δε μας ειπες ομως....τα καταπινεις καβλακι;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δε μας ειπες ομως....τα καταπινεις καβλακι;
Οχι παιδιά είναι, άστα να τρέξουνδε μας ειπες ομως....τα καταπινεις καβλακι;
Καλύτερα θα ήμαστε όταν σε ξανα-συναντήσουμεΕπισης να πω κατι ενημερωτικα,οποιος θεωρει οτι δεν εχω φερθει καλα για οποιοδηποτε λογο, ειμαι παντα ετοιμη να επανορθώσω.
Ανθρωποι ειμαστε και λαθοι κανουμε, σεβομαι την καθε οντοτητα ως πολυπρισματική και ζητω ταπεινα συγγνωμη για το ξεσπασμα μου. Ήταν μια κακιά στιγμή κ δεσμευομαι να μην επαναληφθεί.
Ευχαριστω. Να ειστε καθε στιγμη και καλυτερα.
αγάπη μου εσυ!Καλύτερα θα ήμαστε όταν σε ξανα-συναντήσουμε
Άσε τις αγάπες.... δεν έχει τέτοια..... γρήγορα για ύπνο μήπως κανονίσουμε σήμερα ....αγάπη μου εσυ!
Κίτρινη κάρτα δεσποινίς @AmelieBro μου δεν θα καθομαι να παρακαλαω για ραντεβου με το "θα δουμε " "θα σας ειδοποιησουμε" αν τελικα μπορω θα σου πω 5 ωρες πριν, οχι μπρο υπαρχουν ατομα πιο αξιοπιστα απο σενα π μου λενε ταδε ωρα ,ταδε μερος ,κλεισαμε. Οχι γεροντας Παΐσιος "θα μπορω, ισως μπορω , μπορει κ να μποργα "
Αντε τον πουλοπουλο και αργησατε.
πεστα!!Εγω θα πω οτι πολλες φορες παιρνει η μπαλα απο κοριτσια κοσμο που δε το αξιζει, αλλα σκεφτειτε σε τι ορια τους φθανουν καποιοι μαλακες.σκεφτειτε οτι το τηλ τους ειναι δημοσιο και εκει εξω υπαρχει καθε περιεργος τυπος που μπορει να τις παιρνει καθε 3 και λιγο καξ τους λεει μαλακιε1.
Η αμελιε εδω οσοι την εχουμε δει εχουμε διαπιστωσει ποσο ξηγημενο ατομο ειναι
Ίσως η πιο φυσική φωτογραφία που έχω δει σε αυτό το σάιτ...
Μονο που τα δυο συμπτώματα που αναφερθηκαν δεν εχουν να κανουν με παρεξηγηση λογω σπασαρχιδιδων που την πληρωσαν αλλοι αντι γι αυτους.Εγω θα πω οτι πολλες φορες παιρνει η μπαλα απο κοριτσια κοσμο που δε το αξιζει, αλλα σκεφτειτε σε τι ορια τους φθανουν καποιοι μαλακες.σκεφτειτε οτι το τηλ τους ειναι δημοσιο και εκει εξω υπαρχει καθε περιεργος τυπος που μπορει να τις παιρνει καθε 3 και λιγο καξ τους λεει μαλακιε1.
Η αμελιε εδω οσοι την εχουμε δει εχουμε διαπιστωσει ποσο ξηγημενο ατομο ειναι
Με αυτο ειπα οτι τα συγεκριμενα μελη δεν κανανε κατι λαθος, και τους πηρε πιθανον η μπαλα γιατι ποιο πριν ισως η κοπελα να ειχε φτασει στα ορια της απο καποιον αλλον.Μονο που τα δυο συμπτώματα που αναφερθηκαν δεν εχουν να κανουν με παρεξηγηση λογω σπασαρχιδιδων που την πληρωσαν αλλοι αντι γι αυτους.
Εχει κανει φάουλ η συμπαθεστατη Αμελι.
Καλημερα στην νηματοθετρια και σε ολους σας!
....οταν η καβλα παιρνει μορφη κ σχημα!!!!
Ωραία θέα…
Όλα καλά φίλε μου, δεν τρέχει τίποτα, ήθελα να την συναντήσω την νεαρά μου είχε κινήσει τό ενδιαφέρον από την αρχή, έπαιξε καί σημαντικό ρόλο ή προσωπική ενημέρωση από εσένα (ευχαριστώ) πού σε θεωρώ έγκυρο σέ ότι έχεις πει, αλλά όλα καλά πάμε παρακάτω στα επόμενα.Κίτρινη κάρτα δεσποινίς @Amelie
Και στα δύο αξιόλογα μέλη @petergsp και @professor x είχα στείλει προσωπικό μύνημα - ενημέρωση από το καλοκαίρι ότι αξίζεις δοκιμής .
Με αυτο το λογύδριο που εξαπέλυσες χθές , ακύρωσες και εμένα και πολλά άλλα μέλη που σε συνάντησαν και είχαν θετική εντύπωση .
Βέβαια από ότι είδα μετά , προς τιμήν σου , προσπάθησες να το μαζέψεις .
Τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι χρυσός ...
Δεν εχω καταλαβει καλα.Αντε πάλι τα ίδια.
Δεν ειμαι 20 αλλά πολύ μεγαλύτερος και δουλεύω 12 ώρες την ημέρα.
Δε γουστάρω να μιλάω στο τηλέφωνο για πολλούς λόγους και δε θέλω να δίνω αριθμό τηλεφώνου.
Αν δεν έχει κάποια telegram της προτείνω να βάλει αλλιώς whatsapp.
Συνεννοουμαι μόνο με μηνύματα γιατί προγραμματιζω τα ραντεβού για μέρες μετά.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και δεν ορίζεις εσυ τι ειναι νορμάλ.
Δε σου κάνει κάτι προχωράς παρακάτω.
Δεν εχω καταλαβει καλα.
Υπάρχει τροπος να κανεις telegram -whatsapp χωρις να δωσεις ή χωρίς να φαινεται στον αλλο το νουμερο σου;;
Στο whats app υπάρχει!Δεν εχω καταλαβει καλα.
Υπάρχει τροπος να κανεις telegram -whatsapp χωρις να δωσεις ή χωρίς να φαινεται στον αλλο το νουμερο σου;;
Ουδείς άσφαλτος που έλεγε και η πολυαγαπημένη μας Άντζελα ...Όλα καλά φίλε μου, δεν τρέχει τίποτα, ήθελα να την συναντήσω την νεαρά μου είχε κινήσει τό ενδιαφέρον από την αρχή, έπαιξε καί σημαντικό ρόλο ή προσωπική ενημέρωση από εσένα (ευχαριστώ) πού σε θεωρώ έγκυρο σέ ότι έχεις πει, αλλά όλα καλά πάμε παρακάτω στα επόμενα.