεν προσφερουν τιποτα στο κοινωνικο συνολο. Πολλα τα παραδειγματα
Και πάλι αυτο δεν αναιρεί ότι θα πλήρωνομουν άδικα το προσφερόμενο πόσο από τη Μαντόνα που άδικα κι αυτή με τη σειρά της καρπώθηκε από ιδιώτες παραγωγούς που πούλησαν χιλιάδες αντίτυπα ενός άλμπουμ της.
Άλλη μια αδικία.
Οι πληρωμές στο χώρο της δισκογραφίας.
ΥΓ το χρήμα είναι ένα.Ρεει ελεύθερο από ιδιώτες σε κρατικούς φορείς και αντίστροφα.
Η αδικία εμφανής.
Αν οι κάθε λογής πλούσιοι σταρ διεθεταν το 1/10 του πλούτου τους θα τάιζαν πολλά στόματα φτωχών ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους από τους νταβαδες που λέγονται τράπεζες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Και πάλι αυτο δεν αναιρεί ότι θα πλήρωνομουν άδικα το προσφερόμενο πόσο από τη Μαντόνα που άδικα κι αυτή με τη σειρά της καρπώθηκε από ιδιώτες παραγωγούς που πούλησαν χιλιάδες αντίτυπα ενός άλμπουμ της.
Άλλη μια αδικία.
Οι πληρωμές στο χώρο της δισκογραφίας.

Κατι υπολογιζεις λαθος. Οταν κατι πωλειται σε 1000, 10.000, 100.000, 1.000.000, 10Μ, 100Μ, 1Β πελατες εχει διαφορετικη αξια. Τον Κωστα που παιζει στο Αστερα Ανω Ραχουλας Καρδιτσας στο Γ' τοπικο, τον παρακολουθουν 15 συγχωριανοι επι 20 ματσ το χρονο συνολο 300 θεασεις

Τον Γιαννη τον παρακολουθουν εκατονταδες εκατομμυρια σε καθε ματσ επι 50+ ματσ δηλαδη δισεκατομμυρια θεασεις. Και αυτες οι θεασεις μεταφραζονται σε εσοδα και τελικα αμοιβες. Το ιδιο και η μουσικη της Μαντονα, οι δημοφιλεις ταινιες του Τομ Κρουζ, τα μεγαλα καναλια στο Youtube, κλπ

Εχει να κανει με θεωριες μαρκετινγκ και πωλησεων, που δεν εχει νοημα να μπουμε σε λεπτομερειες

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.852
Πόντοι
4.766
Ένας από αυτούς τους αυτιστικούς είσαι εσύ ρε βλάκα.Που μπαίνεις στο τρυπάνι να αναρρωτηθεις αν είναι αλήθεια η ιστορίες μου η όχι και να νοιώσεις "έξυπνος" που δε σε έπεισαν.Στοκε ε στοκε:2funny:
Αλλά τι να σου προσαψω.Τοση είναι η ιπποδύναμη στο μυαλό σου.
Στο τρυπάνι ? Σιγά μην είναι και το αλυσοπρίονο.. εκτός από ζαβος είσαι και αγγραματος...Και το "δε σε έπεισαν "δεν θα το έγραφε ούτε δεκατριάχρονος.. μάλλον εξηγείται γιατί εκτός από την Τρούμπα δεν έχεις δει από κοντά άλλο μουνι γυναίκας παρά μόνο ιερόδουλης :tooth:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κατι υπολογιζεις λαθος. Οταν κατι πωλειται σε 1000, 10.000, 100.000, 1.000.000, 10Μ, 100Μ, 1Β πελατες εχει διαφορετικη αξια. Τον Κωστα που παιζει στο Αστερα Ανω Ραχουλας Καρδιτσας στο Γ' τοπικο, τον παρακολουθουν 15 συγχωριανοι επι 20 ματσ το χρονο συνολο 300 θεασεις

Τον Γιαννη τον παρακολουθουν εκατονταδες εκατομμυρια σε καθε ματσ επι 50+ ματσ δηλαδη δισεκατομμυρια θεασεις. Και αυτες οι θεασεις μεταφραζονται σε εσοδα και τελικα αμοιβες. Το ιδιο και η μουσικη της Μαντονα, οι δημοφιλεις ταινιες του Τομ Κρουζ, τα μεγαλα καναλια στο Youtube, κλπ

Εχει αν κανει με θεωριες μαρκετινγκ και πωλησεων, που δεν εχει νοημα να μπουμε σε λεπτομερειες
Σύμφωνοι.Κι έχει να κάνει με το τι τραβάει το μέσο-χαμηλης νοημοσυνης-ανθρωπα.
Αν το μέσο IQ ήταν 140 και πάνω αυτοί οι άνθρωποι θα έμεναν χωρίς δουλειά.
Μιλάω για τον αθλητισμό με την έννοια του θεάματος.
Για τη μουσική οκ το συζητάμε λίγο παραπάνω μια και προκύπτει κάποια ποιότητα καλλιτεχνικής αξίας.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Στο τρυπάνι ? Σιγά μην είναι και το αλυσοπρίονο.. εκτός από ζαβος είσαι και αγγραματος...Και το "δε σε έπεισαν "δεν θα το έγραφε ούτε δεκατριάχρονος.. μάλλον εξηγείται γιατί εκτός από την Τρούμπα δεν έχεις δει από κοντά άλλο μουνι γυναίκας παρά μόνο ιερόδουλης :tooth:
Τρυπάκι ρε μαλακα
Λάθος τυπογραφησης.
Όσο για το μουνί αυτό που περιγράφεις είναι ένα δικό σου βίωμα και δε μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Άκου τι λέει ρε ο μονοκύτταρος.
Εννοώ ρε στοκε πως είσαι ήδη βλάκας που βγάζεις τον εαυτό σου έξυπνο που δεν εχαψες τις ιστορίες μου.
Τι δεκατριάχρονα και παπαριές μου τσαμπουνας.
Πίσω στη σπηλιά σου ζώον όρθιο.
Ουστ

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.852
Πόντοι
4.766
Τρυπάκι ρε μαλακα
Λάθος τυπογραφησης.
Όσο για το μουνί αυτό που περιγράφεις είναι ένα δικό σου βίωμα και δε μου κάνει καθόλου εντύπωση.
Άκου τι λέει ρε ο μονοκύτταρος.
Εννοώ ρε στοκε πως είσαι ήδη βλάκας που βγάζεις τον εαυτό σου έξυπνο που δεν εχαψες τις ιστορίες μου.
Τι δεκατριάχρονα και παπαριές μου τσαμπουνας.
Πίσω στη σπηλιά σου ζώον όρθιο.
Ουστ
Περίπτωση είσαι... γράψε και άλλα για να γελάμε!! Και το εχαψες σωστά το έγραψες... πάλι αποδεικνύεις οτι είσαι αγγραματος ..Καλή εβδομάδα εύχομαι!!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Περίπτωση είσαι... γράψε και άλλα για να γελάμε!!
"Μαμά μαμά!!Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Κάκος Λύκος δεν είναι αληθινοί!Είναι ψεμματα!!
Ούτε ο λαγός με τη χελώνα έτρεξαν μαζι ποτέ στ αλήθεια!!Τι ψεύτης αυτός ο Αίσωπος!"
Αυτός είσαι
Νάνι τώρα
:babycry:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.147
Πόντοι
506
Ακουω σκεψεις στο θεμα αυτο.

Ο αθλητισμος ειναι μια τεραστια ευκαιρια για να πλουτισεις ακοπα σε χρονο dt

Εδω δες......

Matt Stonie (USA) net worth: 12 Million US-Dollar
Takeru Kobayashi (Japan) net worth: 8 Million US-Dollar
Joey Chestnut (USA) net worth: 4 Million US-Dollar

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.852
Πόντοι
4.766
"Μαμά μαμά!!Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο Κάκος Λύκος δεν είναι αληθινοί!Είναι ψεμματα!!
Ούτε ο λαγός με τη χελώνα έτρεξαν μαζι ποτέ στ αλήθεια!!Τι ψεύτης αυτός ο Αίσωπος!"
Αυτός είσαι
Νάνι τώρα
:babycry:
Ναι με ταπωσες τώρα..

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
αυτα να τα βλέπετε εσεις που τρωγεστε για τις "ομαδες" σας στα αθλητικά ποδοσφαιρικά.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αγγράματος αχαχαχαχαχα
Θες κάτι άλλο ανορθόγραφε;
Τώρα σε ταπωσα;
:pipa1:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.153
Πόντοι
3.846
Η γνωστή αφελής απορία: Γιατί ο καθηγητής πανεπιστημίου που έχει υψηλό IQ και διαβάζει από το πρωί ως το βράδυ κυκλοφορεί με αμάξι 1600 cc ενώ ένα αθλητής που υπογράφει με σταυρό κυκλοφορεί με Lamborghini;

Γιατί συγκρίνεις 2 παντελώς άσχετα γεγονότα.

Πόσα παίρνει ο Χάαλαν του χάντμπολ; Ο Τζόρνταν του χόκεϊ επί χόρτου πόσα βγάζει; Ο Φέντερερ του πιγκ πογκ πόσα αμάξια έχει;
Αυτό που λες εσύ άδικο, είναι απόλυτα δίκαιο. Ο Αντετοκούμπο είναι μια επένδυση που πολλαπλασιάζει τα κέρδη των επενδυτών. Χάρη σε αυτόν πουλάνε πιο ακριβά τα τηλεοπτικά δικαιώματα ,πουλάνε πιο πολλές φανέλες, παίρνουν πιο πολλά από τις χορηγίες.
Για τον Κώστα Αντετοκούμπο πόσα δίνουν; 2 μερίδες μπιφτέκια και μια πατάτες. Γιατί ο Κώστα Αντετοκούμπο ΔΕΝ πολλαπλασιάζει τα χρήματα των επενδυτών.
Ο The Rock πολλαπλασιάζει τα χρήματα των επενδυτών με τα κέρδη των ταινιών του. Ο αριστούχος του Εθνικού θεάτρου αν παίζει Μπρεχτ στο θέατρο Εμπρός δεν αποφέρει κέρδη.

Και εσύ που κάνεις κριτική αφ' υψηλού με τον ίδιο τρόπο ενεργείς. Βλέπεις τις εμπορικές ταινίες. Αγοράζεις προϊόντα από γνωστές μάρκες. Στον αθλητισμό ασχολείσαι με τους εμπορικούς. Άρα γιατί διαμαρτύρεσαι;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Να προσθέσω και εγώ το λιθαράκι μου, παραφραζοντας τον τίτλο: " Αμοιβές Call Girls. Κάπου ΕΛΕΟΣ!!!".

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.390
Πόντοι
456
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Γιάννη και τον κάθε Γιάννη, Ρονάλντο κλπ.
Άλλωστε άλλο ένα εργαλείο είναι και αυτοί, στην αλυσίδα του θεάματος.
Το πρόβλημά μου είναι που οι εταιρίες γίνονται πάμπλουτες και βλέπεις τζίρους με πολλά μηδενικά, τα οποία αυγατίζουν κάθε χρόνο. Και οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι, χωρίς να σκέφτονται ότι με τόσα χρήματα θα μπορούσαν να κάνουν έργα για να βοηθήσουν κόσμο σε ανέχεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom