Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
α ρε παπια που χρειαζεται στους αμερικανολατρεις..
που εισαι μωρη χιλιοχυμενη ψωλομαζευτρα να τους βαλεις στην θεση τους???
περσονα αει γαμησου & φερε μας την εισπραξη ρε μαλακα..
ποιος σ' εμποδισε μεχρι σημερα ρε μουνικακα???
Υ.Γ για οσους δεν το γνωριζουν τους πληροφορω οτι www.imageshack.gr/view.php?file=ccjz5wjvxypn9iv92o2p.gif] [/URL]
εξαλλου τι να λεμε αν δεν συμμετεχει η χιλιοχυμενη παπια???
μεγαλη απωλεια..
αντε να δω ποσο καιρο θα μας κανει μουτρα η ξεκωλιαρα..
Πρέπει να οργανώσουμε αποστολή να βρούμε την παπίτσα μας...
Save the duck

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρώτα θα ήθελα και γώ να συγχαρώ το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ομπάμα, ο οποίος πραγματικά φαίνεται ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολιτικός με μεστό,ουσιαστικό και συνάμα απλό λόγο. Η όλη εικόνα του και οι ομιλίες του μιλάνε απο μόνες τους για τη σοβαρότητα και την απλότητα που τον διακρίνει έστω και αν τον παρακολουθήσει κάποιος μόνο μια φορά.

Εχω μια απορία...
Η Αμερική που είναι η μέκκα του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού με τα πάντα σχεδόν στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και καλώς πράττει δεν το κρίνω αυτό για να μην παρεξηγηθώ-δικαίωμα της κάθε χώρας να χαράσει όποια πολιτική θέλει-, πώς γίνεται να κρατικοποιεί και να χρηματοδοτεί τράπεζες απο κρατικά κονδύλια;;;;;     :think: :think: :think:

Αυτό θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος;
Αυτό δεν αντιβαίνει με αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα;

Υ.Γ. Μπορεί να είναι άσχετο με το θρέντ και εκτός χρόνου ως απορία, απλά μου έχει κάνει εντύπωση μετά τα τελευταία γεγονότα της οικονομικής κρίσης παγκοσμίως

πριν σου απαντηθεί αυτή η ερώτησις, έχεις απαντήσει πρώτα την εξής ερώτηση;
Ποιά χώρα εφάρμοσε με ανατριχιαστική ευλάβεια τον καπιταλισμό;

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ρε παίδες, τι κάθεστε και ψάχνετε την πατρότητα των διαφόρων εδαφών από καταβολής κόσμου; το περσικό κράτος δηλαδή (Ιράν) τι σύνορα έπρεπε να είχε; το τουρκικό κράτος πού ακριβώς έπρεπε να βρίσκεται; οι Ελβετοί από πού ξεφύτρωσαν κι έφτιαξαν κράτος εκεί στις άλπεις;
Σιγά μην ψάχνουμε, κουβέντα να γίνεται, οφτόπικ πάντα :2funny: :2funny:

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πριν σου απαντηθεί αυτή η ερώτησις, έχεις απαντήσει πρώτα την εξής ερώτηση;
Ποιά χώρα εφάρμοσε με ανατριχιαστική ευλάβεια τον καπιταλισμό;

όχι. ειλικρινά με πιάνεις αδιάβαστο... :think:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πρώτα θα ήθελα και γώ να συγχαρώ το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ομπάμα, ο οποίος πραγματικά φαίνεται ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολιτικός με μεστό,ουσιαστικό και συνάμα απλό λόγο. Η όλη εικόνα του και οι ομιλίες του μιλάνε απο μόνες τους για τη σοβαρότητα και την απλότητα που τον διακρίνει έστω και αν τον παρακολουθήσει κάποιος μόνο μια φορά.

Εχω μια απορία...
Η Αμερική που είναι η μέκκα του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού με τα πάντα σχεδόν στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και καλώς πράττει δεν το κρίνω αυτό για να μην παρεξηγηθώ-δικαίωμα της κάθε χώρας να χαράσει όποια πολιτική θέλει-, πώς γίνεται να κρατικοποιεί και να χρηματοδοτεί τράπεζες απο κρατικά κονδύλια;;;;;     :think: :think: :think:

Αυτό θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος;
Αυτό δεν αντιβαίνει με αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα;

Υ.Γ. Μπορεί να είναι άσχετο με το θρέντ και εκτός χρόνου ως απορία, απλά μου έχει κάνει εντύπωση μετά τα τελευταία γεγονότα της οικονομικής κρίσης παγκοσμίως

κάτσε ρε φίλε. γράφει πουθενά στο Σύνταγμά τους ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης
Πρέπει να οργανώσουμε αποστολή να βρούμε την παπίτσα μας...
Save the duck
ειναι μαλακας ο δωρητης..
δεν εχει μαθει ακομη..
4 χρονιες στην ιδια ταξη της πρεζοχουλιγκανικης εχει μεινει..
μια χαρα την ειχα κανει & χτυπιοταν σαν χταποδι-κλαψομουνιαζε δεξια-αριστερα..
συνεχισε ο τρυπας μεχρι που την εκανε να βγαλει τοσους αφρους που δεν την αντεξαν & την μιουταραν..
τωρα???
μειναμε χωρις παπια..
εγκλημα..

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
ρε παίδες, τι κάθεστε και ψάχνετε την πατρότητα των διαφόρων εδαφών από καταβολής κόσμου; το περσικό κράτος δηλαδή (Ιράν) τι σύνορα έπρεπε να είχε; το τουρκικό κράτος πού ακριβώς έπρεπε να βρίσκεται; οι Ελβετοί από πού ξεφύτρωσαν κι έφτιαξαν κράτος εκεί στις άλπεις;
"Η γη είναι το δώρο του Θεού κι όλα όσα υπάρχουν επάνω της δεν είναι κτήμα κανενός κι είναι κτήμα όλων. Δεν είναι ο μεγαλόψυχος κι αιώνιος θεός εκείνος που βάζει τους ανθρώπους να συνωστίζονται μέσα σε βρωμερές πόλεις και να φτιάχνουν νόμους σύνορα και φράχτες. Ο θεός έδωσε στον άνθρωπο τ γή για να την κάνει σπίτι του, την απέραντη και καταπράσινη γή"
Από το βιβλίο "Αττίλας" του Γουίλιαμ Νέιπιερ

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κάτσε ρε φίλε. γράφει πουθενά στο Σύνταγμά τους ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο;

Νομίζω πως όχι, χωρίς βέβαια να γνωρίζω το σύνταγμα τους.
Πάντως λειτουργεί ως κανόνας της οικονομίας τους-νομίζω-και όχι μόνο της δικής τους αλλά παγκοσμίως πια στις μέρες μας σε όλες τις οικονομίες του κόσμου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
"Η γη είναι το δώρο του Θεού κι όλα όσα υπάρχουν επάνω της δεν είναι κτήμα κανενός κι είναι κτήμα όλων. Δεν είναι ο μεγαλόψυχος κι αιώνιος θεός εκείνος που βάζει τους ανθρώπους να συνωστίζονται μέσα σε βρωμερές πόλεις και να φτιάχνουν νόμους σύνορα και φράχτες. Ο θεός έδωσε στον άνθρωπο τ γή για να την κάνει σπίτι του, την απέραντη και καταπράσινη γή"
Από το βιβλίο "Αττίλας" του Γουίλιαμ Νέιπιερ
φρι Ζωνιανά......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως λειτουργεί ως κανόνας της οικονομίας τους-νομίζω-και όχι μόνο της δικής τους αλλά παγκοσμίως πια στις μέρες μας σε όλες τις οικονομίες του κόσμου.
πρέπει μου φαίνεται να μελετήσεις τα σοσιαλιστικά καθεστώτα της Σκανδιναυίας και τα καπιταλιστικά καθεστώτα των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

δεν υπάρχουν στάνταρ σε αυτά τα πράγματα, όπως δεν υπάρχει στάνταρ σχεδόν σε τίποτα σε αυτήν τη ζωή.

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και σε αυτούς που εφαρμόστηκε τους έπιασε αδιάβαστους.....

καλό! να σαι καλά με έκανες και γέλασα  :cheesy:
Εννοείς ότι αυτό έτσι και αλλιώς ξεκινάει απο την αρχαιότητα και φθάνει έως τις μέρες μας;

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μαλακας ο δωρητης..
δεν εχει μαθει ακομη..
4 χρονιες στην ιδια ταξη της πρεζοχουλιγκανικης εχει μεινει..
μια χαρα την ειχα κανει & χτυπιοταν σαν χταποδι-κλαψομουνιαζε δεξια-αριστερα..
συνεχισε ο τρυπας μεχρι που την εκανε να βγαλει τοσους αφρους που δεν την αντεξαν & την μιουταραν..
τωρα???
μειναμε χωρις παπια..
εγκλημα..
Εγώ μαζεύω υπογραφές:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom