athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.302
- Πόντοι
- 12.756
μερα χαρας,μερα Δημοκρατιας,μερα που θα πεθανει η γουοκιλα,τελος τα τσοντοκαναλα με τα ψεμματα τους
Αυτον μαλλον τον ψεκασαν τα exit poll γι αυτο γραφει αυτές τις μαλακιες
Ψήφισαν τα 'σκουπίδια'
Ψηφίζει Τράμπ επειδή η άλλη Αμερική την κοιτάζει αφ΄υψηλού, δεν της δίνει σημασία, την θεωρεί σκουπίδι και άσχετη -deplorables τους ονόμαζε η Χίλαρι Κλίντον- ενώ ο Τραμπ τους μοιάζει κι ας είναι υπερπλούσιος, "τους κάνει να φαίνονται" όπως λένε- ενώ εκείνοι τώρα αισθάνονται αόρατοι- τους μιλάει...www.capital.gr
μερα χαρας,μερα Δημοκρατιας,μερα που θα πεθανει η γουοκιλα,τελος τα τσοντοκαναλα με τα ψεμματα τους
HEIL TRUMP MR PRESIDENT
o Kyriakos na koitaxei na girisei to mpifteki tora pou einai noris akomaεσυ ρε μουνι με Κο Μητσοτακη εισαι αντιθετος
Τι εγινε ;; την γυρισες την φρυγανιά ;
ΓΑΜΟ ΜΠΟΥΣΤΗΔΩΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
o Kyriakos na koitaxei na girisei to mpifteki tora pou einai noris akoma
Εξορία με μαγιό στην εξωτική ΑνταρκτικήEίναι τόση η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ που προκαλεσαν στα μικρομεσαία στρώματα τα woke νεοταξιτικα πουτανάκια του Σβαμπ , τόσο το ΜΙΣΟΣ τους για τον λευκό στρειτ άντρα , τόση η ΑΠΑΞΙΩΣΗ τους για τον φυσιολογικό, εργαζόμενο πολίτη που προσπαθεί απεγνωσμένα να ζήσει την οικογένειά του που θα σηκωθούν και οι νεκροί από τον τάφο τους να τους τσακίσουν.
θα δεις τι θα γίνει στα επομενα 2 χρονια και στην πόρνη Ευρώπη με τα woke πουτανάκια - Μασόνους τύπου Κουλη , Μακρον , Σολτς κλπ
ελα βρε μαλακα εχω καρτα ΜΝΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥ αρα ειμαι νοικοκυραιοςΣΤΗΡΙΞΕΣ ΓΑΜΟ ΜΠΟΥΣΤΗΔΩΝ , Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ , ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΥΣ
ελα βρε μαλακα εχω καρτα ΜΝΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥ αρα ειμαι νοικοκυραιος
Το ψάρι ρε τυπε, το ψαριo Kyriakos na koitaxei na girisei to mpifteki tora pou einai noris akoma
Εξορία με μαγιό στην εξωτική Ανταρκτική
Το ψάρι ρε τυπε, το ψαρι
θα πηγε να βρει τον Αλεξουκο71Αμπελαλε και σιλβερ αλερτ
«Εξαφανισμένη» η Κάμαλα Χάρις: Πένθιμο το κλίμα στους Δημοκρατικούς
Βαρύ κι ασήκωτο είναι το κλίμα στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών με την Κάμαλα Χάρις να είναι εξαφανισμένη μετά την καθαρή νίκη του Ντόναλντ Τραμπ πουwww.newsit.gr
Τέσσερα χρόνια Ντόναλντ Τραμπ τώρα, και μαζί και ορισμένες απαιτούμενες αλλαγές στον εκλογικό νόμο.
Μετά θα εκλεγούν κι οι τρεις γιοί του από οκτώ χρόνια ο καθένας.
Σε 28 χρόνια θα έχουν πάλι οι Δημοκρατικοί ελπίδες να βγάλουν πρόεδρο.
Aπο που ψωνιζει ειδήσεις ο economist? Aπο ΣΚΑΙ?
Γύρισες με άγριες διαθέσεις μανμερα χαρας,μερα Δημοκρατιας,μερα που θα πεθανει η γουοκιλα,τελος τα τσοντοκαναλα με τα ψεμματα τους
HEIL TRUMP MR PRESIDENT