Alex.mauros.1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2022
- Like
- 1.463
- Πόντοι
- 206
Τύπε αυτή είναι και η σωστότερη αντίδραση και συμπεριφοράΔεν διαφωνώ , πράγματι πολλές κοπέλες θα σου πουν πολλά και καλά λόγια για να σε κρατήσουν πελάτη. Ειναι το λεγόμενο marketing που λέμε. Ισως και καποιες κοπέλες πράγματι να εννοούν τα οσα σου λενε πχ το οτι πέρασαν καλά μαζί σου, αν και πάλι δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος.
Εγώ θα στο πάω ένα βήμα παραπάνω ομως . Θεωρείς με την εμπειρία σου εσύ αλλά και οι υπόλοιποι οτι υπάρχει κάτι αληθινό σε αυτό τον χώρο που είμαστε; Εγώ όχι . Το λέω ξεκάθαρα και ας κακοφανεί σε καποιους. Για αυτό και επιλέγω να το ρίχνω στο χαβαλέ συνήθως οπως πριν που ειπα οτι και καλά περιμένω και εγώ κριτικές απο τα κορίτσια...
Τελος πάντων , εγώ περισσότερη βάση δίνω στις κριτικές της κοπέλας , οι οποίες απο οσο έχω δει ειναι καλές , οπότε και την έχω στα υπόψιν μου. Οταν και εάν την δω θα ενημερώσω φυσικά , χωρίς να περιμένω να ακούσω κάτι πίσω εννοείτε.
Αν δεις παραπίσω οι τύποι που την πέσανε στην κοπέλα για τον σχολιασμό της, (εκτός του Zebu) οι περισσότεροι είναι αυτοί που δεν κατάφεραν να την συναντήσουν, δεν απάντησε η κοπέλα στα μηνύματά τους γκρινιάζανε σα γριές και βρήκαν τώρα την ευκαιρία να της κάνουν επίθεση.