erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Η μαμα τι κανει ? καλα ? Αυτη δεν σε παιρνει στα 40'Καλησπερα μωρακια μουυ ! :-* :-* :-* :-* :-*
Η μαμα τι κανει ? καλα ? Αυτη δεν σε παιρνει στα 40'Καλησπερα μωρακια μουυ ! :-* :-* :-* :-* :-*
Χαχα τι συμπτωση και στην 1 συναντηση που ειχα εγω μαζι της την πηρε η μαμα ,την προσεχει η μαμα μην ξεφυγει μαλλονΗ μαμα τι κανει ? καλα ? Αυτη δεν σε παιρνει στα 40'
Πολυ συμπαθητικο και ωραιο δερμα αλλα στο 40λεπτο θα την παρει τηλεφωνο η μαμα....Καλησπέρα παιδιά από προσωπάκι πως είναι;
Καλησπερα σας !! :-* :-* :-* :-* :-*
Πρωτον δεν ειχε παρει κανεις στα 40 λ και δευτερον αν εισαι εδω να κοροϊδευεις δεν ειναι σωστο !Η μαμα τι κανει ? καλα ? Αυτη δεν σε παιρνει στα 40'
Καλησπερα σας, συναντηση με την μικροκαμωμενη μολδαβα Αμιλια, ωραιο σωμα, δυνατη, με μπολικα στησιματα και τουρλοτο κολαρακι. Δεν κολλαει αμα ζητησεις, για gfe φαση. Καλη χρονια!!
Και ο αντ΄ αυτου ?Καλησπέρα και από μένα αλάνια και Καλή Χρονιά !!!!!!!!!
Συνάντηση με την κορασίδα προ μηνών, αρχές καλοκαιριού...
Εκ Μολδαβίας το κορίτσι μας επιβεβαιώνω τον άλλο συναγωνιστή.
Άπταιστα Ελληνικα καθως βρίσκεται εδώ χρονιααααααα τώρα !!!
Τίμια πρόταση, της αρέσει ο πεοθηλασμος όπου αφιερώνει μπόλικο χρόνο και μαεστρία.
Στα του αγώνα εάν είσαι ευγενικός και όχι κανίβαλος δεν λέει σε τίποτα όχι, θέλει να σε ευχαριστήσει και το δείχνει !!!
Ευγενική, καθαρή και έρχεται όπου και αν της ζητήσεις στην Αθηνά χωρίς να χρεώνει κάτι έξτρα.
Προτείνετε για gfe και γενικότερα πιπινοφερνει οπότε προτείνετε και για πιπινολατρες!!!!
Θέλω να τονίσω το τίμια επιλογή γιατί για τα λεφτά που ζητάει αξίζει 100%
Και ο αντ΄ αυτου ?
Εγινε . Εγινε. Στο Πριβε . Ησουν μια χαρα , περασαμε πολυ ωραια αλλα αυτο το χαζοεπαγγελματικο τηλεφωνημα μονο τα πρακτορεια της πλακας το κανουν. Και σ εναν αλλο εγινε οπως διαβασαμε. . Οποτε δεν κοροιδευω και ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να τα λεμε ολα. Ετσι κουκλιτσα μου ?Πρωτον δεν ειχε παρει κανεις στα 40 λ και δευτερον αν εισαι εδω να κοροϊδευεις δεν ειναι σωστο !
Ωραια λοιπον αν περασες καλα να μην σε απασχολουν αλλα θεματα τα οποια ειναι ΓΕΛΙΑ !Εγινε . Εγινε. Στο Πριβε . Ησουν μια χαρα , περασαμε πολυ ωραια αλλα αυτο το χαζοεπαγγελματικο τηλεφωνημα μονο τα πρακτορεια της πλακας το κανουν. Και σ εναν αλλο εγινε οπως διαβασαμε. . Οποτε δεν κοροιδευω και ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ να τα λεμε ολα. Ετσι κουκλιτσα μου ?
Σ'ευχαριστω πολυ αγαπη μου για τα καλα σου λογια !! :-* :-* :-* .Καλησπέρα και από μένα αλάνια και Καλή Χρονιά !!!!!!!!!
Συνάντηση με την κορασίδα προ μηνών, αρχές καλοκαιριού...
Εκ Μολδαβίας το κορίτσι μας επιβεβαιώνω τον άλλο συναγωνιστή.
Άπταιστα Ελληνικα καθως βρίσκεται εδώ χρονιααααααα τώρα !!!
Τίμια πρόταση, της αρέσει ο πεοθηλασμος όπου αφιερώνει μπόλικο χρόνο και μαεστρία.
Στα του αγώνα εάν είσαι ευγενικός και όχι κανίβαλος δεν λέει σε τίποτα όχι, θέλει να σε ευχαριστήσει και το δείχνει !!!
Ευγενική, καθαρή και έρχεται όπου και αν της ζητήσεις στην Αθηνά χωρίς να χρεώνει κάτι έξτρα.
Προτείνετε για gfe και γενικότερα πιπινοφερνει οπότε προτείνετε και για πιπινολατρες!!!!
Θέλω να τονίσω το τίμια επιλογή γιατί για τα λεφτά που ζητάει αξίζει 100%
αλλο ΓΕΛΙΑ κι αλλο ΓΕΛΕΙΑ . Ρωτα την μαμα αυτη ξερει ελληνικαΩραια λοιπον αν περασες καλα να μην σε απασχολουν αλλα θεματα τα οποια ειναι ΓΕΛΙΑ !
Σε αφηνω εσενα που τα ξερεις ολα! Χαχα ..αλλο ΓΕΛΙΑ κι αλλο ΓΕΛΕΙΑ . Ρωτα την μαμα αυτη ξερει ελληνικα
αλλο ΓΕΛΙΑ κι αλλο ΓΕΛΕΙΑ . Ρωτα την μαμα αυτη ξερει ελληνικα
Και γελοία και τελείαΓελοία, αν μου επιτρέπεις τη διόρθωση. Το θέμα είναι, για να πάρω θέση και για το ουσιαστικό μέρος του πράγματος, όταν χρεώνει μια κοπέλα ένα Χ ποσό για 1 ώρας συνάντηση πχ, δεν είναι καθόλου γελοίο να δυσανασχετείς ως πελάτης της που στα 40 λεπτά, δηλ. στα 2/3 της συνάντησης αρχίζει να τα μαζεύει με κάποια δικαιολογία για να φύγει, όσο καλά κι αν πέρασες μέχρι εκείνη τη στιγμή μαζί της. Αυτό αποτελεί για μένα dealbreaker και τον νο.1 λόγο να μην την ξανασυναντήσω. Αντίθετα, εκτιμώ πολύ τα κορίτσια που δεν είναι με το ρολόι καρφωμένο στο μυαλό και είναι χαλαρές με τον χρόνο τους, με την έννοια ότι αφήνουν την συνάντηση να τραβήξει και κάπως παραπάνω, σε λογικά πλαίσια πάντα και χωρίς να φτάσουμε στο άλλο άκρο της κατάχρησης του χρόνου τους φυσικά. Αυτές τις ξαναβλέπω και 2η και πιθανά και 3η φορά και 4η φορά, κι αυτές είναι που κατά τη γνώμη μου καταφέρνουν να έχουν διάρκεια σ' αυτό τον χώρο.