Η πιο ψηλη ειναι 1.50 με τακουνια
Και η , καλη ειναι !!!
Η πιο ψηλη ειναι 1.50 με τακουνια
τοσο πρεπει να ειναι και αυτοΚαι η , καλη ειναι !!!
Παιδια το θεμα ειναι εντελως ακυρο!Αλβανιδες και θεες δεν κολαει!Δε λεω,εχω φαει κατα καιρους (πεινας και ανεχειας) και γω κανα δυο αλβανακια, αλλα αυτο που τις περιγραφει καλυτερα ειναι το "Δεύτερες"!!! Πολυ δευτεραντζα,φτηνια και φολα μιλαμε!Και το πιο αστειο ειναι ,επειδη ντρεπονται για την καταγωγη τους δηλωνουν ιταλιδες,ελληνιδες και οτι σκατα ερθει στα αδειο τους κεφαλι.
Μπορει να δεις κανα καλο σωματακι καθε τοσο, ή ακομα και μουτρα αποδεκτα,αλλα θεά αλβανιδα εγω δε συναντησα ποτε.Και φυσικα το κακο δε σταματαει στην εμφανιση...Και ξεπετες ειναι και ατεχνες....
Ολα στην φόρα από την Αλβανίδα τραγουδίστρια που «σόκαρε» τους πάντες στα Grammy
Λίγο πριν την εμφάνιση της στην απονομή των Grammys που άφησε εποχή, η Μπλεόνα Κερέτι παραβρέθηκε σε πάρτι γνωστού περιοδικού φορώντας μονάχα το σακάκι και ένα διχτυωτό καλσόν.
Η 29χρονη καλλονή είναι γνωστή για τις υπερβολικές και αποκαλυπτικές της επιλογές στο κόκκινο χαλί. Αυτήν τη φορά φαίνεται πως η Αλβανή τραγουδίστρια και τηλεπερσόνα Μπλεόνα αποκάλυψε πολύ περισσότερα από όσα είχε κι εκείνη στο μυαλό της.
Η Μαντόνα της Αλβανίας όπως αποκαλείται στην χώρα της φαίνεται να μη υπολόγισε σωστά και το βαθύ άνοιγμα στο σακάκι της άφησε έκθετο και ακάλυπτο το στήθος της.
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/a-4_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αυτό είναι σεμνό ντύσιμο για την συγκεκριμένη. Συνήθως ντύνεται ελαφρύτερα.
[img]http://images2.gazzettaobjects.it/methode_image/2014/11/24/Varie/Foto%20Gallery/bleona_mediagallery-page.jpg
Μαλλον εισαι αλβανος και σε ενοχλησα...εισαι ο αρχηγος της μαλακιας
Σωστός , σωστότατος : "Αλβανίδες καί Θεές" , δεν κολάει.Παιδια το θεμα ειναι εντελως ακυρο!Αλβανιδες και θεες δεν κολαει!Δε λεω,εχω φαει κατα καιρους (πεινας και ανεχειας) και γω κανα δυο αλβανακια, αλλα αυτο που τις περιγραφει καλυτερα ειναι το "Δεύτερες"!!! Πολυ δευτεραντζα,φτηνια και φολα μιλαμε!Και το πιο αστειο ειναι ,επειδη ντρεπονται για την καταγωγη τους δηλωνουν ιταλιδες,ελληνιδες και οτι σκατα ερθει στα αδειο τους κεφαλι.
Μπορει να δεις κανα καλο σωματακι καθε τοσο, ή ακομα και μουτρα αποδεκτα,αλλα θεά αλβανιδα εγω δε συναντησα ποτε.Και φυσικα το κακο δε σταματαει στην εμφανιση...Και ξεπετες ειναι και ατεχνες....
Μαλλον εισαι αλβανος και σε ενοχλησα...
Η΄μπορει επισης να εισαι και αλβανιδα πορνη,τι να πω
Φροντισε στη δευτερη περιπτωση να βελτιωσεις την τεχνικη σου,την εμφανιση δεν τη σωζεις
Στην πρωτη παρε τον πουλο
Τυπε πικρα διακρινω,σου φαγαν λεφτά η εφαγες χυλο απο τα σκιπτάρια?Μαλλον εισαι αλβανος και σε ενοχλησα...
Η΄μπορει επισης να εισαι και αλβανιδα πορνη,τι να πω
Φροντισε στη δευτερη περιπτωση να βελτιωσεις την τεχνικη σου,την εμφανιση δεν τη σωζεις
Στην πρωτη παρε τον πουλο
Ειναι μπουκουρ τα μωρά τυπε,μονο οταν αρχισουν να μιλάνε "Αγγλικά" μεταξύ τους σε πιάνει το κεφάλι σου, ειναι γλώσσα σα να μιλάνε με χαλικια μεσ το στόμαeinai wraia ta alvanakia mystes