Νέα

Αλβανίδες Θεές !!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
που βρισκεται το κλαμπ να παμε να χωθουμε στο μωρο???
υ.γ: παιζουν σιδερικα στο μαγαζι ή να παμε αφοβα???  :rolleyes:
Στη Γλυφάδα (Ποσειδώνος 81). Μια χαρά κλαμπάκι είναι. Όπου και αν πας,αν είσαι Κύριος δεν έχεις να φοβηθείς κάτι..

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Eγώ, πάντως, η ομορφότερη γυναίκα που έχω δει live είναι Αλβανίδα...βέβαια, πάνε πολλά χρόνια, ήμουν φοιτητής στην Πάτρα τότε (μιλάμε γύρω στο 1997-98), αλλά ένα σοκ το έπαθα....γύρω στο 1,75 ύψος, μαύρα μαλλιά, γκριζογάλανα μάτια, τέλεια οδοντοστοιχία (τότε ήταν κομματάκι σπάνιο αυτό για Αλβανό/ή), βυζάρες και η τελειότερη κωλάρα που έχω δει....Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα...όμορφες γυναίκες υπάρχουν παντού...και σίγουρα το συνολάκι της εν λόγω κυρίας, δεν αντικατοπτρίζει την τυπική εμφάνιση της μέσης Αλβανίδας...απλά, ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου...

υ.γ. το συναπάντημα, για να προλάβω σχετικές ερωτήσεις, ήταν ατυχές...τράκαρα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της...καταλαβαίνετε τι φαντάστηκα όταν είδα σε τζιπ 5.000 κυβικών με αλβανικές πινακίδες δυο άνδρες με μια μουνάρα μέσα  ...παρ΄όλ΄αυτά, οι τύποι ήταν υπεράνω πάσης υποψίας...οι δυο άνδρες ήταν πολιτικοί μηχανικοί που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία και εργάζονταν σε κατασκευαστική εκεί και είχαν έρθει στην Πάτρα για συνέδριο... ο ένας ήταν σύζυγος της κυρίας και ο άλλος αδερφός της...αφού ξεπεράστηκε το σοκ του κακού συναπαντήματος και πλέον ήμουν σίγουρος ότι οι τύποι είναι νορμάλ, το δεύτερο σοκ ήρθε μόλις η τύπισσα κατέβηκε από το αυτοκίνητο...ένα τέταρτο που έκανε να έρθει η τροχαία για τα περαιτέρω, δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη...ξαναλέω, ήταν και είναι ό,τι ομορφότερο και κλασσάτο ταυτόχρονα έχω δει live στα 40 χρόνια που ζω στο μάταιο τούτο κόσμο!!!

υ.γ.2 Προφανώς, τώρα η εν λόγω κυρία, καλά να είναι όπου κι αν βρίσκεται, πρέπει να πλησιάζει τα....πενήντα..χαχαχαχ

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.231
Πόντοι
34.538
Eγώ, πάντως, η ομορφότερη γυναίκα που έχω δει live είναι Αλβανίδα...βέβαια, πάνε πολλά χρόνια, ήμουν φοιτητής στην Πάτρα τότε (μιλάμε γύρω στο 1997-98), αλλά ένα σοκ το έπαθα....γύρω στο 1,75 ύψος, μαύρα μαλλιά, γκριζογάλανα μάτια, τέλεια οδοντοστοιχία (τότε ήταν κομματάκι σπάνιο αυτό για Αλβανό/ή), βυζάρες και η τελειότερη κωλάρα που έχω δει....Αυτό φυσικά δεν λέει τίποτα...όμορφες γυναίκες υπάρχουν παντού...και σίγουρα το συνολάκι της εν λόγω κυρίας, δεν αντικατοπτρίζει την τυπική εμφάνιση της μέσης Αλβανίδας...απλά, ήθελα να καταθέσω την εμπειρία μου...

υ.γ. το συναπάντημα, για να προλάβω σχετικές ερωτήσεις, ήταν ατυχές...τράκαρα με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο σύζυγός της...καταλαβαίνετε τι φαντάστηκα όταν είδα σε τζιπ 5.000 κυβικών με αλβανικές πινακίδες δυο άνδρες με μια μουνάρα μέσα  ...παρ΄όλ΄αυτά, οι τύποι ήταν υπεράνω πάσης υποψίας...οι δυο άνδρες ήταν πολιτικοί μηχανικοί που ζούσαν μόνιμα στην Αλβανία και εργάζονταν σε κατασκευαστική εκεί και είχαν έρθει στην Πάτρα για συνέδριο... ο ένας ήταν σύζυγος της κυρίας και ο άλλος αδερφός της...αφού ξεπεράστηκε το σοκ του κακού συναπαντήματος και πλέον ήμουν σίγουρος ότι οι τύποι είναι νορμάλ, το δεύτερο σοκ ήρθε μόλις η τύπισσα κατέβηκε από το αυτοκίνητο...ένα τέταρτο που έκανε να έρθει η τροχαία για τα περαιτέρω, δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη...ξαναλέω, ήταν και είναι ό,τι ομορφότερο και κλασσάτο ταυτόχρονα έχω δει live στα 40 χρόνια που ζω στο μάταιο τούτο κόσμο!!!

υ.γ.2 Προφανώς, τώρα η εν λόγω κυρία, καλά να είναι όπου κι αν βρίσκεται, πρέπει να πλησιάζει τα....πενήντα..χαχαχαχ
Χα χα χα είναι αυτό στο τελος η ΑΧ ΑΧ ΑΧ????

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

υήταν και είναι ό,τι ομορφότερο και κλασσάτο ταυτόχρονα έχω δει live στα 40 χρόνια που ζω στο μάταιο τούτο κόσμο!!!

Μονο ο θεος ξερει τι μιξη θα ηταν αυτη η γυναικα........γιατι αλβανιδα 100% αποκλειεται να ηταν.......

Στα μπουρδελα ποσες φορες εχετε δει μουναρες και λετε.......αυτη ειναι ρωσιδα,ρουμανα κλπ και σου λεει ειμαι απο Αλβανια......

Τις μονες αλβανιδες που μπορεις να καταλαβεις ειναι αυτες που εχουν χαλια δερμα........

Παιζουν μιξεις γονιδιων......

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
πιο μαλάκια θρεντ δεν έχω ξαναδιαβάσει....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ανερχόμενη μοντελίτσα.. ίσος τη δούμε κε στο "Ελλινιδεσ διασημες" κάποτες.. φοτο απο fb.
msk10.jpg
Αυστηρά μόνο,ακά πρωΧτικό/κρεμπιεδιά.............. :wanker: :wanker: :wanker: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom