papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.497
- Πόντοι
- 27.261
με αυτό ξυπνάει και κοιμάται κάθε μέρα... αλλά κάνει πλάκα μωρέΚάτι έχω καταλάβει
με αυτό ξυπνάει και κοιμάται κάθε μέρα... αλλά κάνει πλάκα μωρέΚάτι έχω καταλάβει
Επάγγελμα : χειροκροτητής σε γαμησιαμε αυτό ξυπνάει και κοιμάται κάθε μέρα... αλλά κάνει πλάκα μωρέ
Η κριτικη δεν γινεται ποτε απο κοπελα αυτο το γνωρίζω, απλως καναμε χαβαλε και δεν σημαινει οτι δεν περνάω τελεια και με αλλους/αλλες. Ενταξει συγγνωμη τι να πω, λαθη κανω, μαθαινω, μην με πυροβολείτε.
Το μόνο που μετράει είναι να σου πει «παρε τα λεφτά σου». Όλα τα αλλά είναι μάρκετινγκ . Όχι ότι δεν το ευχαριστιούνται αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι στο πλαίσιο της εργασίας τους και καλά κάνουν. Αλλά όχι δημοσίως. Είναι άκομψο και δείχνει κακούς τρόπουςΑκόμα και τα "πολύ καλά" λόγια που λέγονται μετά το σεξ ή την επόμενη, κι αυτά είναι για να κρατήσουν πελάτες.
Έχω περιπτώσεις που μου έχουν στείλει την επόμενη μέρα μήνυμα τα "πολύ καλά" λόγια, τα εκτίμησα, μέχρι εκεί όμως. Δε θα πω στην κάθε περίπτωση να με εκθειάσει εδώ μέσα γιατί δεν υπάρχει λόγος.
Tι έχεις καταλάβει ρε ναυάγιο κλώνε και εσύ; Μάζεψες τόσο φτύσιμο στα διάφορα νήματα με το άλλο σου προφίλ προσφάτως που είπες να μπεις με αυτό για να ρεφάρεις;Κάτι έχω καταλάβει
Για πες, ποιος φαντασιώνεσαι ότι είμαι βλαχάκιTι έχεις καταλάβει ρε ναυάγιο κλώνε και εσύ; Μάζεψες τόσο φτύσιμο στα διάφορα νήματα με το άλλο σου προφίλ προσφάτως που είπες να μπεις με αυτό για να ρεφάρεις;
Το μόνο που μετράει είναι να σου πει «παρε τα λεφτά σου». Όλα τα αλλά είναι μάρκετινγκ . Όχι ότι δεν το ευχαριστιούνται αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι στο πλαίσιο της εργασίας τους και καλά κάνουν. Αλλά όχι δημοσίως. Είναι άκομψο και δείχνει κακούς τρόπους
Δεν διαφωνώ, αλλά τονίζω ότι είναι συναλλαγή.Το ίδιο λέμε φίλε μου.
Ακόμα όμως και να σε γουστάρει πραγματικά η κοπέλα και να μην πάρει λεφτά, είναι εξαιρετικά σπάνιο. Πιο εύκολα θα πηδηχτεί τέλεια μαζί σου επειδή σε γουστάρει, παρά να μην πάρει λεφτά.
Έχω ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, που όμως έχει σταματήσει από τη δουλειά.
Σε θυμάμαι που της αφιέρωσες το βαλς από την ομώνυμη ταινία και ούτε like δεν σου έκανε η άκαρδη.Την μικρή την είχα παρατηρήσει στο νήμα της Αριάδνης μπήκε με αέρα, τσαμπουκα σε έναν τύπο που την έλεγε στην Αριάδνη μετά μπήκε με φορά εδώ που μερικά μέλη της την είπαν για τα ραντεβού ότι δεν έγιναν κάτι τέτοιο ήρθε και αυτό το τελευταίο.
Μου 'κοψες τα πόδια...Καλησπέρα και απο μένα! Να ενημερώσω οτι δεν θα απανταω στα μνμτ επδ για μερικες μερες θα λείπω οχι λογω του προικισμένου θεού του πολέμου που ηταν τσουνάμι !
Να διευκρινήσω οτι γραφω με την αδεια του [user]@Odin_
Με ενθουσιασμό μου ανοιγει την πόρτα ο ηδύφωνος, ο ηδύγλωσσος Οντιν με μια χαμογελαρα π ενιωσα να τα παθαίνω όλα
Νιώθω οτι μου επιφυλάσσει μια θερμή εμπειρία.
Καθως μιλάμε , τοτε αρχιζω να νιωθω το κατω μέρος μου να βγάζει τις πρωτες κάβλες.
Μολις λοιπον βλέπω κατω απ την πετσετα, τα παθαινω όλα και εκει.
Αναρωτιεμαι πολλοί εχουν πιάνο με ουρά αλλά ξερουν να παίζουν;
Την απαντηση μου την πήρα οταν μπαινουμε στην αρένα και με κάνει να χύνω όλο και περισσοτερο.
Δεν αντεξα και το πήρα στο στόμα μου οσο τον κοιταζα και ηθελα μανιωδώς να γλείψω όλη την περιοχή.
Το σεξ , ήταν σεξάρα το πηρα μέσα μου σιγα σιγά και έλιωσα απο κάβλα. Η αισθηση του να μπαινο-βγαινει με εκανε να χυνω και να ξαναχυνω.
Ο Όντιν ξέρει πως να φερθεί, πως να σε φτιάξει απίστευτα.
Η φιλοκαλία θέλει Οντιν.
Καληνύχτα αγόρια και κορίτσια! Φιλάκια πολλά κ παντού.
Έλεγα να το χορεύαμε όταν την συναντούσα .Ο Καλλίμαχος ο επιβήτορας με πηρε στα χέρια του και λικνιζοντας στους ήχους του βαλς με χόρευε ερωτικά στο κρεβάτι του πάθους κλπ. αχαχαχαΣε θυμάμαι που της αφιέρωσες το βαλς από την ομώνυμη ταινία και ούτε like δεν σου έκανε η άκαρδη.
Σε είχα βρει συγκινητικό. Αλλά σε κάλυψαν γρήγορα τα σκατα, διαμάντι μουΈλεγα να το χορεύαμε όταν την συναντούσα .Ο Καλλίμαχος ο επιβήτορας με πηρε στα χέρια και λικνιζοντας στους ήχους του βαλς με χορέψω ερωτικά στο κρεβάτι του πάθους κλπ. αχαχαχα
Δεν διαφωνώ , πράγματι πολλές κοπέλες θα σου πουν πολλά και καλά λόγια για να σε κρατήσουν πελάτη. Ειναι το λεγόμενο marketing που λέμε. Ισως και καποιες κοπέλες πράγματι να εννοούν τα οσα σου λενε πχ το οτι πέρασαν καλά μαζί σου, αν και πάλι δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.τα "καλά" λόγια είναι καθαρά για προμοσιον μάστορα και για να σε κρατάνε πελατακι.
τα "πολύ καλά" στα λένε προσωπικα μετά το σεξ η' την επόμενη.
αλλά προφανώς αυτό δεν το ξέρεις-φανταζεσαι υποθετω εσύ... όπως και οι υπόλοιποι εεε?
Άντε ρε ναυάγιο που θα με πεις και "βλαχάκι"!Για πες, ποιος φαντασιώνεσαι ότι είμαι βλαχάκι
και εγώ σου ξαναλέω ότι, το αληθινό θα στο πει προσωπικά και όχι δημόσια.Δεν διαφωνώ , πράγματι πολλές κοπέλες θα σου πουν πολλά και καλά λόγια για να σε κρατήσουν πελάτη. Ειναι το λεγόμενο marketing που λέμε. Ισως και καποιες κοπέλες πράγματι να εννοούν τα οσα σου λενε πχ το οτι πέρασαν καλά μαζί σου, αν και πάλι δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.
Εγώ θα στο πάω ένα βήμα παραπάνω ομως . Θεωρείς με την εμπειρία σου εσύ αλλά και οι υπόλοιποι οτι υπάρχει κάτι αληθινό σε αυτό τον χώρο που είμαστε; Εγώ όχι . Το λέω ξεκάθαρα και ας κακοφανεί σε καποιους. Για αυτό και επιλέγω να το ρίχνω στο χαβαλέ συνήθως οπως πριν που ειπα οτι και καλά περιμένω και εγώ κριτικές απο τα κορίτσια...
Τελος πάντων , εγώ περισσότερη βάση δίνω στις κριτικές της κοπέλας , οι οποίες απο οσο έχω δει ειναι καλές , οπότε και την έχω στα υπόψιν μου. Οταν και εάν την δω θα ενημερώσω φυσικά , χωρίς να περιμένω να ακούσω κάτι πίσω εννοείτε.
Αύριο κατέβα να μας δεις σε παρτουζα υπό τους ήχους του Wagner. Σε θέλω ενθουσιώδηΆντε ρε ναυάγιο που θα με πεις και "βλαχάκι"!
Είστε τόσο καμένοι που καρφώνεστε κιόλας! Από την μία εσύ κλωνάρι του άλλου τελειωμένου τρίγραμμου και από την άλλη ο άλλος με τα "βουνίσια" κλωνοπροφίλ του, κάνετε πλάτες και αβαντάρεστε μεταξύ σας στα διάφοαρα νήματα και νομίζετε ότι δεν σας καταλαβαίνουμε κιόλας
Δεν διαφωνώ , πράγματι πολλές κοπέλες θα σου πουν πολλά και καλά λόγια για να σε κρατήσουν πελάτη. Ειναι το λεγόμενο marketing που λέμε. Ισως και καποιες κοπέλες πράγματι να εννοούν τα οσα σου λενε πχ το οτι πέρασαν καλά μαζί σου, αν και πάλι δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.
Εγώ θα στο πάω ένα βήμα παραπάνω ομως . Θεωρείς με την εμπειρία σου εσύ αλλά και οι υπόλοιποι οτι υπάρχει κάτι αληθινό σε αυτό τον χώρο που είμαστε; Εγώ όχι . Το λέω ξεκάθαρα και ας κακοφανεί σε καποιους. Για αυτό και επιλέγω να το ρίχνω στο χαβαλέ συνήθως οπως πριν που ειπα οτι και καλά περιμένω και εγώ κριτικές απο τα κορίτσια...
Τελος πάντων , εγώ περισσότερη βάση δίνω στις κριτικές της κοπέλας , οι οποίες απο οσο έχω δει ειναι καλές , οπότε και την έχω στα υπόψιν μου. Οταν και εάν την δω θα ενημερώσω φυσικά , χωρίς να περιμένω να ακούσω κάτι πίσω εννοείτε.