Νέα

Αλβανίδες vs Ελληνίδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lasufin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αλβανιδες vs Ελληνιδες

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    339
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.896
Πόντοι
736
Εσυ το εχεις χασει απο καιρο....και το πάνω και το κατω...μαζεψε τις αραχνες
Θα τους γαμαει η μαγκι με το 20ποντο και θα τσιριζουν και τα 3 σαν πουτανακια
οταν ενας αντρας λεει παιζω τον πουτσο μου το καταλαβαινω...εσυ με το σπασμενο κωλο που πας?

RT103

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
1.742
Πόντοι
216
Σαν τις Αλβανίδες δεν έχει

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.495
Πόντοι
27.261
Μωρη κακιστρω βρες μου αποδειξεις οτι γλύφω παπαρια?
ξεχνας βλεπω ανεστακο... ξεχνας... τις ιστοριες της κωλοτρουπιδας σου :effemine:
Η καναδεζα damazonia ειναι κορυφη.
Μωρη ανωμαλη μονο στις πατουσες θα εχεις μεινει?εμενα ενα πουλακι μου ειπε οτι εχεις παει και στα πιο σκληρά...
Αν μ αρεσε το αυταρχικο θα υποστηριζα τη φιλεναδιτσα σου που της αρεσει να σας ανοίγει τους κωλους...
Εγω ειμαι ο μονος που τάχθηκα κατα του αυταρχικού,βεβαια οποιος το κανει δεν μου πεφτει λογος ουτε κατηγορώ κανένα απλα εμενα δεν μ αρεσει.
το καλυτερο αυταρχικο δεν το εχω κανει αλλα θυμαμαι σε ένα μπουρδελο που περιμενα να δω τη κοπελα ηταν με έναν τυπα στο δωματιο και ο τυπας ουρλιαζε και λογω της κακης μονωσης ακουγα που της ελεγε σκισε μου την κωλαρα και ακουγονταν μεχρι και οι στραπονιες ενώ η τσατσα μου λεγε τον εχει διαλυσει τον συγκεκριμενο και ειναι πελατης της 3 φορες τη βδομαδα

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Θα τους γαμαει η μαγκι με το 20ποντο και θα τσιριζουν και τα 3 σαν πουτανακια
προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν τον τρως ή τον δίνεις , μου είναι αδιάφορο κ στο είπα
Εσύ όμως σαν ηλίθιος που τον ήπιο λόγο τον θεωρείς αδυναμία, συνεχίζεις να προκαλείς
και ενώ είσαι (δικαίωμα σου)υποτακτικούλης το παίζεις ζωηρούλης
Κουρδίζεις κ τον χοντροχαζούλη πολυκλώνο και νομίζεις πως κάτι κάνεις ενώ σε φτύνει όλο το σάιτ
Πάρε μερικά από τα ξεφτιλίκια σου κ προσπάθησε να ηρεμήσεις , μην τσακώνεσαι ρε μλκα με όλο τον κόσμο
Και για να μη φαντάζεσαι πάλι ότι τρως πέσιμο , ευχαρίστως να σου δώσω 100-150 ευρώ να πας στη κοπέλα που πλακώνεσαι να βγάλεις γούστα

κασιανη3.png

κασιανή.png

κασιανή2.png

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.177
Πόντοι
3.346

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Τα χρυσά φλουριά τα έχεσε μετά;
μωρέ άστο να πάει στο καλό

Το σοβαρό είναι ότι παρ' όλο που είμαστε σε ένα μπουρδελοσάιτ έπρεπε να υπήρχε λίγο μυαλό
κ να μην ανεβαίνουν τέτοια θέματα "αλβανίδες vs ελληνίδες", πόσο μάλλον από τύπο που αυτοπροσδιορίζεται αριστερός

Τέσπα ας πούμε πως φταίει η ζέστη για τις λαλακίες..

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.498
Πόντοι
206
Δεν έχει καμία αξία αυτό, γιατί οι Έλληνες παντρεύονται Ελληνίδες και οι Αλβανοί Αλβανίδες σε αυτόν τον τόπο. Έχουν τις δικές τους εκεί πέρα.

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Δεν έχει καμία αξία αυτό, γιατί οι Έλληνες παντρεύονται Ελληνίδες και οι Αλβανοί Αλβανίδες σε αυτόν τον τόπο. Έχουν τις δικές τους εκεί πέρα.
δεν διαφωνώ !!!
Απλά υπάρχουν κοπέλες από αλβανία που πήγαν στα δικά μας σχολεία γυμνάσια πανεπιστήμια κ παραμένουν εξαιρετικές στον χαρακτήρα
Είναι κρίμα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι όλες , είναι λαλάκας αυτός που ανέβασε το παρόν νήμα

Από κεί κ πέρα για την πατρίδα μας ,τσο +λο στον τουρκαλβανό κ σε όποιον την επιβουλεύεται...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.510
Πόντοι
12.946
Απλά υπάρχουν κοπέλες από αλβανία που πήγαν στα δικά μας σχολεία γυμνάσια πανεπιστήμια κ παραμένουν εξαιρετικές στον χαρακτήρα
Είναι κρίμα να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι όλες , είναι λαλάκας αυτός που ανέβασε το παρόν νήμα

Από κεί κ πέρα για την πατρίδα μας ,τσο +λο στον τουρκαλβανό κ σε όποιον την επιβουλεύεται...
Συμφωνώ και για να το πάω παρακάτω, πολλές έγιναν Ελληνίδες,
Ορκίστηκαν στη χώρα μας κλπ. για θυμηθείτε Μιρέλα Μανιάνι και άλλες...
Είναι κακό να υπάρχουν ταμπού στη εποχή μας.

• Like

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.498
Πόντοι
206
Συμφωνώ και για να το πάω παρακάτω, πολλές έγιναν Ελληνίδες,
Ορκίστηκαν στη χώρα μας κλπ. για θυμηθείτε Μιρέλα Μανιάνι και άλλες...
Είναι κακό να υπάρχουν ταμπού στη εποχή μας.
Δεν έχουν καμία Ελληνική παιδεία. Ο Παρθενώνας και ο Περικλής ο Αθηναίος ή ο Ισοκράτης, πίστεψε με δεν τους λένε απολύτως τίποτα. Οι Έλληνες φρόντισαν ώστε οι αλλοδαποί να μην αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία. Έτσι οι Αλβανοί θα παραμείνουν Αλβανοί και στο μέλλον. Άσε που φεύγουν συνέχεια για ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά. Ήδη μεταξύ 2021 και 2022, 500000 μας αποχαιρέτησαν γιατί η χώρα δεν έχει δουλειές και έπεται συνέχεια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Troll mode off:
Ας γουστάρει ότι θέλει και στο κρεβάτι του ας κάνει ότι θέλει.
Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο είναι που το παίζει μέγας δυνάστης όλων εδώ μέσα.
Την έχει δει κάτι μεταξύ Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και Τσακ Νορις με ολίγη από Πολάκη (νοοτροπία "μόνος μου και όλοι σας,σας έχω") ενώ είναι απλά γραφικός που τον δουλεύουν μέχρι και τα banners του ιστοτόπου.Πιο delulu πεθαίνεις δηλαδή.

Ο Τζιμάκος τουλάχιστον μπορεί να ναι κλαψας αλλά δεν το παίζει ανίκητος και απροσπέλαστος.
Ο Τζιμακος δικαιολογείται ρε μαν αν πει και καμία μαλακια.

Είναι άμυνα , επειδή στο σχολείο τα παιδάκια τον κορόιδευαν επειδή ήταν ο χαμένος κρίκος της ανθρώπινης εξέλιξης από μαϊμού σε μπουλντόζα

Ο άλλος το παίζει σκληρός καργιολης και αμόλαγε μαλακιες για μουνια στο Ρουζινοφ στην Μπρατισλάβα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Troll mode off:
Ας γουστάρει ότι θέλει και στο κρεβάτι του ας κάνει ότι θέλει.
Το πρόβλημα με τον συγκεκριμένο είναι που το παίζει μέγας δυνάστης όλων εδώ μέσα.
Την έχει δει κάτι μεταξύ Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ και Τσακ Νορις με ολίγη από Πολάκη (νοοτροπία "μόνος μου και όλοι σας,σας έχω") ενώ είναι απλά γραφικός που τον δουλεύουν όλοι.

Ο Τζιμάκος τουλάχιστον μπορεί να ναι κλαψας αλλά δεν το παίζει ανίκητος και απροσπέλαστος.
το κοπέλι Πολάκη ή τον μαλακΑλέκο που του έχωσαν το νταούλι στον πάτο κ το ακριβοπληρώνουμε ? για 99 ΧΡΌΝΙΑ....

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
18.510
Πόντοι
12.946
Δεν έχουν καμία Ελληνική παιδεία. Ο Παρθενώνας και ο Περικλής ο Αθηναίος ή ο Ισοκράτης, πίστεψε με δεν τους λένε απολύτως τίποτα. Οι Έλληνες φρόντισαν ώστε οι αλλοδαποί να μην αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία. Έτσι οι Αλβανοί θα παραμείνουν Αλβανοί και στο μέλλον. Άσε που φεύγουν συνέχεια για ΗΠΑ, Αυστραλία και Καναδά. Ήδη μεταξύ 2021 και 2022, 500000 μας αποχαιρέτησαν γιατί η χώρα δεν έχει δουλειές και έπεται συνέχεια.
Ναι και οι νέοι διαβάζουν Περικλή, Ισοκράτη, Πλάτωνα και άλλους,
άστο μη το πιάνεις.
Ο νόμος λέει άπαξ και ορκιστεί κάποιος Έλληνας (εφόσον έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις)
είναι Έλληνας, δεν κάνει ανάλυση DNA.
Φιλικά μιλάμε πάντα.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom