gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.250
- Πόντοι
- 4.027
Με κάνετε και κοκκινιζω....
Χαχαχα κυριε Πικασο μου νοστιμα που τα λετε
Με κάνετε και κοκκινιζω....
Χαχαχα κυριε Πικασο μου νοστιμα που τα λετε
Να μην στεναχωριέσαι καθόλου αγαπητή. Σου πάνεΓενικα εχω παρει απο περυσι στεναχωριέμαι ομως γι αυτο και προσπαθω να το αλλαξω...
Και καλά κάνεις μωρό!!!Δηλωνω διαβολινα το παραδεχομαι ty baby
Ευχαριστώ Ζοαν μου!! Να εισαι καλα γλυκουλη μουΝα μην στεναχωριέσαι καθόλου αγαπητή. Σου πάνε
Οχι βαρια απο 16:00 κ μετα! Δεν μπορω αλλιως δεν λειτουργώ! Ναι μονο ΜπιλΚανεις μεσημεριανά εσυ; 2~3 πχ δεν έχεις θέμα; Μόνο Μεταξουργείο;
@Xaramofais - @xanthiforever γλυκουλης ειπε τον ξαδεΕυχαριστώ Ζοαν μου!! Να εισαι καλα γλυκουλη μου
Οχι βαρια απο 16:00 κ μετα! Δεν μπορω αλλιως δεν λειτουργώ! Ναι μονο Μπιλ
Ναι θα προκόψει άμα βλέπει τον ζοαν γλυκουλη@Xaramofais - @xanthiforever γλυκουλης ειπε τον ξαδε
Εδώ θα πάρω το μέρος του. Είναι γνωστό πόσο γλυκούληδες είμαστε εμείς οι Βόρειοι........... Πλάκα κάνω και κει κάτω καλά κοπέλια είστε κι του λόγου σας.@Xaramofais - @xanthiforever γλυκουλης ειπε τον ξαδε
Περίμενε να ξυριστώ κόντρα και θα δεις εσύ μνπνΝαι θα προκόψει άμα βλέπει τον ζοαν γλυκουλη
Ναι γλυκουλινηΠερίμενε να ξυριστώ κόντρα και θα δεις εσύ μνπν
Την κρέμα ανάπλ.............ε προσώπου μια φίλης μας μην ξεχάσεις να βάλεις.Περίμενε να ξυριστώ κόντρα και θα δεις εσύ μνπν
Ναι γλυκουλινη
Εκείνη είναι ειδική κρέμα επιμήκυνσης της φίλης μαςΤην κρέμα ανάπλ.............ε προσώπου μια φίλης μας μην ξεχάσεις να βάλεις.
Φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα υπάρχει όταν ένας από τους δύο είναι χάλιαΤην κρέμα ανάπλ.............ε προσώπου μια φίλης μας μην ξεχάσεις να βάλεις.
Ναι τα μπέρδεψα, είδες τι με έκανε η άτιμη, ακόμα να συνέλθω.Εκείνη είναι ειδική κρέμα επιμήκυνσης της φίλης μας
Υπάρχει όμως το friends with benefits όταν είμαστε ωραίοι και οι δύοΦιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα υπάρχει όταν ένας από τους δύο είναι χάλια
ΓλυκούληςΥπάρχει όμως το friends with benefits όταν είμαστε ωραίοι και οι δύο