Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 2.046
Νομιζω μετα απο αυτην την ατακα θα λυγίσει και θα σου αφιερώσει και φωτο η @Amelie
Νομιζω μετα απο αυτην την ατακα θα λυγίσει και θα σου αφιερώσει και φωτο η @Amelie
@Mythical Zoan ακόμα να σε πει γλυκουλη
Ελα γλυκουλη μουυυυυΘα περιμένω, όπως η Πηνελόπη τον Οδυσσέα.
Θα γίνει πραγματικότητα αυτο!!
Βυζάρες πιασίματα αχχχ καύλιαρααΠως πάνε τα κέφια;
Πήρε κιλάκια μαν μουκαλα ειναι να απορεις.
εδω μιλαμε για τεραστια αλλαγη εμφανισιακα κι οχι απαραιτητα καλη ομως,κατα τα γουστα μου.
δυστυχως αρκετα.Πήρε κιλάκια μαν μου
Τώρα είναι πιο ωραίαδυστυχως αρκετα.
χαζευα λιγο το νημα απο την αρχη και ενα ψιλοσοκ το επαθα.
Γιατι ας πουμε να αφορά καποιον πως ήμουνα πριν;δυστυχως αρκετα.
χαζευα λιγο το νημα απο την αρχη και ενα ψιλοσοκ το επαθα.
Κορίτσι μου επίτηδες τα λένε για να σε μειώσουν,σε καταλαβαινω γιατι γυναικεία αλληλεγγυη την εχωΓιατι ας πουμε να αφορά καποιον πως ήμουνα πριν;
Κορίτσι μου επίτηδες τα λένε για να σε μειώσουν,σε καταλαβαινω γιατι γυναικεία αλληλεγγυη την εχω
Nαι αλλά εδω το λενε για να προσβάλλουν,αυτο θέλω να πωΚοίτα, ΑΝ μια κοπέλα της δουλειάς, πριν κάνα χρόνο ήταν 50+/- κιλά και τώρα είναι Δανάη Μπάρκα Χ3, ε σόρρυ αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Και ο άλλος που είναι να δώσει, 120-140-160+ την ώρα, ε όσο να" ναι, θέλει να ξέρει τι θα αντικρύσει, πριν το ραντεβού.
Γενικό σχόλιο αυτό, ΔΕΝ αφορά εσένα προσωπικά, ούτε την κοπέλα του νήματος, γενικό, πάει δλδ για όλες, ανεξάρτητες και γραφειατες.
Καλή συνέχεια.
κουβεντα κανουμε αγαπητη.Γιατι ας πουμε να αφορά καποιον πως ήμουνα πριν;
Πρόβλημα θα ηταν μονο αν υποχρεωνα (εγω και οι αλλες κοπελες) καποιον να παει μαζι μου...Κοίτα, ΑΝ μια κοπέλα της δουλειάς, πριν κάνα χρόνο ήταν 50+/- κιλά και τώρα είναι Δανάη Μπάρκα Χ3, ε σόρρυ αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Και ο άλλος που είναι να δώσει, 120-140-160+ την ώρα, ε όσο να" ναι, θέλει να ξέρει τι θα αντικρύσει, πριν το ραντεβού.
Γενικό σχόλιο αυτό, ΔΕΝ αφορά εσένα προσωπικά, ούτε την κοπέλα του νήματος, γενικό, πάει δλδ για όλες, ανεξάρτητες και γραφειατες.
Καλή συνέχεια.
Αν αλλαξα target group ξαναλεω, δεν νοιαζει κανένα, ειναι περιττή πληροφορίακουβεντα κανουμε αγαπητη.
ειδα την χθεσινη φωτο σου,θυμηθηκα και τις παλιες που ειχες βαλει και με εψηναν τοτε να σε παρω και μου εκανε εντυπωση τοσο μεγαλη αλλαγη.
το θετικο ειναι οτι βαζεις προσφατες φωτο και δεν ξεγελας οσους θελησουν να σε επιλεξουν.
Καλά οτι είσαι μαλακας το ξέρει όλος ο ντουνιάς. Γιδι Ε Γιδι.Κοίτα, ΑΝ μια κοπέλα της δουλειάς, πριν κάνα χρόνο ήταν 50+/- κιλά και τώρα είναι Δανάη Μπάρκα Χ3, ε σόρρυ αυτό είναι ένα πρόβλημα.
Και ο άλλος που είναι να δώσει, 120-140-160+ την ώρα, ε όσο να' ναι, θέλει να ξέρει τι θα αντικρύσει, πριν το ραντεβού.
Καλή συνέχεια.
Αν αλλαξα target group ξαναλεω, δεν νοιαζει κανένα, ειναι περιττή πληροφορία
....εγω παλι θα επαναλαβω οτι ειπα κ πριν δεκα ημερες !!!....παντως μαγκες μου εγω που την συναντησα και πριν κ μετα τα κιλακια, εχω να πω οτι αδιαφορο ειναι τα επιπλεον κιλα! Η γυναικα με τα χαρακτηριστικα που εχει, τον τροπο που συμπεριφερεται και τελος τις επιδοσεις της ειναι ακρως καβλωτικη κ γαμευσιμη, γυναικα φτιαγμενη για να μοιραζει ηδονη!
υγ. μικρη @Amelie μη μασας, εμφανιση εχουν οι περισσοτερες, καβλα ομως εχετε λιγες