Νέα

Αμερικανικές εκλογές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 490
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μετά την εκλογή Ομπάμα θ'αλλάξει η Αμερικανική πολιτική

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 50,0%
  • ΤΙΠΟΤΑ δεν θ' αλλάξει όσον αφορά τα δικά μας συμφέροντα!

Ψήφοι: 1 50,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παλι εκανε ο κοσμος δυο βηματα πισω.
-Το πρωτο γιατι οι Αμερικανοι ψηφισαν δυστυχως τον καλυτερο προεδρο ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ και οχι τον καλυτερο προεδρο ΓΙΑ ΕΜΑΣ οπως το 2000 και το 2004.
-Το δευτερο γιατι και παλι ο κοσμος θαμπωνεται απο το περιτυλιγμα.
Φευ, στην Ελλαδα βγηκαν παλι στα καναλια και κανουν σπονδη στην ελεημοσυνη του Αμερικανου.
Τουλαχιστον, μπορει να ελπιζει ακομα κανεις πως οι Τεξανοι θα κανουν το χρεος τους.
φιλ Ντεφερ ο θεριστισ....

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
-Το πρωτο γιατι οι Αμερικανοι ψηφισαν δυστυχως τον καλυτερο προεδρο ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ και οχι τον καλυτερο προεδρο ΓΙΑ ΕΜΑΣ οπως το 2000 και το 2004.
-Το δευτερο γιατι και παλι ο κοσμος θαμπωνεται απο το περιτυλιγμα.
Φευ, στην Ελλαδα βγηκαν παλι στα καναλια και κανουν σπονδη στην ελεημοσυνη του Αμερικανου.
Τουλαχιστον, μπορει να ελπιζει ακομα κανεις πως οι Τεξανοι θα κανουν το χρεος τους.
Πλέζουρα μην ανησυχείς, σου στειλα με κούρριερ πρεζοχουλιγκάνο με παπί την π΄ρεζα. Θα την πάραλάβεις άμεσα μπας και προλάβεις να σωθείς :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πλέζουρα μην ανησυχείς, σου στειλα με κούρριερ πρεζοχουλιγκάνο με παπί την π΄ρεζα. Θα την πάραλάβεις άμεσα μπας και προλάβεις να σωθείς :2funny: :2funny:
βαλε ΕΤ1..εχτες ειχε ακομη καλυτερο..αρχισε απο την μεταναστευση των ανθρωπων στην αραβικη χερσονησο & την εγκατασταση τους στην ινδικη..την δημιουργια των πρωτων πολεων..τις βερδες που ηταν κατι αντιστοιχο με την ηλιαδα..τα σανσκριτικα.& αλλα πολλα & ομορφα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμείς γιατί πάντα ψηφίζουμε τον καλύτερο πρόεδρο για τους Αμερικανούς μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Ρε Ανεπιθύμητε, δεν έχεις ακόμη μάθει τη Βοθρική.
Όταν ο Βόθρος γράφει μετα, εννοεί "μετάφραση"... :boobies: :boobies:
πιοσ ινε ο ανεπιθιμιτοσ εγο ολουσ του επιθιμο .
οπος σιμερισ ολι η κλασι επιθιμι το οπμαμπα ανιγοντασ τσαμπανιεσ

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
οξω ρε κωλοπουστα που ευχεσαι τον θανατο καποιου ανθρωπου..
τραβα να βγαλεις τα σκατα σου καπου αλλου..

Εγω Ελληνας ειμαι το συμφερον της χωρας μου της ηπειρου μου και του εαυτου μου με νοιαζει.
Δεν τραβαω κανα ζορι με το χρωμα του ανθρωπου αλλωστε ενας απο τους δυο καλυτερους μου φιλους μαυρος ειναι.
Τραβαω βεβαια ζορι με το γεγονος πως πολλοι ψηφισαν τον Ομπαμα μονο και μονο γιατι ηταν μαυρος και πολλοι θεωρησαν τον εαυτο τους προοδευτικο ψηφιζοντας ενα μαυρο.
Τραβαω επεισης ζορι με το γεγονος πως πολλοι μαυροι ρατσιστικα και μονο λειτουργωντας στηριξαν τον μαυρο (Παουελ, Ωπρα ας πουμε).
Αλλα βεβαια ο Ομπαμα ειναι προικισμενος ανθρωπος μονο ενας τυφλος δεν θα το εβλεπε αυτο.
Αλλα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου πως εγω ειμαι Ελληνας και οχι Αμερικανος.

Επισκέπτης
Εγω Ελληνας ειμαι το συμφερον της χωρας μου της ηπειρου μου και του εαυτου μου με νοιαζει.
Δεν τραβαω κανα ζορι με το χρωμα του ανθρωπου αλλωστε ενας απο τους δυο καλυτερους μου φιλους μαυρος ειναι.
Τραβαω βεβαια ζορι με το γεγονος πως πολλοι ψηφισαν τον Ομπαμα μονο και μονο γιατι ηταν μαυρος και πολλοι θεωρησαν τον εαυτο τους προοδευτικο ψηφιζοντας ενα μαυρο.
Τραβαω επεισης ζορι με το γεγονος πως πολλοι μαυροι ρατσιστικα και μονο λειτουργωντας στηριξαν τον μαυρο (Παουελ, Ωπρα ας πουμε).
Αλλα βεβαια ο Ομπαμα ειναι προικισμενος ανθρωπος μονο ενας τυφλος δεν θα το εβλεπε αυτο.
Αλλα αυτο ακριβως ειναι το προβλημα μου πως εγω ειμαι Ελληνας και οχι Αμερικανος.
δεν σε γαμαω..
θα σε περιλαβουν αλλοι..
μουνοπανο εισαι απο την στιγμη που ευχεσαι τον θανατο οποιουδηποτε ανθρωπου..
ακου ελληνας..
αει γαμησου ρε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν σε γαμαω..
θα σε περιλαβουν αλλοι..
μουνοπανο εισαι απο την στιγμη που ευχεσαι τον θανατο οποιουδηποτε ανθρωπου..
ακου ελληνας..
αει γαμησου ρε..

είσαι πολλά χρόνια μπροστά ρε μουνόπανο.
γι αυτό σε πάω με χίλια....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παντοσ ο ομπαμασ ινε φενοτιπικα μαβροσ

βοθρούλη η αμερική μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ απέκτησε πολλά εσωτερικά προβλήματα...
ο μαύρος θέλει καμμιά τετραετία να φέρει τις ΗΠΑ εκεί που ήταν το 80 εσωτερικά....
Μετά να περιμένεις να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα ζητήματα........
πάντως κάτι καριόλια που κάναν πάρτυ μέσα όξω θα πάρουν τον πούλο ανεπιστρεπτί.......

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βοθρούλη η αμερική μετά τη διάλυση της ΕΣΣΔ απέκτησε πολλά εσωτερικά προβλήματα...
ο μαύρος θέλει καμμιά τετραετία να φέρει τις ΗΠΑ εκεί που ήταν το 80 εσωτερικά....
Μετά να περιμένεις να ασχοληθεί με τα υπόλοιπα ζητήματα........
πάντως κάτι καριόλια που κάναν πάρτυ μέσα όξω θα πάρουν τον πούλο ανεπιστρεπτί.......
εγο δασκαλε ιμερ ιπερ ντου να τρονε ολι κοτο,αμαγιεσ το καταφερι ,,,σφιρα μου
εγο παντοσ δε περιμενο τιποτα,εχι προνοισι η φισι ολι καθε μερα χεζουν

Επισκέπτης
μαλακα περσονα, αραποφιλος εισαι?
Πρεπει να την εχεις καταβρει με την χοντρη πουτσα του Ομπαμα ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom