topgun83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2010
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.093
- Πόντοι
- 736
και παυλα μαλλον..Και γελοία και τελεία
και παυλα μαλλον..Και γελοία και τελεία
καλημέρα μωροΚαλημεραααα αγαπουλεςςς :-* :-* :-* :-* :-* :-* .
γεια σου φιλε, μου φενετσι το εμπεδωσε απο τα προηγουμενα μηνηματα, με μενα δεν υπηρχε κανενα τηλ, και εκατσε λιγο παραπανο. Γλυκουλα ειναι. Καλα να περνατε.Γελοία, αν μου επιτρέπεις τη διόρθωση. Το θέμα είναι, για να πάρω θέση και για το ουσιαστικό μέρος του πράγματος, όταν χρεώνει μια κοπέλα ένα Χ ποσό για 1 ώρας συνάντηση πχ, δεν είναι καθόλου γελοίο να δυσανασχετείς ως πελάτης της που στα 40 λεπτά, δηλ. στα 2/3 της συνάντησης αρχίζει να τα μαζεύει με κάποια δικαιολογία για να φύγει, όσο καλά κι αν πέρασες μέχρι εκείνη τη στιγμή μαζί της. Αυτό αποτελεί για μένα dealbreaker και τον νο.1 λόγο να μην την ξανασυναντήσω. Αντίθετα, εκτιμώ πολύ τα κορίτσια που δεν είναι με το ρολόι καρφωμένο στο μυαλό και είναι χαλαρές με τον χρόνο τους, με την έννοια ότι αφήνουν την συνάντηση να τραβήξει και κάπως παραπάνω, σε λογικά πλαίσια πάντα και χωρίς να φτάσουμε στο άλλο άκρο της κατάχρησης του χρόνου τους φυσικά. Αυτές τις ξαναβλέπω και 2η και πιθανά και 3η φορά και 4η φορά, κι αυτές είναι που κατά τη γνώμη μου καταφέρνουν να έχουν διάρκεια σ' αυτό τον χώρο.
γεια σου φιλε, μου φενετσι το εμπεδωσε απο τα προηγουμενα μηνηματα, με μενα δεν υπηρχε κανενα τηλ, και εκατσε λιγο παραπανο. Γλυκουλα ειναι. Καλα να περνατε.
ειναι καβλακι το μικρό,, baby !!Χαίρομαι, ειδικά άμα τηρήσει αυτή τη στάση από εδώ κι εμπρός κι όχι ευκαιριακά. Για το "καλό" τόσο το δικό μας όσο και το δικό της.
ειναι καβλακι το μικρό,, baby !!
καλώς την καυλιτσα....Καλησπερα σας μια υπεροχη ημερα να εχετε πολλα φιλιαα . :-* :-* :-* :-* :-* .
και εσυ να εχεις ομορφη μεραΚαλησπερα μωρακια ομορφη ημερα να εχετε !! :-* :-* :-* :-*