η Αγγελική ? υπάρχει λινκ ?λοιπόν παρτουζα για Αγγελική με μπαρόκ και πρωκτουφιν για πουτσα, ξύλο και καράτε, επειδή γουστάρει δουετα.
κανονίστε μέρα και ώρα απογευματινή, να γίνει το ματς της χρονιάς και να πέσουν οι μάσκες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλβανίδες vs Ελληνίδες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 76K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
αααααα σε επιασα αδιαβαστο φιλε μου.η Αγγελική ? υπάρχει λινκ ?
θα ρωτησεις τους συμμετεχοντες που πολεμανε στηθος με στηθος για παρτη της.
εγω δε ξερω τιποτα...
προβλέπω μετά την "συνεδρία" να τα ακούει και η Αγγελική από την ανικανοποίητη Κασσιανήαααααα σε επιασα αδιαβαστο φιλε μου.
θα ρωτησεις τους συμμετεχοντες που πολεμανε στηθος με στηθος για παρτη της.
εγω δε ξερω τιποτα...
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
δροσερος μπαρμπα-σταθης εχω μαθει για το λεοντοπαλικαρο.προβλέπω μετά την "συνεδρία" να τα ακούει και η Αγγελική από την ανικανοποίητη Κασσιανή
ενα πουλακι μου το σφυριξε...
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Όλες οι κοπελίτσες έτσι είναιπερίεργο: στον ζαν δεν άρεσε ο τσίπρας, γιατί τον είχε χαλάσει το χρήμα
του αρέσει όμως το το ολντ μάνεϊ του κασσελάκη
Το παίζουν επαναστατριες μέχρι να βρουν γαμια με μεγάλη τσέπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μη δεις άντρα να έχει σπερμα η υπολείμματα πλαστικουρας μέχρι το έντερο, αμέσωςΑπο δω το παει, απο κει το παει συνεχεια στο στραπον καταληγει……
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Το 40% που ψήφισαν Αλβανίδες είναι είτε μέλη του τριμήνου , είτε μέλη από το 2005 με 10-20 μηνύματα.
Και βγαίνει η ταναπου η Κασσιανή και λέει ότι μόλις είδαν το νήμα του κατέβηκαν όλοι από τα βουνά η βάλανε Ίντερνετ στο σπίτι για να ψηφίσουν τις Αλβανίδες
Αυτό το αρχιδι που ζει με επιδόματα , σαν παράσιτο και μετά λέει δε χρωστάει τίποτα στη χώρα γιατί δεν έχει αξιοκρατία.
Βεβαίως δεν έχει αξιοκρατία. Αν είχε θα δίνανε στους γονείς του το επίδομα για ανατροφή τέκνου με ειδικές ανάγκες
Και βγαίνει η ταναπου η Κασσιανή και λέει ότι μόλις είδαν το νήμα του κατέβηκαν όλοι από τα βουνά η βάλανε Ίντερνετ στο σπίτι για να ψηφίσουν τις Αλβανίδες
Αυτό το αρχιδι που ζει με επιδόματα , σαν παράσιτο και μετά λέει δε χρωστάει τίποτα στη χώρα γιατί δεν έχει αξιοκρατία.
Βεβαίως δεν έχει αξιοκρατία. Αν είχε θα δίνανε στους γονείς του το επίδομα για ανατροφή τέκνου με ειδικές ανάγκες
Νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις ψήφο... Συγνώμη έκανα λάθος δεν μπορείς να αλλάξεις ψήφο.Το ριξα καταλάθος στις Αλβανίδες.
Ελληνίδες εννοείται. Έχουν αρκετά καλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών.
Καλά αλβανικά μουνάκια 1 στα 15 το πολύ.
Παρεμπιπτόντως, έχω την αίσθηση ότι δε βλέπω ποτέ 30άρες Αλβανίδες. Που είναι αυτές οι γυναίκες;
Έχω την εντύπωση ότι πριν λίγες μέρες μπορούσες πάντως να αλλάξεις την ψήφο σου (όταν οι Ελληνίδες ήταν μπροστά)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
ολοι κλωνοι δηλαδη, που την ειδαν εθνικιστικα.Το 40% που ψήφισαν Αλβανίδες είναι είτε μέλη του τριμήνου , είτε μέλη από το 2005 με 10-20 μηνύματα.
εχει δικιο ο πρωκτουφιν λοιπον
αυτή η μαλακία με τα επιδόματα πρέπει να κοπεί μαχαίρι μαζί με το χέρι που τα υπογράφειΤο 40% που ψήφισαν Αλβανίδες είναι είτε μέλη του τριμήνου , είτε μέλη από το 2005 με 10-20 μηνύματα.
Επίδομα μόνο σε καμιά γριούλα-γέρο που έτυχε να μην έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο
Άνεργος στην ελλάδα με δυο χέρια κ δυο πόδια , θέλει άγριο μπερτάκι μόλις απαιτήσει επίδομα τεμπελιάς
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Αυτός ο μαλακας έπαιρνε επιδόματα επι Ψυριζα και δούλευε μαύρα.αυτή η μαλακία με τα επιδόματα πρέπει να κοπεί μαχαίρι μαζί με το χέρι που τα υπογράφει
Επίδομα μόνο σε καμιά γριούλα-γέρο που έτυχε να μην έχουν κανένα περιουσιακό στοιχείο
Άνεργος στην ελλάδα με δυο χέρια κ δυο πόδια , θέλει άγριο μπερτάκι μόλις απαιτήσει επίδομα τεμπελιάς
ΔΥ και επιδοματούχοι στη Μακρόνησο.
Εδώ πληρώνουμε επιδόματα στις ουκρανιδες μανουλες και τα πακια, να μη πάρει ο καθυστερας;
και ο Τάιλερ γράσαρε το στραπόνο ζαν υποστήριζε ότι η αχτσιόγλου υγράνθηκε όταν τον είδε.
του κασσελάκη του σηκώθηκε;
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.310
- Πόντοι
- 11.146
Το ριξα καταλάθος στις Αλβανίδες.
Ελληνίδες εννοείται. Έχουν αρκετά καλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών.
Καλά αλβανικά μουνάκια 1 στα 15 το πολύ.
Παρεμπιπτόντως, έχω την αίσθηση ότι δε βλέπω ποτέ 30άρες Αλβανίδες. Που είναι αυτές οι γυναίκες;
....οχι! Μπορουσες αλλα μολις το μουνακι της χαρας ειδε οτι περασαν μπροστα οι Αλβανιδες, το κλειδωσε νομιζωΝομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις ψήφο... Συγνώμη έκανα λάθος δεν μπορείς να αλλάξεις ψήφο.
Έχω την εντύπωση ότι πριν λίγες μέρες μπορούσες πάντως να αλλάξεις την ψήφο σου (όταν οι Ελληνίδες ήταν μπροστά)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.467
- Πόντοι
- 27.261
εδω εδωσε πορτα και απαξιωσε την ηλιαννα ρε παιχτηο ζαν υποστήριζε ότι η αχτσιόγλου υγράνθηκε όταν τον είδε.
του κασσελάκη του σηκώθηκε;
καλύτερα να τον δωρίζαμε στον Ερντογάν , σε χαρέμι με ευνούχουςΑυτός ο μαλακας έπαιρνε επιδόματα επι Ψυριζα και δούλευε μαύρα.
ΔΥ και επιδοματούχοι στη Μακρόνησο.
Εδώ πληρώνουμε επιδόματα στις ουκρανιδες μανουλες και τα πακια, να μη πάρει ο καθυστερας;
νομίζω σαν κροσάκι τα πιάνει ταΆνετα έκανε το γιουσουφάκι ο Ανεστάκος Ζαν
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
Θα σου τη γκαμησω τη μπουφαν που θα με στειλεις με το αλβαναριο να βρωμαει το δωματιο και να ξερογλυφεται να του πατησω κανεναν μπουτσο.λοιπόν παρτουζα για Αγγελική με μπαρόκ και πρωκτουφιν για πουτσα, ξύλο και καράτε, επειδή γουστάρει δουετα.
κανονίστε μέρα και ώρα απογευματινή, να γίνει το ματς της χρονιάς και να πέσουν οι μάσκες.
Παρε κερασμα να κανεις εσυ τον ηρωα.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.209
- Πόντοι
- 5.506
Ξερεις ποση αποψιλωση εχει φαει το δεντρο του ζαν κλαν βιταμ τοσα χρονια; Ας ειναι καλα η δασικη υπηρεσια του σαη.Τώρα που είπες ¨ακροατης", που χάθηκε αυτός ο μπαγλαμας? Έφαγε μπουλο το προφίλ του από την διοίκηση?
DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 81
Αλβανιδες αξιζουν 1 στις 15 περιπου. Ελληνίδες 1 στις 7 θες να τις φας. Μιλαμε για κατω των 30 παντα. Ειδικα τωρα καλοκαιρακι αρρωσταινω.Κοίτα τις αλβανίδες πως είναι μπροστά..πως αισθάνεστε που πάλι φαπες τρώνε οι αγαπημένες σου ελλεινιδες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλά είσαι οι πιο πολλοί αλβανίδες θέλουν απλά δεν το παραδέχονται για εθνικιστικούς λογους
Οποιο προβαδισμα εχουν παρει οι δικες σου στην ψηφοφορια ειναι γιατι θελουμε να πιστευουμε πως ειναι καλυτερες στην οικογενεια.
Επισης οι Αλβανιδες χαλανε πιο γρηγορα κι απο το μαρουλι. Εχεις δει ωραια 40αρα αλβανιδα?
Lasufin
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 740
- Πόντοι
- 86
Ωραία και αυτο να συμβαίνει τυπε σημαινει οτι υπάρχει πρόβλημα...κλαιν φιλε λασουφιν
οι περισσοτεροι που ψηφισαν αλβανιδες εφαγαν στραπατσο απο καποια ελληνιδα και ψηφισαν "το αλλο" οτι και αν ηταν το αλλο ...ειναι ψηφος εκδικησης κλπ
σορρυ αλλα μονο αληθειες λεω εδω
Δεν γινεται τοσοι να εχουν απωθημένα απο τις ελληνιδες?
Κατι γινεται.