Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Επισκέπτης
χεχεχε. γι' αυτό κι ένας μπάρμπας μου από την Κόρινθο, τώρα με το κτηματολόγιο, πήγε και δήλωσε κάτοχος οικοπέδου στη Σικελία (ξέρετε... Συρακούσες μεριά)
καλα ξηγηθηκε..εγω που σκεφτομαι να ξαναπεσω στην πρεζα με αυτα που διαβαζω,δηλωσα κατι ποτιστικα στην σαρμακανδη & στον αφιον καραχισαρ..
Υ.Γ εχω & χρυσοβουλα που μου εδωσε ο εφραιμ & κατι αλλα ποιο προσφατα που μου εδωσε ο υιος του ταχυδρομου..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω που σκεφτομαι να ξαναπεσω στην πρεζα με αυτα που διαβαζω,δηλωσα κατι ποτιστικα στην σαρμακανδη & στον αφιον καραχισαρ..
Υ.Γ εχω & χρυσοβουλα που μου εδωσε ο εφραιμ & κατι αλλα ποιο προσφατα που μου εδωσε ο υιος του ταχυδρομου..

έλα έχω κάτι κτήματα με κάνναβη στο εσκί σεχίρ κληρονομιά από τον παππού μου στη Μικρά Ασία.....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
καλα ξηγηθηκε..εγω που σκεφτομαι να ξαναπεσω στην πρεζα με αυτα που διαβαζω,δηλωσα κατι ποτιστικα στην σαρμακανδη & στον αφιον καραχισαρ..
Κι εγώ για κάτι βοσκοτόπια στις στέππες, αφού μάλλον ανήκω στο 1/16 των κατοίκων της σημερινής Ευρώπης που χουν απευθειας γονιδιακή σύνδεση με τον Τεμούτζιν.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πλάκα πλάκα, από τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής μου΄είναι η οδήγηση  Off Road (μοτο) στις Μογγολικές στέππες

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
.

διάβασε την παλαιά διαθήκη.......
και πώς βρέθηκαν εκεί οι εκδιωγμένοι από αιγυπτίους τζομπαναρέοι εκλεκτοί του θεού.

δεν κατάλαβα τι σημαίνει ήταν δική τους;

Η Παλαια Διαθηκη δεν αποτελει εγκυρο ιστορικο βιβλιο..
 Απλως εμπεριεχει ψηγματα ιστοριας
 Οι αιγυπτιοι οντως ειχαν κυριευσει την Ιουδαια..
 (Ραμσης ο μεγας-Μαχη του Καντες κτλ κτλ...)

Απο αρχης της καταγραφης της Ιστοριας,η Ιουδαια κατοικουνταν απο
 Εβραιους...(θυμισου τους αρχαιους Φοινικες,οι οποιοι παρεπιμπτωντος
 ηταν Μινωικο φυλο...Κρητικοπουλα ενα πραμα χαχαχαχ)

Μια ζωη ηταν υποδουλοι αλλοτε στους Ασσυριους,αλλοτε στους Αιγυπτιους
 τελευταια στους Ρωμαιους
 Ατιθασος λαος,πολυ εξυπνος και πολεμουσε μια ζωη για την επιβιωση του
 Εξου και το κινημα με τους ζηλωτες που οδηγησαν τον Βεσπασιανο στο να
 τους ξε@@@@λιασει....γκουχ γκουχ...εεεε να τους αφανισει ιστορικα απο
 προσωπου Γης...

Οι Παλαιστινιοι ειναι Αραβες εποικοι....

Αυτα εχω διαβασει εγω...

ε να ξαναγυρισουμε & εμεις τα συνορα μας στην αυτοκρατορια του μεγ. αλεξανδρου η του βυζαντιου..
επισης να παρουμε πισω τις πολεις που εχουμε ιδρυσει ειτε στην ιωνια,ειτε στην μεσογειο,ειτε στον δουναβη..
ας αρχισουμε απο την ισπανια & την γαλλια παρακαλω γιατι οι γκομενες που κατοικουν σημερα εκει με εμπνεουν ολως ιδιαιτερως..

Ρε Πλε,αφου εισαι αητοπουλο,γιατι κανεις τον Κινεζο;

Εγω δεν ειπα να παρουμε πισω οτι οι αρχαιοι μας προγονοι ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ..

Εν πολλοις η αποψη μου επ'αυτου ακριβως ειναι οτι η αρχαιοελληνικη
 κοιτιδα,ο λεγομενος ζωτικος χωρος που λεμε....ειναι απο την Απολλωνια
 της Αδριατικης μεχρι την Απολλωνια του Ευξεινου...
 Και απο τον Ιστρο μεχρι Κρητη....
 Αυτη ηταν η Ελλαδα....

Επισκέπτης
έλα έχω κάτι κτήματα με κάνναβη στο εσκί σεχίρ κληρονομιά από τον παππού μου στη Μικρά Ασία.....
τι να μου κλασει η κανναβη ρε μαλακα???παπαρουνα-οπιο-πρεζα θελω με αυτα που διαβαζω..ετοιμος ειμαι να κατεβω εξαρχεια να γινω..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γκάμπα καλά τα λες.....
όμως εγώ ανατρέχω σε αυτό που αναγνωρίζουν οι οβραίοι ώς το μόνο έγκυρο ιστορικό βιβλίο ύπαρξής τους.

Και μ αυτά και με τ άλλα να κλείσω την παρένθεση των οβραίων με μια ερώτηση που με ταλανίζει από τότε που μελετώ την χριστιανική ιστορία.......

Αφού η πατέντα της Αρειας Φυλής είναι των οβραίων και αφού οι οβραίοι είναι οι μόνοι εκλεκτοί του Θεού, εξακολουθώ να αναζητώ δεκαετίες τώρα την μεγάλη προσφορά του Εβραικού πολιτισμού (???) στην ανθρωπότητα.

Επισκέπτης

Ρε Πλε,αφου εισαι αητοπουλο,γιατι κανεις τον Κινεζο;

Εγω δεν ειπα να παρουμε πισω οτι οι αρχαιοι μας προγονοι ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ..

Εν πολλοις η αποψη μου επ'αυτου ακριβως ειναι οτι η αρχαιοελληνικη
 κοιτιδα,ο λεγομενος ζωτικος χωρος που λεμε....ειναι απο την Απολλωνια
 της Αδριατικης μεχρι την Απολλωνια του Ευξεινου...
 Και απο τον Ιστρο μεχρι Κρητη....
 Αυτη ηταν η Ελλαδα....

παπαροπουλο ειμαι & ΓΑΥΡΟΣ..
δεν εγραψες να παρουμε πισω οτι μας ανηκει,το λεω ομως εγω..
εσυ εγραψες οτι ανηκει στους εβραιους ο χωρος της παλαιστινης απο το 72 η 76..
ε ας κανουμε ενα κλικ ποιο πισω να παρουμε & εμεις κατι εκτος απο τ' αρχιδια των αμερικανων που περνουμε τοσα χρονια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι να μου κλασει η κανναβη ρε μαλακα???παπαρουνα-οπιο-πρεζα θελω με αυτα που διαβαζω..ετοιμος ειμαι να κατεβω εξαρχεια να γινω..

γι αυτά έχω τις γνωριμίες μου στο Ουζμπεκιστάν και το Καζακστάν........
Ας είναι καλά τα κωλόμπαρα........

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
γκάμπα καλά τα λες.....
όμως εγώ ανατρέχω σε αυτό που αναγνωρίζουν οι οβραίοι ώς το μόνο έγκυρο ιστορικό βιβλίο ύπαρξής τους.

Και μ αυτά και με τ άλλα να κλείσω την παρένθεση των οβραίων με μια ερώτηση που με ταλανίζει από τότε που μελετώ την χριστιανική ιστορία.......

Αφού η πατέντα της Αρειας Φυλής είναι των οβραίων και αφού οι οβραίοι είναι οι μόνοι εκλεκτοί του Θεού, εξακολουθώ να αναζητώ δεκαετίες τώρα την μεγάλη προσφορά του Εβραικού πολιτισμού (???) στην ανθρωπότητα.
να στην πώ εγώ όπως μου τη μετέφερε ένας Εβραίος στο καζίνο εδώ: Έχουνε κάνει τον μισό κόσμο να υιοθετήσει τη μυθολογία τους

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
γι αυτά έχω τις γνωριμίες μου στο Ουζμπεκιστάν και το Καζακστάν........
Ας είναι καλά τα κωλόμπαρα........
μα αφού έχει προβάλλει δικαιώματα στο Αφιον Καραχισαρ= Μαύρος (απ την κάπνα) φούρνος του Αφιονιου (οπίου)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να στην πώ εγώ όπως μου τη μετέφερε ένας Εβραίος στο καζίνο εδώ: Έχουνε κάνει τον μισό κόσμο να υιοθετήσει τη μυθολογία τους

κάτι πιο απτό; ΜΙΑ ακρόπολη ρε αδερφέ; ένα τάιζ μαχάλ;....

Υ.Γ.
μέρος της μυθολογίας τους..... όλοι οι μετέπειτα πολιτισμοί στηρίχθηκαν σε αυτά που είπαν αλλά δεν αναγνώρισαν ΠΟΤΕ ούτε τη μυθολογία των χριστιανών, ούτε των μουσουλμάνων.....
Γι αυτούς δεν υπάρχει μεσσίας Χριστός, ούτε μωάμεθ.......μόνοι αυτοί και ο θεός τους......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα αφού έχει προβάλλει δικαιώματα στο Αφιον Καραχισαρ= Μαύρος (απ την κάπνα) φούρνος του Αφιονιου (οπίου)

μεγάλο μέρος της παγκόσμιας παραγωγής οπίου βρίσκεται στο Ουζμπεκιστάν και το Καζακστάν. Στην Τουρκία ψήνουν κεκάκια.......

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
γιατί αυτή η λέξη παίρνει διαλυτικά;
γιατί το ωμέγα είναι δυσδιάλυτο.
Δεν ξέρω!!!
θα σας ομολογήσω σήμερα για πρώτη φορά πως είμαι αυτοδίδακτος στα Ελληνικά!
Δεν έχω πάει ούτε μια μέρα Ελληνικό σχολείο.
Οπότε συμπαθάτε με για λάθη που τυχόν κάνω... :)

nikos_al

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτα θα ήθελα και γώ να συγχαρώ το νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ομπάμα, ο οποίος πραγματικά φαίνεται ένας εξαίρετος άνθρωπος και πολιτικός με μεστό,ουσιαστικό και συνάμα απλό λόγο. Η όλη εικόνα του και οι ομιλίες του μιλάνε απο μόνες τους για τη σοβαρότητα και την απλότητα που τον διακρίνει έστω και αν τον παρακολουθήσει κάποιος μόνο μια φορά.

Εχω μια απορία...
Η Αμερική που είναι η μέκκα του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού με τα πάντα σχεδόν στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και καλώς πράττει δεν το κρίνω αυτό για να μην παρεξηγηθώ-δικαίωμα της κάθε χώρας να χαράσει όποια πολιτική θέλει-, πώς γίνεται να κρατικοποιεί και να χρηματοδοτεί τράπεζες απο κρατικά κονδύλια;;;;;    :think: :think: :think:

Αυτό θα μπορούσε να μου το εξηγήσει κάποιος;
Αυτό δεν αντιβαίνει με αυτά που γνωρίζουμε έως τώρα;

Υ.Γ. Μπορεί να είναι άσχετο με το θρέντ και εκτός χρόνου ως απορία, απλά μου έχει κάνει εντύπωση μετά τα τελευταία γεγονότα της οικονομικής κρίσης παγκοσμίως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω!!!
θα σας ομολογήσω σήμερα για πρώτη φορά πως είμαι αυτοδίδακτος στα Ελληνικά!
Δεν έχω πάει ούτε μια μέρα Ελληνικό σχολείο.
Οπότε συμπαθάτε με για λάθη που τυχόν κάνω... :)
δλδ αυτοί που έχουν πάει σε ελληνικό σκολείο ξέρουν ελληνικά;

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παίδες, τι κάθεστε και ψάχνετε την πατρότητα των διαφόρων εδαφών από καταβολής κόσμου; το περσικό κράτος δηλαδή (Ιράν) τι σύνορα έπρεπε να είχε; το τουρκικό κράτος πού ακριβώς έπρεπε να βρίσκεται; οι Ελβετοί από πού ξεφύτρωσαν κι έφτιαξαν κράτος εκεί στις άλπεις;

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
κάτι πιο απτό; ΜΙΑ ακρόπολη ρε αδερφέ; ένα τάιζ μαχάλ;....

Υ.Γ.
μέρος της μυθολογίας τους..... όλοι οι μετέπειτα πολιτισμοί στηρίχθηκαν σε αυτά που είπαν αλλά δεν αναγνώρισαν ΠΟΤΕ ούτε τη μυθολογία των χριστιανών, ούτε των μουσουλμάνων.....
Γι αυτούς δεν υπάρχει μεσσίας Χριστός, ούτε μωάμεθ.......μόνοι αυτοί και ο θεός τους......
όχι φυσικά, τίποτα απτό. Ειρωνικά το είπα βεβαίως το της πολιτιστικής προσφοράς, αν και δε χρειάζεται να διευκρινίζω σε σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom