- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.949
- Πόντοι
- 42.697
Να έλθει και λίγο φθηνό αέριο γιατί μας έχει κάψει η ΔεηΜην τσακώνεστε , σήμερα είναι γιορτή
ο Τραμπάκουλας εκλέχτηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ !
Μπορεί να σταματήσει ο πόλεμος, και να έρθουν Ρωσίδες
στην Ελλάδα !
Εκαναν μαλακία οι Δημοκρατικοί που απέσυραν το Μπάιντεν 3 μήνες πριν από τις εκλογές αντί για ένα μήνα πριν.Σε 3 μήνες πρόλαβαν και την έμαθαν τη Χάρις οι ψηφοφόροι οπότε θα τη σουβλίσει ο Τραμπ,δεν έχει καμία τύχη.Μόνη ελπίδα των δημοκρατικών να καθαρίσει κάποιος τον Τραμπ,λογικά θα το κάνουν οι Ουκρανοί το θέμα είναι πότε.
Φυσικά. Αφού είσαι καμένοςΒρε, οτι θέλεις εσύ να είμαι γκαρντασάκο. Δε θα τα χαλάσουμε.
Το μόνο σίγουρο ότι δεν είμαι οπαδός του βαψομαλλιά.
Τι να μασήσειΕδώ τι έγραφα.Η νίκη Τραμπ είναι βέβαιη.Το αν θα κυβερνήσει είναι άλλο θέμα.
Οι Ουκρανοί περιμένουν στο ακουστικό.Αμα δε μασήσει,δύσκολα τα πράγματα.
Λογικά περιμένουν να μειωθούν τα μέτρα ασφαλείας μετεκλογικά.Για να δούμε.
Κι αυτή δίπλα,φαίνεται της εκκλησίαςO γιος του Τραμπ φαίνεται μεγάλος μπήχτης.
Τι να μασήσει
Κόβονται τα κονδύλια κ τέλος. Τώρα σοβαρά μιλάμε ένα κράτος οπερετα με λαμογια επικεφαλής χειρότερο κι από την Ελλάδα σχεδόν και θα κάνει πολιτική κόντρα στις ΗΠΑ, Κίνα??
Ανέκδοτο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κι αυτή δίπλα, μεγάλη ψωλου
Δεν νομίζω είναι άλλο στρατόπεδο αλλά κουμάντα. Αυτά γίνονται σε άλλες χώρες. Πχ Γαλλία Γερμανία. Οι ΗΠΑ είναι ακόμα χωρίς καπέλο. Κάνουν όντως κουμάντο αυτοί στην χώρα τους κ γενικάΜπορεί να του πούνε κάτι σε στυλ ή Ζελεζνικός ή μακαρίτης.Δεν ξέρεις τι γίνεται.
Μπορις+εις 7να επεξηγήσεις την ηληθια σκέψη σου???κόρναρε τώρα που μπορείς γιατί με τους δασμούς που θα βάλει ο ηγέτης θα θες μια περιουσία για να αλλάξεις κόρνα
O γιος του Τραμπ φαίνεται μεγάλος μπήχτης.
Εν τω μεταξύ ο Τραμπ είναι 1,90 και του ριχνει ένα κεφάλι ο γιος
Αν πηγαινε λύκειο, ετοιμος για μπουκα ηταν με ΑΚ47. Εχει το βλέμμα του cold blood serial killerO γιος του Τραμπ φαίνεται μεγάλος μπήχτης.
O γιος του Τραμπ φαίνεται μεγάλος μπήχτης.