Αυτό κατάλαβες εσύ; Μπράβο για το μυαλό που κουβαλάς. Πιο στόκος πεθαίνεις. Άδικα βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο άδειο είναι δεν πρόκειται να πάρει μπρος....
Ούτε εγώ με σένα. Κρίμα πάντως αν ισχύει ότι είσαι απ'το Περιστέρι όπως γράφει το nickname σου γιατί εδώ δεν έχουμε βλάκες. Παρόλα αυτά όμως όποια κοπέλα θέλει μπορεί να βγει και να πει αν έχω κάνει κάτι τέτοιο που και καλά κατηγορούμαι
Ούτε εγώ με σένα. Κρίμα πάντως αν ισχύει ότι είσαι απ'το Περιστέρι όπως γράφει το nickname σου γιατί εδώ δεν έχουμε βλάκες. Παρόλα αυτά όμως όποια κοπέλα θέλει μπορεί να βγει και να πει αν έχω κάνει κάτι τέτοιο που και καλά κατηγορούμαι
Καλημέρα.....δυστυχώς οι βλακες είναι παντού....( Αντε να βάλω και εμένα μέσα για να μην σου χαλάσω το χατήρι)
Έχεις δίκιο σε όλα.....
Πίνω καφεδάκι και είναι πιο σημαντικό από το να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Καλημέρα.....δυστυχώς οι βλακες είναι παντού....( Αντε να βάλω και εμένα μέσα για να μην σου χαλάσω το χατήρι)
Έχεις δίκιο σε όλα.....
Πίνω καφεδάκι και είναι πιο σημαντικό από το να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου.
Καλημέρα και σε σένα. Δε θέλω να μου δώσεις δίκιο για να μου κάνεις κάποιο χατίρι απλά να είσαι αντικειμενικός σ'αυτά που γράφεις και λες διαβάζοντας όλα τα γεγονότα. Όπως και όλοι οι άλλοι. Άντε να περνάμε καλά με λιγότερες εντάσεις και καλά μας γαμήσια με τις κοριτσάρες....