satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.326
- Πόντοι
- 3.556
Χωρίς Μίσιγκαν,Πενσιλβάνια και Ουισκόνσιν κανείς Δημοκρατικός Υποψήφιος δε φτάνει 270 Εκλέκτορες για να βγει.είσαι πραγματικός και πολυσυλλεκτικός ρεπόρτερ
Χωρίς Μίσιγκαν,Πενσιλβάνια και Ουισκόνσιν κανείς Δημοκρατικός Υποψήφιος δε φτάνει 270 Εκλέκτορες για να βγει.είσαι πραγματικός και πολυσυλλεκτικός ρεπόρτερ
Κανείς Αντιπρόεδρος με εξαίρεση τον Μεγάλο Μπους και τον Ντικ Τσένι δεν άφησε ιδιαίτερο στίγμα και παρουσία.
Τον φαγανε τα συμφεροντα τον Biden ,κριμα και ηταν νεο παιδι ειχε πολλα να δωσει ακομα
Εχασε όμως την Προεδρία 2000 με αμφιλεγόμενο τρόπο.Αφού για πολλά χρόνια στα παρασκήνια τους είχε κάνει όλους ώπα ο Kissinger ... για Bush Sr & Cheney συμφωνώ ... ο Gore ήταν πολύ ενεργός για πάρτη του όμως
Εχασε όμως την Προεδρία 2000 με αμφιλεγόμενο τρόπο.
Μεγάλο σκουπίδι ο Cheney, αυτος έπεισε τον ηλιθιο τον Μπους να επιτεθεί στο Ιρακ στήνοντας το γνωστό παραμύθι περι χημικών όπλων... Με αποτέλεσμα απο τοτε μεχρι σήμερα να ειναι 10 φορες μπουρδελο το Ιρακ απ οτι ηταν επι Σανταμ Χουσεΐν.Κανείς Αντιπρόεδρος με εξαίρεση τον Μεγάλο Μπους και τον Ντικ Τσένι δεν άφησε ιδιαίτερο στίγμα και παρουσία.
Μεγάλο σκουπίδι ο Cheney, αυτος έπεισε τον ηλιθιο τον Μπους να επιτεθεί στο Ιρακ στήνοντας το γνωστό παραμύθι περι χημικών όπλων... Με αποτέλεσμα απο τοτε μεχρι σήμερα να ειναι 10 φορες μπουρδελο το Ιρακ απ οτι ηταν επι Σανταμ Χουσεΐν.
Ένα κατακάθι , τσιράκι της νέας τάξης που επειδή ήταν μαύρος ,φάνηκε στους πλεμπαιους σαν κάτι διαφορετικό.Ναι, μεγάλη μουσίτσα ο Ομπάμα. Μας φόρτωσε τα μεταναστευτικά ρεύματα από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή από την Αραβική Άνοιξη του 2011 και μετά.
Σαν τραβελος είναι ρε πούστη μου , και αν τη δεις σε κάτι βίντεο είναι καθυστερημένη τελείως.Πεντακαθαρο camel toe η γρετζω
Ξερει οτι ειναι το φαβορί για υποψήφια, γιατί εχει τις ψήφους των μαύρων και των μεταναστών..Άμα τη χωθούν η Χίλαρυ ή ο Αλ Γκορ να φαν τη θέση της Καμάλα Χάρις, θα γελάμε.
:—)
αχνοφαινεται ριπαπα τυπε,ακουγεται οτι τρυπαγε τον sleepy JoeΣαν τραβελος είναι ρε πούστη μου , και αν τη δεις σε κάτι βίντεο είναι καθυστερημένη τελείως.
Το σύστημα του Ομπάμα εριξε ξανά τον μπαιντεν (όπως τότε με κιλαρι), πιθανότατα για να δούμε Μισελ για προεδρινα
83 είναι αυτός.Καιρός ήταν να φύγει. Τον ανεχόμουν για να μην κερδίσει ο μαλάκας ο Τραμπ.
Εγώ θα ήθελα σοσιαλιστή τύπου Μπέρνι
Πέρα από την ηλικία ,παραείναι Αριστερός για τα δεδομένα των ΗΠΑ ο Σάντερς.Καιρός ήταν να φύγει. Τον ανεχόμουν για να μην κερδίσει ο μαλάκας ο Τραμπ.
Εγώ θα ήθελα σοσιαλιστή τύπου Μπέρνι
Για εμένα είναι απαραίτητος. Τον χρειάζονται όσο ποτέ.Πέρα από την ηλικία ,παραείναι Αριστερός για τα δεδομένα των ΗΠΑ ο Σάντερς.
Εγώ θα ήθελα την AOC. Την Καμάλα θα την ανεχτώ με τα χίλια ζόρια.83 είναι αυτός.
Από τα 81 που είναι ο Biden, θα πάμε σε άλλο σάψαλο για Πρόεδρο των ΗΠΑ?