Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 9.407
- Πόντοι
- 2.306
Ψάχνει τρύπα ο Ζελένσκι να κρυφτεί
Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να προκηρύξει εκλογές και να αποσυρθεί με εύσχημο τρόπο πριν τον αποσύρουνε.
Ψάχνει τρύπα ο Ζελένσκι να κρυφτεί
Μάγκες , όποιος μπορεί επενδύει στην αμερικανική οικονομία. Θα εκτιναχθεί. Οι υπόλοιποι ας κλαψομουνιάζουν κ ας μεμψιμοιρούν. Φιλάκια
Η πολιτική είναι καθαρά ανδρικό σπορ. Υπήρχε περίπτωση να χάσει ένας άντρας από μία οποιαδήποτε γυναίκα? Η πολιτική ιστορία της Αμερικής φανερώνει μόνο άνδρες προέδρους. Δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό όσες γυναίκες και να εμφανιστούν στο προσκήνιο.
Η πολιτική είναι καθαρά ανδρικό σπορ. Υπήρχε περίπτωση να χάσει ένας άντρας από μία οποιαδήποτε γυναίκα? Η πολιτική ιστορία της Αμερικής φανερώνει μόνο άνδρες προέδρους. Δεν νομίζω να αλλάξει ποτέ αυτό όσες γυναίκες και να εμφανιστούν στο προσκήνιο.
Παγκοσμίως κυριαρχούν οι άντρες. Αν βγει ποτέ γυναίκα συνήθως κρύβεται κάποιος ισχυρός άντρας πίσω της που την καθοδηγεί.Είναι και πολυφυλετική η Αμερική οπότε ακόμα χειρότερα.Πόσες γυναίκες έχεις δει προέδρους σε αφρικανικές,αραβικές,λατινοαμερικανικές ή ασιατικές χώρες?Το ίδιο και ΗΠΑ μόνο ευρωπαικής καταγωγής παίζει να ψηφίσουν γυναίκες μαζικά.
Παγκοσμίως κυριαρχούν οι άντρες. Αν βγει ποτέ γυναίκα συνήθως κρύβεται κάποιος ισχυρός άντρας πίσω της που την καθοδηγεί.
Μέχρι να βρεθούν κι από αυτήν τη μεριά του Ατλαντικού κάποιοι «Τραμπ», θα έχουμε μάλλον ορισμένα θεματάκια με την οικονομία.
Ύφεση απειλεί την Ευρώπη: Τα 3 πλήγματα από τον Τραμπ
Ύφεση απειλεί την Ευρώπη: Τα 3 πλήγματα από τον Τραμπ | Sofokleousin.gr
www.sofokleousin.gr
Έχουμε λοιπόν να αναδείξουμε και μεις τους δικούς Ντόναλντ Τραμπ στην Ευρώπη.
Θάτσερ, Μέρκελ, Μέγιερ κάποιες ενδεικτικές περιπτώσεις πλήρως αυτόφωτες.Παγκοσμίως κυριαρχούν οι άντρες. Αν βγει ποτέ γυναίκα συνήθως κρύβεται κάποιος ισχυρός άντρας πίσω της που την καθοδηγεί.
Εγω επενδυσα ενα κατοσταρικακι στην νικη τουΜάγκες , όποιος μπορεί επενδύει στην αμερικανική οικονομία. Θα εκτιναχθεί. Οι υπόλοιποι ας κλαψομουνιάζουν κ ας μεμψιμοιρούν. Φιλάκια
Συμφωνώ σε όλα αυτά εκτός του ότι είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε την πυρηνική παραγωγή χωρίς φόβο για παρεκτροπές....δεν έχω υπόψη μου κάποιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων not to mention ότι σε αυτές τις εγκαταστάσεις όταν κάτι πάει στραβά πάει πολύ στραβάΚοίτα είναι συνδυασμός. Είναι υπαρκτό πρόβλημα αλλά ταυτόχρονα είναι και οικονομικό πρόβλημα με όλες αυτές τις επενδυτικές μαλακίες ESG που άτυπα καθορίζουν τάσεις και διοχέτευση επενδύσεων. Αν το αφήσεις στην άκρη, λύσεις τεχνολογικές υπάρχουν, απλά είναι κοστοβόρες και θέλουν χρόνο που στα όρια της συνθήκης Παρισιού για 2030 και 2050 απλά δεν πιάνονται.
Η πυρηνική παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας είναι αναπόφευκτη αν θες πραγματικά να να μειώσεις και ρύπους και CO2. Η τεχνολογία είναι φανταστική και εξελίσσεται ακόμα πιο πολύ. Θέμα απόφασης είναι καθώς οι εταιρείες εξέλιξης, κατασκευής και διαχείρισης είναι τόσο εξειδικευμένες που δεν έχει να διαχειριστείς κάτι, αυτοί θα παίξουν μπάλα.
Αυτόνομη δεν είναι η Αμερική αλλά μπορεί να φτάσει σχετικά κοντά σ αυτό. Η Κίνα όχι απλά είναι άλλη φάση, είναι απλά αλλού ούτε καν φαντάζεσαι !
Η Ευρώπη δεν έχει κατεβασμένο γενικό, είναι στο όριο να χάσει το τρένο χωρίς επιστροφή.
Η Ρωσία εκτιμώ δεν είναι το μεγαθήριο που υποθέτουμε αλλά προφανώς και επηρεάζει, εδώ έκανε ολόκληρη Ευρώπη να χορεύει μέσα στο κρύο
Κανένας πόλεμος δεν είναι τυχαίος και σχεδόν όλοι είναι σε μεγάλο ποσοστό για την ενέργεια.
Θάτσερ, Μέρκελ, Μέγιερ κάποιες ενδεικτικές περιπτώσεις πλήρως αυτόφωτες.
Μην πούμε για καμία Ελισάβετ, καμία Αικατερίνη γιατί ήταν και άλλα τα χρόνια που ανέβηκαν εκείνες στο θρόνο.
Για τη γυναίκα του Ομπάμα ... τι έχεις ακούσει ;;;ακόμη και η γυναίκα του λέγεται ότι πέρα από μοντέλο ότι ήταν συνοδός πολυτελείας.
Συμφωνώ σε όλα αυτά εκτός του ότι είμαστε ικανοί να διαχειριστούμε την πυρηνική παραγωγή χωρίς φόβο για παρεκτροπές....δεν έχω υπόψη μου κάποιο αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης των αποβλήτων not to mention ότι σε αυτές τις εγκαταστάσεις όταν κάτι πάει στραβά πάει πολύ στραβά
Η Γκάντι ήταν κόρη του Νεχρού. Έπαιξε τεράστιο ρόλο στην πολιτική καριέρα της. Αν και η ίδια μετά το θάνατο του πατέρα της αποδείχτηκε εξαιρετικά ικανή. Και έκανε πολιτικούς παπάδες.Έχεις ξεχάσει πληθώρα περιπτώσεων σε Ασία, πρώην Ανατολικό μπλοκ, Αφρική, Σκανδιναβία, Τουρκία, Λατινική Αμερική.
Από αυτό μόνο και μόνο να καταλάβεις πόσο κατευθυνόμενα είναι τα μίντια και τι προβάλουν.