Νέα

Αμερικανικές Εκλογές 2024

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (24 μέλη και 54 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδισει τις εκλογες του Νοεμβριου;

• Ντoναλντ Τραμπ

Ψήφοι: 175 76,8%
  • Kαμαλα Χαρις

Ψήφοι: 56 24,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    228

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.437
Πόντοι
206
Ναι αλλά με δάχτυλο των δημοκρατικών με τον περιβόητο caatsa του Μενεντεζ.
Ο Τραμπ τα είχε βάψει μαύρα γιατί δεν θα εισπράξει λεφτά η Αμερική.
Αν θυμάμαι σωστά προσπάθησε να παρακάμψει τον νόμο , αλλά μεσολάβησαν οι εκλογές.
Τιποτα απο ολα αυτα, οι εκλογες εγιναν ενα χρονο μετα

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.651
Πόντοι
1.056
Αφαντη η Καμάλα.Να δούμε αν πιάσει δουλειά στα Mc Donalds όπως έλεγε.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.167
Πόντοι
3.556
Μέχρι την ανοικοδόμηση θα περάσουν χρόνια
Με αυτή την λογική κονομήσε η Αμερική από το Ιράκ??? Η την Λιβύη???
Ναι μεν αλλά όχι τίποτα που να δικαιολογεί τα προγενέστερα συμβάντα

Ανέφερα πουθενά στο ποστ μου Ιράκ ή Λιβύη ? Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι το ίδιο με την Ουκρανία.

Οι βάσεις της ανοικοδόμησης έχουν ήδη μπει, ποιοι και πως θα χρηματοδοτήσουν και ποιες βασικές εταιρείες θα εμπλακούν αρχικά.

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.867
Πόντοι
6.056
Tι εγινε ειχαμε λευκο καπνο τελικα?Ηταν ενας ωραιος αγωνας?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.973
Πόντοι
6.515
Το μονο που περιμενω απο τον πορτοκαλί ημιτρελο, ειναι να κοψει λιγο τη φόρα στο woke κινημα και τους βαρεμενους LGBTIQCAPGNGFNBA.
Και τους πράσινους ανεμόμυλους μπας και μείνει κανα βουνό παρθενο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.022
Πόντοι
3.656
Ανέφερα πουθενά στο ποστ μου Ιράκ ή Λιβύη ? Μην συγχέεις ανόμοια πράγματα, δεν είναι το ίδιο με την Ουκρανία.

Οι βάσεις της ανοικοδόμησης έχουν ήδη μπει, ποιοι και πως θα χρηματοδοτήσουν και ποιες βασικές εταιρείες θα εμπλακούν αρχικά.
Ναι δεν είναι το ίδιο αλλά
Ποιο κομμάτι θα ανοικοδομηθει??
Ποιος θα συμμετέχει στην ανοικοδόμηση
Με ποια έσοδα θα πληρώσει η Ουκρανία όταν το πιο πλούσιο μέρος ντονμπας έχει περάσει στην ρωσσια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tι εγινε ειχαμε λευκο καπνο τελικα?Ηταν ενας ωραιος αγωνας?:coffee::coffee::confused::confused::confused:
Ναι τυπε
Ευτυχως ΠΉΡΑΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΚΑ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.973
Πόντοι
6.515
Δε μιλάω για αυτό σύμφωνα με αυτά που λέει ο τυπάς θα μποικοτάρει την ευρωπαική παραγωγή για να δώσει πάτημα στην εγχώρια για αυτούς παραγωγή.

Το οποίο σημαίνει ότι οι βιομηχανίες (και όχι μόνο αυτοκινήτου) θα αυξήσουν τις τιμές τους και στην ευρώπη γιατί θα χάσουν ρέβενιου και θα αναγκαστούν να αυξήσουν τα περιθώρια.

Αν αυτά που λέει τα πραγματοποιήσει είναι καλά για τους αμερικάνους αλλά όχι για εμάς. Αν βέβαια πραγματικά σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Γάζα χαλάλι του...

αλλά μαλάκας είναι? λόγω αυτών των πολέμων θησαυρίζει η αμερική.....

δεν ξέρω βέβαια γιατί χαίρεται ο μέσος αγράμματος Έλληνας αντι-γοόυκ-αφυπνησμένος-απόγονος του Ελληνικού dna :confused:

εμάς εδώ οι 10 οικογένειες θα συνεχίσουν να μας κυβερνούν..
Οι 10 οικογενειες εκτός από τα κανάλια έχουν και τάνκερ, βολεύονταν με το ουκρανικο λόγο ακριβών μεταφορικών

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.657
Πόντοι
6.536

Αληθεύει αυτό που έλεγε για σένα Παύλο ο Μπράντο?
Για ψήσιμο ψαριού εκατέρωθεν....

:coffee:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.819
Πόντοι
1.056
Φεμινιστριες αρχιστε τα τσιμπουκια!!!

Ψοφο στην woke κουλτουρα!!!

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.651
Πόντοι
1.056

Οντως θα αναλάβει την ανοικοδόμηση η Gazprom και οι θυγατρικές.Βασικά περιμένω κάτι σε στυλ Μαριούπολης.

Oletiras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2017
Like
3.872
Πόντοι
456
Θα ακολουθησει οτι του πουνε..
Τύπε μου είναι 80 χρονών και έτρεχε σαν τον Βέγγο πάνω κάτω όλη την Αμερική εδώ και 2 χρόνια ,του έχουν φορτώσει καμία 10αρια δικές για τα πιο απίθανα πράγματα ,έχουν αποπειραθεί 2 φορές να τον σκοτώσουν και όλα αυτά για να κάνει ότι του πούνε;
Δεν νομίζω Μπάμπη.

Εσενα θα τσουξει τυπε οταν θα ερθει και θα κωλογλυφεται με τον Σουλτανο απέναντι.
Ο Τραμπ έχει υπάρξει πρόεδρος (δεν ξέρω αν το θυμάσαι) και ήταν από τους πιο φιλικούς προέδρους για τα ελληνικά συμφέροντα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.973
Πόντοι
6.515
Βασικά την Ευρώπη τη συμφέρει να συνθηκολογήσει η Ουκρανία.Θα ρεύσει μετά άφθονο το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο,θα πέσουν οι τιμές και θα αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα.
Δεν καταλαβαίνω πώς έχουν κολλήσει οι Ευρωπαίοι αφού έτσι κι αλλιώς μόνο ζημιά έχουν από τον πόλεμο.
Γιατί λέει ο Τραμπ οτι ο πόλεμος είναι των Ευρωπαίων.
Θέλουν λαούς φτωχοποιημενους έρμαια των επιδοματων, και κυρίως εξάλειψη της μεσαίας ταξης

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.167
Πόντοι
3.556
Ναι δεν είναι το ίδιο αλλά
Ποιο κομμάτι θα ανοικοδομηθει??
Ποιος θα συμμετέχει στην ανοικοδόμηση
Με ποια έσοδα θα πληρώσει η Ουκρανία όταν το πιο πλούσιο μέρος ντονμπας έχει περάσει στην ρωσσια?

Εδώ θα σου απαριθμήσω funds και εταιρείες ?
Αν δεν έχει κασέρι η Ουκρανία λόγω απώλειας Ντονμπας θα μπει collateral όλη η υποδομή και η διαχείρηση όπως γίνεται και στην Ελλάδα σε μεγαλύτερη κλίμακα. Δεν είναι δύσκολο.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
840
Πόντοι
81
Τιποτα απο ολα αυτα, οι εκλογες εγιναν ενα χρονο μετα
Δεν νομίζω ότι τα θυμάσαι σωστά αλλά δεν θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.
Ο ερντογάν πήρε τα s400 και βάση τον caatsa κόπηκε από τα f35 ,.
Ο Τράμπας τον παζάρευε να του σπρώξει patriot προς αντικατάσταση των s400 και να μπορέσει να συνεχίσει και στα f35.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.973
Πόντοι
6.515

Stories

Νέο!