Νέα

Αλβανίδες Θεές !!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
Ολα στην φόρα από την Αλβανίδα τραγουδίστρια που «σόκαρε» τους πάντες στα Grammy

Λίγο πριν την εμφάνιση της στην απονομή των Grammys που άφησε εποχή, η Μπλεόνα Κερέτι παραβρέθηκε σε πάρτι γνωστού περιοδικού φορώντας μονάχα το σακάκι και ένα διχτυωτό καλσόν.

Η 29χρονη καλλονή είναι γνωστή για τις υπερβολικές και αποκαλυπτικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί. Αυτήν τη φορά φαίνεται πως η Αλβανή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Μπλεόνα αποκάλυψε πολύ περισσότερα από όσα είχε κι εκείνη στο μυαλό της.

Η Μαντόνα της Αλβανίας όπως αποκαλείται στην χώρα της φαίνεται να μη υπολόγισε σωστά και το βαθύ άνοιγμα στο σακάκι της άφησε έκθετο και ακάλυπτο το στήθος της.

a-2_4.jpg
a-3_3.jpg
URL]]

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
Παιδια το θεμα ειναι εντελως ακυρο!Αλβανιδες και θεες δεν κολαει!Δε λεω,εχω φαει κατα καιρους (πεινας και ανεχειας) και γω κανα δυο αλβανακια, αλλα αυτο που τις περιγραφει καλυτερα ειναι το "Δεύτερες"!!! :thumbsup: Πολυ δευτεραντζα,φτηνια και φολα μιλαμε!Και το πιο αστειο ειναι ,επειδη ντρεπονται για την καταγωγη τους δηλωνουν ιταλιδες,ελληνιδες και οτι σκατα ερθει στα αδειο τους κεφαλι.
Μπορει να δεις κανα καλο σωματακι καθε τοσο, ή ακομα και μουτρα αποδεκτα,αλλα θεά αλβανιδα εγω δε συναντησα ποτε.Και φυσικα το κακο δε σταματαει στην εμφανιση...Και ξεπετες ειναι και ατεχνες.... :headbang:

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Παιδια το θεμα ειναι εντελως ακυρο!Αλβανιδες και θεες δεν κολαει!Δε λεω,εχω φαει κατα καιρους (πεινας και ανεχειας) και γω κανα δυο αλβανακια, αλλα αυτο που τις περιγραφει καλυτερα ειναι το "Δεύτερες"!!! :thumbsup: Πολυ δευτεραντζα,φτηνια και φολα μιλαμε!Και το πιο αστειο ειναι ,επειδη ντρεπονται για την καταγωγη τους δηλωνουν ιταλιδες,ελληνιδες και οτι σκατα ερθει στα αδειο τους κεφαλι.
Μπορει να δεις κανα καλο σωματακι καθε τοσο, ή ακομα και μουτρα αποδεκτα,αλλα θεά αλβανιδα εγω δε συναντησα ποτε.Και φυσικα το κακο δε σταματαει στην εμφανιση...Και ξεπετες ειναι και ατεχνες.... :headbang:

εισαι ο αρχηγος της μαλακιας

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ολα στην φόρα από την Αλβανίδα τραγουδίστρια που «σόκαρε» τους πάντες στα Grammy

Λίγο πριν την εμφάνιση της στην απονομή των Grammys που άφησε εποχή, η Μπλεόνα Κερέτι παραβρέθηκε σε πάρτι γνωστού περιοδικού φορώντας μονάχα το σακάκι και ένα διχτυωτό καλσόν.

Η 29χρονη καλλονή είναι γνωστή για τις υπερβολικές και αποκαλυπτικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί. Αυτήν τη φορά φαίνεται πως η Αλβανή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Μπλεόνα αποκάλυψε πολύ περισσότερα από όσα είχε κι εκείνη στο μυαλό της.

Η Μαντόνα της Αλβανίας όπως αποκαλείται στην χώρα της φαίνεται να μη υπολόγισε σωστά και το βαθύ άνοιγμα στο σακάκι της άφησε έκθετο και ακάλυπτο το στήθος της.

a-2_4.jpg
a-3_3.jpg
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/a-4_1.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

αυτό είναι σεμνό ντύσιμο για την συγκεκριμένη. Συνήθως ντύνεται ελαφρύτερα.

[img]http://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/2014/11/24/Varie/Foto%20Gallery/bleona_mediagallery-page.jpg

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γουσταρουμε αλβανο/κοσοβαρες.....επειδη(ς) ειναι εντελως ξεκωλιαρες.....

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Έχει παει κανεις αλβανια καλοκαιρι να μας πει τι παίζει ; Γαμιονται εύκολα οι αλβανιδες ;

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
81
Πόντοι
16
εισαι ο αρχηγος της μαλακιας
Μαλλον εισαι αλβανος και σε ενοχλησα... :fuck2:
Η΄μπορει επισης να εισαι και αλβανιδα πορνη,τι να πω :2funny:
Φροντισε στη δευτερη περιπτωση να βελτιωσεις την τεχνικη σου,την εμφανιση δεν τη σωζεις :2funny: :2funny: :2funny:
Στην πρωτη παρε τον πουλο :lheel:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
για χρόνια είχα συνεργασία με τσατσα ονοματι Κατερινα.
αυτή λοιπον μας πασαρε μονιμως αλβανίδες για πολωνίδες...
και το τρώγαμε κανονικά...
τελικά μετά από χρόνια, της ξέφυγες μιας και μου το είπε.
μαλακία που απο τη αρχη δε το έλεγε, δεν ξέρω αν η ιδεα ηταν των κοριτσιων ή της τσατσας,
εμενα πάντως δε με πειραζε καθολου, περνουσα αρκτετα καλα με τις συγκεκριμενες που μου εστελνε

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Σωστός , σωστότατος : "Αλβανίδες καί Θεές" , δεν κολάει.

Επισκέπτης
Αυτο ειναι αληθεια οτι πολλες Αλβανιδες λενε διαφορες πιπες www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:46641/]οριστε εδω κριτικη[/url] για παραδειγμα. Σα λαος ειναι ακομη πισω, βεβαια οι νεωτερες γενειες τους (ειδικα οσοι/οσες γεννηθηκαν εδω) εχουν εκσυγχρονιστει, ε δε θελω σχολια οτι ειμαι ρατσιστης, ξυπολυτοι ηλθαν εδω.
Το ωραιο γκομενακι το καβαλαω. Κι ας ειναι απο την Ουζουμπουρου. Εδω καταφερα τη γιαγια Νανα στην Καλυμνου BOEING, ενα μικρουλακι γινεται να το αφησω αγαμητο?
Θα τη βαλω κατω να φαει ντουντα (Αλβανικη λεξη για το εργαλειο μας) να το ευχαριστηθω!

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Φροντισε στη δευτερη περιπτωση να βελτιωσεις την τεχνικη σου,την εμφανιση δεν τη σωζεις :2funny: :2funny: :2funny:

ποιο ηλιθιος πεθαινεις...

μυαλα σαν τα δικα σου εβαλαν κ τη ΧΑ στη βουλη...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τυπε πικρα διακρινω,σου φαγαν λεφτά η εφαγες χυλο απο τα σκιπτάρια?

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
einai wraia ta alvanakia mystes  :pipa3:
Ειναι μπουκουρ τα μωρά τυπε,μονο οταν αρχισουν να μιλάνε "Αγγλικά" μεταξύ τους σε πιάνει το κεφάλι σου, ειναι γλώσσα σα να μιλάνε με χαλικια μεσ το στόμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom