Χτεσινή δίωρη συνάντηση με το κορίτσι μετά από έυκολη επικοινωνία από την προηγούμενη παρασκευή.
Το κορίτσι ενημέρωσε πως ίσως αργήσει λίγο να έρθει αλλά τελικά άργησε πολύ, μία ώρα βεβαίως βεβαίως..... Αφού λοιπόν την υποδέχτηκα, δώσαμε ένα αναγνωριστικό φιλάκι και απολογήθηκε για την καθυστέρηση, το κορίτσι μπήκε για μπάνιο και αλλαγή outfit.
Ο αγώνας ξεκίνησε με χαμούρεμα και το κορίτσι ανταποκρίθηκε με κάτι κραυγούλες και δύο τεντωμένες ρώγες. Την κατέβασα στα νότια και της πήδηξα το στόμα για κανένα μισάωρο με όλους τους τρόπους γιατί μου έβγαζε μια ντροπαλότητα και θέλησα να την σοδομίσω. Τα κατάφερα πιστεύω αφού και η ίδια παραδέχτηκε ότι έφαγε άσχημο MF (κόντεψε να μου ξεράσει 1-2 φορές)
Λίγο κουβέντα, τσιγαράκι και ξεκίνημα δεύτερου γύρου με πίπα και μετά πέρασμα από το μουνάκι και το κωλαρά..... Ώπα άκυρο, κωλαράκι ήθελα αλλά δεν έδωσε
και εκτόξευση των παιδιών μου στα μουτράκια της (όπως και στον πρώτο γύρο), το κορίτσι παρέμεινε στην θέση της μέχρι που στράγγιξα τα @@ μου και μετά πήγε να πλυθεί.
Pros:
1. Σχετικά νεαρά, 30 Μαίων συστήθηκε και 99% ισχύει
2. Σώμα καλό αλλά σε καμμιά περίπτωση μοντελέ
3. Μπορείς να κάνεις συζήτηση αλλά σίγουρα δεν θα αναλύσεις την θεωρία της σχετικότητας
4. Πρόθυμη και ελαφρώς υποτακτική
Cons:
1. Η καθυστέρηση, τυχαίο ή όχι δεν γνωρίζω αλλά αφού υπήρξε το αναφέρω
2. Αισθάνθηκα μια μικρή εσάνς από τα νότια της κοπέλας και για αυτό δεν έκανα κίνηση να σπατουλάρω
3. Χρήση λιπαντικού παρόλο που το μουνάκι της ήταν υγρό
Συνολικά θα έβαζα ένα 6.5-7/10 και θα χαρακτήριζα το ραντεβού ως ουδέτερο οπότε μάλλον δεν θα ξαναπάρω.
Γαμάτε γιατί χανόμαστε