Ούτε εγώ τις εμπιστεύομαι. Αναλόγως η κινέζα είναι καλή, αγαπά πολύ τα λεφτά. Είναι στο δρόμο Παραλίμνι-Αγία Τριάδα στα αριστερά, υπάρχει και ταπέλλα εκεί για μασάζ. Για πιο πολλές επιλογές ψάξε στο παζαράκι για Λάρνακα.δεν εμπιστευομαι πολυ τις μαυρουες φιλε..γνωριζεισ κατι αλλο? η κινεζα ειναι καλη?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αμμόχωστος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα cyprusxlc
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 154
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τι εννοεις?E kopelia exoume kiprea kalh me leuta paralimni h konta
K.maturelover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου έχουμε κανένα τηλ ή έστω ακριβή τοποθεσία ταμπελας ;Ούτε εγώ τις εμπιστεύομαι. Αναλόγως η κινέζα είναι καλή, αγαπά πολύ τα λεφτά. Είναι στο δρόμο Παραλίμνι-Αγία Τριάδα στα αριστερά, υπάρχει και ταπέλλα εκεί για μασάζ. Για πιο πολλές επιλογές ψάξε στο παζαράκι για Λάρνακα.
K.maturelover
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία;Έχει 1 κινέζα στον Κάππαρη πολλά χρόνια εδώ, μασάζ με εκτ. στα 50ευ νομίζω για 1 ώρα. Επίσης έχει μαυρούες στο παζαράκι αν ψάξεις στα 50-60ευ.
ενδιαφερομαι εγω αλλα δεν μπορω να σου στειλωΚαλησπέρα παιδιά έχω κάποιες ας στηλι κάποιος για ανταλλαγή
υπαρχει κατι καλο στην περιοχη?
Γιατί?ενδιαφερομαι εγω αλλα δεν μπορω να σου στειλω
Αυτή είναι πόλη μεγάλη και για να κάνη και με στωμα θελη 80 είναι ιπερβωληΈχουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία;
Ναι εγώ έχω δωκιμασμενα....και πότε θα μπορέσω με μινηματαεπειδη τωρα εκανες εγγραφη και δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο... εχεις κατι καλο?
θέλω και γω τηλέφωναΝαι εγώ έχω δωκιμασμενα....και πότε θα μπορέσω με μινηματα
επειδη τωρα εκανες εγγραφη και δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο... εχεις κατι καλο?
είναι καλή ,εμφανισιακά;Έχουμε πιο συγκεκριμένα στοιχεία;
Μασάζ, πλήρες μασάζ σώματος - Δωρεάν Αγγελίες Bazaraki.com ,δοκίμασε κάνεις;
Ναι εγώ έχω δωκιμασμενα....και πότε θα μπορέσω με μινηματαεπειδη τωρα εκανες εγγραφη και δεν μπορω να σου στειλω προσωπικο... εχεις κατι καλο?
Gia pia apolaθέλω και γω τηλέφωνα
επαρχίας αμμοχωστου ,εχεις;Ναι εγώ έχω δωκιμασμενα....και πότε θα μπορέσω με μινηματα
Gia pia apola
τι εννοείς;Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιες ας στηλι κάποιος για ανταλλαγή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 11K