Νέα

Αλβανίδες Θεές !!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.221
Πόντοι
506
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-9.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-6.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-8.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-7.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-12.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-3.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-2.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2015/09/Anna-Getti-Albanian-Hot-Striper-Kanoni-1.jpg[/img[/URL]]
[url=http://[video]www.kanonitv.net/2015/09/albanian-dancer-anna-getti-hot-instagram/#more-62993]http://www.kanonitv.net/2015/09/albanian-dancer-anna-getti-hot-instagram/#more-62993[/url[/video]]
[/quote]παιζει φβ?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και το 1,52 είναι άπιαστο όνειρο για το 99% των Αλβανίδων , έτσι ;

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
μια ζωη χαμιλοκωλες!!!!!!!!!!!!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
το μόνο μου παράπονο τόσα χρόνια στο σαιτ είναι που δεν έχει
διαγραφεί ακόμα αυτό το τόπικ.χειρότερες πουτάνες απο τις αλβανίδες δεν εχω ξανασυναντήσει.ψεύτρες και καριόλες άσε που μας ο παίζουν ιταλίδες,ελληνίδες κλπ.και έχουν το ταλέντο οι περισσότερες και μιλάνε άψογα ελληνικά  ..μακριά.μακράν οι χειρότερες γυναίκες, άσε που είναι και βλαχάρες του κερατά

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Είχα κουβέντα σήμερις στο ταβερνείο του ερημοχωριού με έναν τηγανοκέφαλο για γαμίσια και τα συναφή κι έτσι θυμήθηκα τούτο θρέντ και το ξεθάβω (τώρα δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί η φωτογραφία πιο πριν, βαριέμαι να τα ψάχνω όλα γιατί έχουμε κι άλλες ασχολίες)....
Άσχετα με τα πιστεύω του καθενός εγώ πάντως καβαλάω ό,τι ναναι.........
Δεν πλέκω εγκώμια για καμμία από δαύτες........
Σάμπως αυτές γιατί μας κοιτάνε (είτε γκόμενες, είτε γυναίκες, είτε ιερόδουλες) το πορτοφόλι δεν τις νοιάζει??  :rolleyes:
Στο διάολο οι Αλβανίδες, στον αγύριστο οι Ρωσσίδες, στα τσακίδια κι οι ελεεινίδες.....
Η ντούντα να μας σηκώνεται, λίγο χρήμα παραπάνω να έχουμε και  :humpleg: καλά μας γαμήσια!
Σωστότατος.. Τί μανία είναι αυτή με μερικούς να καταδικάζουν γυναίκες λόγω εθνικότητας δε την καταλαβαίνω.. Κι εμένα γενικά δε με συγκινούν οι μαύρες κι οι ασιάτισσες αλλά έχω πέσει και πάνω σε αστεράκια κάτι φορές..

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
λοιπον ας μιλησω βαση των εμπειριων μου που επισκευτικα την αλβανια πριν 4 χρονια.θα μιλησω συγκεκριμενα για τις αλβανιδες και δε θα ξεφυγω από το θεμα.εγω πιστευω οι αλβανιδες και οι κοσοβαρες είναι οι πιο ασχημες γυναικες στα βαλκανια.ειναι οι περισσοτερες κοντες χαμηλοκωλες και αδυνατες διχως καμπύλες καθολου.επισης αν αλβανιδα στα 18 είναι ωραια στα 25 δεν την γνωρίζεις σπανε πιο γρηγορα από τις ελληνιδες.επισης οι αλβανιδες τις επαρχιας διαφερουν από αυτές των τυρρανων.στα τυρρανα κυκλοφορουν καποιες ωραιες με μοντερνα ντυσίματα αλλα η βλαχια τους δεν κρυβεται και σ αυτές.οι αλβανιδες της επαρχιας περα από βλαχες που είναι είναι και βρωμικες ασυντηριτες και δεν τις κοιτας καθολου.γενικα η αλβανια ζει 30 χρονια πισω από μας.απο χαρακτήρα οι αλβανιδες οι χειρότερες αν τις εχεις γκομενες το χρημα κοιτανε να ρουφηξουν αν τις παντρευτείς και κανεις οικογενεια βεβαια τοτε είναι πιστες πολύ.στα βαλκανια οι πιο ομορφες είναι οι σερβες οι κροατισσες οι ρουμανες και μετα ερχονται οι ελληνιδες κατά την αποψη μου οι αλβανιδες τελευταιες.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
λοιπον ας μιλησω βαση των εμπειριων μου που επισκευτικα την αλβανια πριν 4 χρονια.θα μιλησω συγκεκριμενα για τις αλβανιδες και δε θα ξεφυγω από το θεμα.εγω πιστευω οι αλβανιδες και οι κοσοβαρες είναι οι πιο ασχημες γυναικες στα βαλκανια.ειναι οι περισσοτερες κοντες χαμηλοκωλες και αδυνατες διχως καμπύλες καθολου.επισης αν αλβανιδα στα 18 είναι ωραια στα 25 δεν την γνωρίζεις σπανε πιο γρηγορα από τις ελληνιδες.επισης οι αλβανιδες τις επαρχιας διαφερουν από αυτές των τυρρανων.στα τυρρανα κυκλοφορουν καποιες ωραιες με μοντερνα ντυσίματα αλλα η βλαχια τους δεν κρυβεται και σ αυτές.οι αλβανιδες της επαρχιας περα από βλαχες που είναι είναι και βρωμικες ασυντηριτες και δεν τις κοιτας καθολου.γενικα η αλβανια ζει 30 χρονια πισω από μας.απο χαρακτήρα οι αλβανιδες οι χειρότερες αν τις εχεις γκομενες το χρημα κοιτανε να ρουφηξουν αν τις παντρευτείς και κανεις οικογενεια βεβαια τοτε είναι πιστες πολύ.στα βαλκανια οι πιο ομορφες είναι οι σερβες οι κροατισσες οι ρουμανες και μετα ερχονται οι ελληνιδες κατά την αποψη μου οι αλβανιδες τελευταιες.
οι τύποι εδώ έχουν αναγάγει την Αλβανίας ως δεύτερη Βραζιλία βάσει των κριτικών τους..  :2funny: αφού όλες Αλβανίδες τις έχουν βγάλει από Αντριάννα Λίμα ως Μπελούτσι..  :2funny: :2funny:

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
Οι αλαβανιδες να ξερετε θελουν σαν τρελες τους ελληνες.Περιπτωση γνωστου μου που το καλοκαιρι γνωρισε μια πιτσιρικα αλβανεζα που ηρθε πρωτη φορα ελλαδα.Στα 17-18 αυτη (κοντα 30 ο γνωστος μου)οι αλβανιδα μοντελε σωμα, ξανθια με ματαρες και πολυ ομορφο προσωπακι,γενικα σουπερ το μωρο!Η κοπελιτσα ειχε φαει κολλημα με τον γνωστο μου αλλα ηταν πολυ ντροπαλη γιατι δεν ειχε παει με αντρα! τελος για να μην τα πολυλογω,εφυγε αυτη αλβανια γιατι αρχιζε σπουδες και του ειπε να παει εκει να την βρει και να την ξεπαρθενιαση.Καταλαβαινεται νομιζω οτι απο μικρες οι αλαβανιδες ψαχνουν ελληνα να παντρευτουν.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Οι αλαβανιδες να ξερετε θελουν σαν τρελες τους ελληνες.Περιπτωση γνωστου μου που το καλοκαιρι γνωρισε μια πιτσιρικα αλβανεζα που ηρθε πρωτη φορα ελλαδα.Στα 17-18 αυτη (κοντα 30 ο γνωστος μου)οι αλβανιδα μοντελε σωμα, ξανθια με ματαρες και πολυ ομορφο προσωπακι,γενικα σουπερ το μωρο!Η κοπελιτσα ειχε φαει κολλημα με τον γνωστο μου αλλα ηταν πολυ ντροπαλη γιατι δεν ειχε παει με αντρα! τελος για να μην τα πολυλογω,εφυγε αυτη αλβανια γιατι αρχιζε σπουδες και του ειπε να παει εκει να την βρει και να την ξεπαρθενιαση.Καταλαβαινεται νομιζω οτι απο μικρες οι αλαβανιδες ψαχνουν ελληνα να παντρευτουν.
οι αλβανιδες γαμιουνται με ελληνες,αλλα παντρευονται αλβανους.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
304
Πόντοι
291
οι αλβανιδες γαμιουνται με ελληνες,αλλα παντρευονται αλβανους.
Σιγουρα θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσης...Παντως οσες αλβανιδες δευτερης γενιας εχω γνωρισει ειναι παντρεμενες με ελληνες!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οι "ελληνοαλβανιδες" παντρευονται ελληνες και οι "ελληνοαλβανοι" αλβανιδες απι το χωριο. Εδω πηγαινω στην παιδικη χαρα και οι αλβανιδες με μικρα παιδια βγαζουν ματι οτι ηρθαν ελλαδα σα νυφες απο την ομιλια και το φερσιμο-ντυσιμο. Οσοι αλβανοι ξερω αλλα και βορειοηπειρωτες απο το χωριο τους παντρευονται. Νυφες απο πρωτο χερι!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Σιγουρα θα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσης...Παντως οσες αλβανιδες δευτερης γενιας εχω γνωρισει ειναι παντρεμενες με ελληνες!
δεν εχεις αδικο.ειδικα οι 2ης γενιας.

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως ειναι καλό να ξεχωρίσουμε τον χαρακτήρα απο την καταγωγή και το επαγγελματισμό ?
Ρωτάω Γιατι ειναι 3 διαφορετικά  πραγματα .

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και η χειρότερη φάρα ειναι οι Ελληνίδες που παντρεύονται Αλβαναραδες.

Αυτές είναι κωλόμπαζα, ζωντοχήρες , πουρά , γεροντοκόρες παρθένες στα 49
και κάτι αριστερίστριες των ΜΚΟ.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

πολυ σωστα τα λες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
οι αλβανιδες συνδιαζουν ιδανικα τη πουτανια και τη μητροτητα. Ειναι οι ιδανικες γυναικες για να φτιαξεις σπιτικο
:orchestra:

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
τυπε οι αλβανιδες δευτερης γενιας μεγαλωμένες εδώ δε θελουν να βλεπουν και να παντρευτουν αλβανο χειροτερα και από χρυσαυγιτη.ειναι πολλοι οι λογοι [οικονομικοι κοινωνικοι] που ψαχνουν μεταμανιας να παντρευτουν ελληνα.εντωμεταξι το παιζουν μυξοπαρθένες αλλα είναι υπουλες.

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
Γνωρισα μια αλβανιδα 24 χρονων.Καλο μουνι :wanker:Οχι καραμουναρα αλλα καλο.Της βαζω ενα 8ρακι στην εμφανιση.Εχει ομορφο προσωπο , μεσαιο στηθος , σωμα με πιασηματα.Μου λεει οτι εχει 4 χρονια σχεση αλλα περναει χαλια.Την ψηνω για να βγουμε :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom