Οι Αλβανοί γενικά πάνε με το , σε όποιο τραπέζι καθήσει , τέτοια γράμματα θα μάθει.
Υποθέτω χωρίς να έχω καμία ιδιαίτερη εμπειρία ότι το ίδιο παίζει και με τις γυναίκες τους. Υπάρχουν μερικοί που είναι όντως καλοί άνθρωποι αλλα οι περισσότεροι είναι σιχάματα αχάριστα που έζησαν , έκαναν λεφτά και μεγάλωσαν τα παιδιά τους στην Ελλαδάρα μας και τώρα είναι όλο παράπονο.
Γαμώ τα κόκαλα του μαλάκα του Τσίπρα που τους έδωσε ιθαγένεια.
Οπότε μόνο και μόνο από αυτά , απλά δε μου κάνουν όρεξη οι αλβανίδες. Δε θα έβαζα το Λουδοβίκο , Φρειδερίκο το Μέγα σε μια ΑΧΑΡΙΣΤΗ που δε μπορεί να αναγνωρίσει πως το να ζει σε μια πολιτισμένη ευρωπαϊκή χώρα είναι καλύτερο από το να ζει σε ένα χωράφι στα Βαλκάνια που το μόνο που βγάζει είναι χασίς και ούτε καν καλής ποιότητας.
Για τα κακά των Ελληνίδων έχει γραφτεί λογοτεχνία εδώ μέσα οπότε δε θα επεκταθώ. Ναι μου τη σπάνε και εμένα αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα κυνηγάω τη κωλοφάρα των αχάριστων που μας κουβαλήθηκαν εδώ πέρα.
ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.
Αλλά μιας και η φύση της σελίδας περιλαμβάνει τη κριτική στις κοπέλες βάση της εξωτερικής τους εμφάνισης. Πολλές αλβανίδες είναι όντως όμορφα κορίτσια. Όντως όμως. Έχουν μερικές ξανθές με γαλανά μάτια που θες να τις γαμάς να σου φύγουν τα έντερα. Αυτό το φαινότυπο όμως είναι συγκεντρωμένο πιο πολύ στη βόρεια Αλβανία. Εκεί όπου οι περισσότεροι κάτοικοι είναι ρωμαιοκαθολική.
Κάπως έτσι έμοιαζε και η διαβολική μητέρα Τερέζα. Γιατί διαβολική ; Μεγάλη ιστορία. Αλλά θα σας πω μόνο ότι έπαιρνε δωρεές από ρωαικαθολικούς σφαγείς και δικτάτορες α και γούσταρε να βλέπει τους φτωχούς που φιλοξενούσε στα " νοσοκομεία " της να πεθαίνουν από τη πείνα και τις αρρώστιες.
Αυτές που ζουν στα κεντρικά και τα νότια έχουν ένα περίεργο συνδοιασμό εξωτερικής εμφάνισης. Η επιλογή τους να γίνουν μουσουλμάνοι μετά την κατάκτηση από τους Τούρκους αλλά και το κόλλημα των ίδιων των Τούρκων να μη γαμιούνται μαζί τους τους απομόνωσε. Ουσιαστικά έχουν πάνω κάτω τα κλασσικά γενετικά που παρατηρείς στην Ιταλία και την Ελλάδα. Κατά βάση μαύρο μαλλί , σχετικά εγάλες μύτες , κουταβίσια μάτια κλπ.
Τέλος να αναφέρουμε πως ως γνωστών πολλές από τις εκδιδόμενες που παρουσιάζονται ως Ελληνίδες είναι Αλβανίδες , Ρουμάνες η Βουλγάρες που μεγάλωσαν εδώ. Επίσης πιστεύω ότι μερικές που κυκλοφορούν στα μπουρδέλα ως " Τσέχες " , Ούγγρες κλπ μάλλον είναι Αλβανίδες.
Η άποψη μου με λίγα λόγια , είμαι ρατσιστής δε γαμάω αλβανίδες.