james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.329
- Πόντοι
- 2.356
Ο ελληνικός λαός είναι βαθιά ρατσιστές από την εποχή των Ρωμαίων ακόμα. Ειδικά στα μεσαιωνικά και στα νεότερα χρόνια, ο ρατσισμός ενισχύθηκε. Φυσικά γιγαντώθηκε με την ανάπτυξη των εθνικών κρατών το 19ο αιώνα. Διάβασε να μάθεις.Λοιπον κυριοι, ο Ελληνας, ο Ελληνικος λαος, ποτε δεν υπηρξε "ρατσιστης" το οτι καποιες πολιτικοοικονομικες συνθηκες τον παρουσιαζουν σαν τετοιο, δεν σημαινει οτι ειναι. Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα, εχει χαρακτηριστει σαν την χωρα της φιλοξενειας και του φιλοτιμου.
Δεν με ενοχλει λοιπον ο καθε ξενος που ειναι στην χωρα μου, ειτε σαν τουριστας, ειτε σαν μεταναστης. Με ενοχλει ομως το να μην σεβεται τους νομους τα ηθη και τα εθιμα του τοπου που τον φιλοξενει, ειτε ειρθε για την διασκεδαση του, ειτε για να λιγδωσει το αντερο του.
Μεγαλη αλήθεια ειναι το οτι, εχω δει πολλες συμοριες που δεν εχουν μελη Ελληνες. Δεν εχω δει καμια συμορια που να μην εχει μελος Αλβανο. Ωφειλω να ομολογησω, οτι γνωριζω αρκετους Αλβανους, υποδειγματα γονιου και οικογενειαρχη και εργαζομενου. Αυτους τους σεβομαι τους τιμω και τους θεορω ισους μου. Καποιους, ψευτοτσαμπουκαδες, ψευτομαγγες και αγνωμονες, ΟΧΙ!
Εχουμε ξεφυγει απο το θεμα ομως, αν θελετε κουβεντα περι Αλβανιας και Αλβαβων, ανοιξτε ενα αλλο θρεαντ, να τα πουμε εκει.
Α, σχετικά με το θέμα μας, οι περισσότερες Αλβανίδες είναι άσχημες. Κυρίως στο πρόσωπο. Γκόμενες γαρίδες οι περισσότερες.
Η μόνη Αλβανίδα που θα πήδαγα είναι η Φουρέιρα. Η κοπέλα είναι πανέμορφη και έχει και στόφα σταρ.
Επάξια έγινε πρώτο όνομα.