adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
Συγκρίνονται οι αλβανίδες (=Βόθρος) με τις ΡΩΣΣΙΔΕΣ (=ΡΕΤΙΡΕ)?
Ελβανα βόθρος και στη σαντορινη.Οι χειρότερες γκομενες οι αλβανιδες οχι σαν τις ρωσσιδες τις αρχοντισσες.
Πω, ωρέ Αλβανό ...αλβανο εισαι ρε??ποια ειναι η γιδα ??
Οσες ελληνοαλβανιδες εχω γνωρισει δεν μου αρεσε καμια. Καποιος αν ξερει να μας πει γιατι παντρευονται σε ηλικια 22, 23.? Μια φιλη ελληνοαλβανιδα μου ειπε οτι τους Αλβανους τους ξεχωριζει απο το σβερκο. Ειναι δυνατες στο τσιμπουκι, ειναι ομως και υπουλες γυναικες
πως την λενε αυτην την μουναρα αδελφε;Οι Ρωσσίδες έχουν δυνατά γονίδια.
Ωστόσο οι Αλβανίδες τα τελευταία 20 έχουν κάνει άλματα.
Ας είναι καλά και η επιδραση Ελλάδας και Ιταλίας.
Καλά ρε συ, πόσο τρόμπες είναι οι Αλβανοί; Είχανε αυτό το θεόμουνο στο διαγωνισμό για Μις Αλβανία και πήγανε και βγάλανε ένα άβυζο, άκωλο φρικιό.
στο μπουρναζι θα βρεις πολλεςΞερουμε κανενα στεκι στην Ελλαδα που να συχναζουνε μονο ΑΛβανιδες?
σε ευχαριστωΚαλά ρε συ, πόσο τρόμπες είναι οι Αλβανοί; Είχανε αυτό το θεόμουνο στο διαγωνισμό για Μις Αλβανία και πήγανε και βγάλανε ένα άβυζο, άκωλο φρικιό.
Trejsi Sejdini
από 16 ετών και πάνω είναι νόμιμο. με την συγκατάθεσή της πάντα εννοείται.μαγκες μενω Πειραια και στην γειτονια μετακομισε μια αλβανοοικογενεια που η κορη παει τριτη λυκειου ειναι απιστευτη οπως απιστευτη ειναι και μια μουναρα φιλη της που ερχεται καθε πρωι και πηγαινουν σχολειο. Μιλαμε οτι ταχω παιξει ....
Ξερει κανεις μεχρι ποτε θεωρειται αποπλανηση ανηλικου ποια ηλικια εννοω?
γιατι και οι δυο μικρες ειναι για παρα πολλα
Καλά ρε συ, πόσο τρόμπες είναι οι Αλβανοί; Είχανε αυτό το θεόμουνο στο διαγωνισμό για Μις Αλβανία και πήγανε και βγάλανε ένα άβυζο, άκωλο φρικιό.
Trejsi Sejdini