satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.648
- Πόντοι
- 3.556
Ολα με την Κάμαλα είναι.Πλην του FOX.Δημοσκοπήσεις από τα αντίστοιχα Κουλοκάναλα της Αμερικής.
Ολα με την Κάμαλα είναι.Πλην του FOX.Δημοσκοπήσεις από τα αντίστοιχα Κουλοκάναλα της Αμερικής.
Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε τον Τιμ Γουόλς ως υποψήφιο αντιπρόεδρο
Ο Τιμ Γουόλς είναι ο κυβερνήτης της Μινεσότα - Πώς κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να μπει στην κορυφή της λίστας των Δημοκρατικώνwww.protothema.gr
Ωπα ρε τυπε, 60 χρονων ειναι, μπροστά στον Τραμπ ειναι τζόβενο.Ένας εμφανισιακά ψιλοτελειωμένος γερούλης, με μακρά πολιτική σταδιοδρομία και σχετικά συντηρητικές θέσεις, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών.
Φαντάζει ως ένας εκπρόσωπος του deep state, που θα κοιτάει να μην παραστρατήσει η Κάμαλα.
Ωπα ρε τυπε, 60 χρονων ειναι, μπροστά στον Τραμπ ειναι τζόβενο.
πεντακαθαρος wokie o ροςγεΗ Κάμαλα Χάρις επέλεξε για υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλς, τον κυβερνήτη της Μινεσότα.
60 είναι.πεντακαθαρος wokie o ροςγε
Ο Ευρωπαίος επίτροπος βάζει ψωλές και δονητές στην σουφρα του;Ο Τραμπ θα εδινε μια συνεντευξη στο Χ στον Ελον Μασκ!
Ο ευρωπαιος επιτροπος λογοκρισιας ελεγε σε γραμμα του στον Μασκ να προσεξει τι θα του πει διοτι δεν θα επιτρεψουν να μεταδωθει εαν καταλαβουν πως υποδαυλιζει βια,μισος ή ρατσισμο
H E.E. καλεί τον Έλον Μασκ να συμμορφωθεί με τον νόμο, εν όψει της συνέντευξης με τον Τραμπ | in.gr
Ο Έλον Μασκ πρέπει να συμμορφωθεί με την κοινοτική νομοθεσία λέει ο επίτροπος της ΕΕ Τιερί Μπρετόν, εν όψει της αποψινής συνέντευξης του πολυεκατομμυριούχου με τον Τραμπwww.in.gr
Ψωλιαγκα ολοι βαζουν πλεονΟ Ευρωπαίος επίτροπος βάζει ψωλές και δονητές στην σουφρα του;
Αν ναι, δεν μου κάνουν εντύπωση οι μαλακίες που λέει.
Δεν ξέρω για όλους, αλλά στις πολύ υψηλές θέσεις όλοι λουληδες, λεσβιες και ελτζιμπιταδες.Ψωλιαγκα ολοι βαζουν πλεον
Ο Ευρωπαίος επίτροπος βάζει ψωλές και δονητές στην σουφρα του;
Αν ναι, δεν μου κάνουν εντύπωση οι μαλακίες που λέει.