Pipakwlos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 817
- Πόντοι
- 361
Το θέλει το ξυλαράκι της! Τόσο όσο, φυσικά με όρια από την κοπέλα!Μπαμπατσικη λαρα οτι πρεπει για δυνατες απολαυσεις
Το θέλει το ξυλαράκι της! Τόσο όσο, φυσικά με όρια από την κοπέλα!Μπαμπατσικη λαρα οτι πρεπει για δυνατες απολαυσεις
Μα τι ευγενικος που ειστε! Με σκλαβωνετε κυριε Ονλι χίλια ευχαριστώΔεσποινίς η πίσω όψη σας δείχνει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον όπως και η μπροστινή σας..
Καλό σας βράδυ!
Busty μερακλίδικη χεχεχε ευχαριστωω πολυ να εισαι καλα αγαπητε μουΜπαμπατσικη λαρα οτι πρεπει για δυνατες απολαυσεις
Μαρεσει ο τρόπος που σκεφτεσαι!Το θέλει το ξυλαράκι της! Τόσο όσο, φυσικά με όρια από την κοπέλα!
Σύμφωνα με το nick σας αγαπητέ κυριε, η μικρά δεν είναι για τα δόντια σας, είναι γάλακτος και όχι milf!Δεσποινίς η πίσω όψη σας δείχνει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον όπως και η μπροστινή σας..
Καλό σας βράδυ!
Στα 32 μου πλέον επιλέγω milf..η νεαρή όμως είναι μέσα στις ακράδαντες εξαιρέσεις μου.Σύμφωνα με το nick σας αγαπητέ κυριε, η μικρά δεν είναι για τα δόντια σας, είναι γάλακτος και όχι milf!
Καθε κοριτσι εχει την δικη της μοναδικη ομορφια ανεξαρτήτως ηλικίας και τις αγαπαμε ολες, ετσι δεν παει; Χιχι να σαι καλα baby μου ευχαριστώ για τα καλα λογιαΣτα 32 μου πλέον επιλέγω milf..η νεαρή όμως είναι μέσα στις ακράδαντες εξαιρέσεις μου.
Χαχαχα κυριε Πικασο μου νοστιμα που τα λετεΣύμφωνα με το nick σας αγαπητέ κυριε, η μικρά δεν είναι για τα δόντια σας, είναι γάλακτος και όχι milf!
Γιατί πρέπει να προκαλείς εμφράγματα; Δε μας λυπάσαι;Ωρα κ μεις που ξενυχτάμε να κανουμε νανακια τώρα! Καληνύχτα λοιπον κ οπως ειπαμε ονειρα πονηρεμενα Καλη ξεκούραση
Νομιζω, πηρες κιλακια?Ωρα κ μεις που ξενυχτάμε να κανουμε νανακια τώρα! Καληνύχτα λοιπον κ οπως ειπαμε ονειρα πονηρεμενα Καλη ξεκούραση
Ευχαριστώ Τζόρτζ μου γλυκεεε μουΓιατί πρέπει να προκαλείς εμφράγματα; Δε μας λυπάσαι;
Είσαι εσύ ένα διαολάκι...Ευχαριστώ Τζόρτζ μου γλυκεεε μου
Γενικα εχω παρει απο περυσι στεναχωριέμαι ομως γι αυτο και προσπαθω να το αλλαξω...Νομιζω, πηρες κιλακια?
Σεξ όλη μέρα στα 4 και Καβάλα! Θα δεις απίστευτα αποτελέσματα!Γενικα εχω παρει απο περυσι στεναχωριέμαι ομως γι αυτο και προσπαθω να το αλλαξω...
Να είσαι αυτή που είσαι, να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου όπως είναι μικρή και αν θέλεις να αλλάξεις να το κάνεις για σένα και μόνο, μην στεναχωριέσαι Amelie, με προσπάθεια όλα γίνονται .Γενικα εχω παρει απο περυσι στεναχωριέμαι ομως γι αυτο και προσπαθω να το αλλαξω...
Δηλωνω διαβολινα το παραδεχομαι ty babyΕίσαι εσύ ένα διαολάκι...
Αλλά καυλιάρικο...
Και μεις αγαπαμε τα καλα αγορακια που φέρονται ομορφαAγαπαμε τα καλά κοριτσια
Ασε το gym και την yoga, κάνε σεξ και βόγκα!!Σεξ όλη μέρα στα 4 και Καβάλα! Θα δεις απίστευτα αποτελέσματα!
Να μην στεναχωριέσαι καθόλου είσαι υπέροχο πλάσμα.Γενικα εχω παρει απο περυσι στεναχωριέμαι ομως γι αυτο και προσπαθω να το αλλαξω...
Ναι ξέρω, αναλόγως. ΧαχαΚαι μεις αγαπαμε τα καλα αγορακια που φέρονται ομορφα
Να εισαι καλα αγαπη μου σε χιλιοευχαριστω για το support! Ειναι οπως τα λες, χαιρομαι να λαμβανω τετοια comment με θετικη αυρα! Η αγαπη για τον εαυτό μας δεν πρεπει να εξαρτάται απο αυτο που δειχνει η ζυγαριά ή απο τα απανθρωπα beauty standards π αποτελούν κοινωνικα κατασκευασματα για να μας κρατουν σιδηροδεσμιους στην καταναλωση, εξαλλου η λεξη beauty εχει μεσα το ρήμα buy... Η υγεια μας πανω απ ολα και η καθε αλλαγη να αγκαλιάζει θετικα ολο μας το ειναι...Να είσαι αυτή που είσαι, να αγαπάς τον εαυτό σου και το σώμα σου όπως είναι μικρή και αν θέλεις να αλλάξεις να το κάνεις για σένα και μόνο, μην στεναχωριέσαι Amelie, με προσπάθεια όλα γίνονται .
Ευχαριστώ απο καρδιας αγαπημενε μουΝα μην στεναχωριέσαι καθόλου είσαι υπέροχο πλάσμα.