Νέα

Άλλοθι για παντρεμένους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Μια εταιρεία, στην Γαλλία, προσφέρει άλλοθι σε παντρεμένους που επιζητούν να έχουν λίγο «ελευθερία».Η εταιρεία Alibila παράγει άλλοθι για ενδιαφερόμενους όπως τηλεφωνήματα, προσκλήσεις αλλά και λογαριασμούς εστιατόριων η ξενοδοχείων για να τεκμηριώσουν την δικαιολογία τους.
Με 19 ευρώ αγοράζετε ένα τηλεφώνημα στην οικογενειακή εστία ενώ με 50 ευρώ εξασφαλίζετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από μια διασκέδαση, ένα παιχνίδι η ένα ταξίδι.
Προσφέρει άλλοθι για μια σειρά υποθέσεων, αλλά αναγνωρίζει ότι οι πελάτες της είναι συνήθως άνδρες.
Από τους πρώτους πελάτες της Alibila ήταν ένας άνδρας, ο οποίος ήθελε να συναντηθεί με την ερωμένη του, σ’ ένα τροπικό νησί, χωρίς να βάλει σε υποψίες τη σύζυγό του. Μια ψεύτικη πρόσκληση γάμου από έναν μακρινό ξάδελφο έδωσε τη λύση.
«Δημιουργούμε μη υπαρκτά γεγονότα αλλά ποτέ δεν αποστέλλουμε ψεύτικα έγγραφα», προειδοποιεί η διευθύντρια της εταιρείας κυρία Regine Mourizard.
Η εταιρεία προειδοποιεί τους πελάτες της, οι οποίοι επιθυμούν να απατήσουν τον σύντροφό τους, το κάνουν με δική τους ευθύνη.

Πηγή: ethnos.gr

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Έχω τη διαίσθηση ότι τα βασικά στελέχη της εταιρείας πρέπει να είναι Έλληνες.. :grin:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ενδιαφερον ακουγετε ..μια εναλλακτικη αν εχετε γνωστο σε Υ.Ε.ΑΜΥΝΗΣ να σας φτιαξει χαρτι για ασκηση ,την εκανε ενας φιλος πηγε με γκομενα διακοπες κρατησε φωτογραφιες ο μαλακας τις ειδε η γυναικα του και χωρισε :2funny: καλη δικαιολογια ειναι και το αγιο ορος  ;) μεγαλη καβατζα. μεταξυ μας αυτα  :sunglasses:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ασε για το αγιο ορος, καηκε αυτη η καβατζα. Εβαλαν σταθερο τηλεφωνο και στο πιο απομακρο κελι.
Τι κανει ο κοσμος για να γαμησει!!!
Ατιμη φυση, κατηραμενη κενωνια.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χαχαχαχα μην σου πω οι ιδρυτες ειναι μελη του σάιτ!

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6
παει και αυτη η καβατζα  :'( καλα και τηλεφωνο ρε σοβαρα? δεν βαζουν και ιντερνετ καφε τοτε να πηγαινουμε για χαλαρωμα απο το σπασαρχιδισμο των γυναικων μας  :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ασε για το αγιο ορος, καηκε αυτη η καβατζα. Εβαλαν σταθερο τηλεφωνο και στο πιο απομακρο κελι.
Τι κανει ο κοσμος για να γαμησει!!!
Ατιμη φυση, κατηραμενη κενωνια.

και ποιος θα τους το πει βρε gobr Μου?ο παπας της ενοριας ή ο giorgospapa/εμενα παντως με εχει βολεψει πολυ αυτη η δικαιολογια...ουτε στο κινητο δεν ενοχλει.....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Εγω εχω ακρη στο αγιο ορος, παρεα με 4Χ4 μεσα, προμηθειες και απομακρυσμενο κελι, αλλα αν παω, θα παω να αραξω. Οταν πανε, απο τα ψαρια και τα αγριογουρουνα, περνει ο καθενας τους 4-5 κιλα. Μονο που γυαλιζει το ματι του καλογερου (τρομερος μαγειρας) και κλειδωνουν. χαχαχα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εγω εχω ακρη στο αγιο ορος, παρεα με 4Χ4 μεσα, προμηθειες και απομακρυσμενο κελι, αλλα αν παω, θα παω να αραξω. Οταν πανε, απο τα ψαρια και τα αγριογουρουνα, περνει ο καθενας τους 4-5 κιλα. Μονο που γυαλιζει το ματι του καλογερου (τρομερος μαγειρας) και κλειδωνουν. χαχαχα

στην λαυρα ...στην ιβηρων?πουθε?

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Σε κελι. Με μοναχο μονο του. Δε ξερω προς τα που, μακρυα ομως απο τις μονες γιατι πανε με το 4Χ4 μεσα. Και ολο μου λενε να παω. Καποια στιγμη θα την κανω. Αλλα για αραγμα.

Επισκέπτης
καλά που είναι τα υπόλοιπα ποστ το θέμα αυτό το συζητάμε πάνω από μια εβδομάδα.

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε NAFHAL έγινε συγχώνευση του θέματος . Είναι κάλο να κάνουμε μια αναζήτηση στο forum .. ;)

Καλή συνέχεια

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το όλο θέμα είναι παρμένο από μια ταινία ονόματι The Alibi....έπαιξε πριν μερικές εβδομάδες στο filmnet. Προτείνω να την δείτε!!!  :dancing:

NAFHAL

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε NAFHAL έγινε συγχώνευση του θέματος . Είναι κάλο να κάνουμε μια αναζήτηση στο forum .. ;)

Καλή συνέχεια
Φιλε AssFiller το ειδα και αμεσως μετα το post το διεγραψα.

Sorry και παλι.

υ/γ :η αναζητηση ειναι παρα πολυ αργη γιατι?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλε AssFiller το ειδα και αμεσως μετα το post το διεγραψα.

Sorry και παλι.

υ/γ :η αναζητηση ειναι παρα πολυ αργη γιατι?

Κανένα πρόβλημα φίλτατε ..

Keep walking…

Υ.Γ Σε εμένα η αναζήτηση είναι οκ…Μήπως είναι θέμα σύνδεσης ?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Διαβάστε προσεχτικά..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Είναι παρόμοια άρθρα αλλά τα παραθέτω για να δείτε πως τελικά είναι...αλήθεια!!!

Ίσως να το γνωρίζουν κάποιοι...εμένα μου φάνηκε απλά....απίστευτο!!!

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

poly omorfos

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Χα, χα ..... λες από αυτά τα άρθρα να εμπνεύστηκε ο Καρράς το γνωστό άσμα;

Πάντως για να φάει μια γυναίκα τέτοια παραμύθια πρέπει να είναι λίγο.............νταμαρότουβλο! Ξαφνικά της λες "Μωρό μου, είχα ξεχάσει να σου πω ότι έχω κάτι μακρινούς συγγενείς στη Χαβάη.....γίνεται ένας γάμος εκεί και θα πεταχτώ για λίγο το Σαββατοκύριακο." Και αυτή τι θα σου πει; "Ναι αγάπη μου, βεβαίως να πας. Δώσε τους πολλά φιλιά και από εμένα!"

Όλα μέλι γάλα; Όλα ΟΚ; Καμία παράπλευρη απώλεια; Και ζήσαν όλοι καλά και εμείς καλύτερα; Έτσι απλά;

Λίγο χλωμό το κόβω!

Το πιο πιθανό που θα συμβεί αρχικά είναι μια οδυνηρή ανάκριση στυλ αστυνόμου Μπέκα!

Και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες.....!

Το πρώτο ψέμα θα πρέπει να το καλύψεις με άλλα δέκα.....συνεχίζοντας λοιπόν την αλληλοκάλυψη, με γεωμετρική πρόοδο θα δημιουργήσεις ένα συγγραφικό πόνημα, το οποίο θα ζήλευε και ο Φώσκολος! Τι "Λάμψη", τι "Καλημέρα Ζωή" και διάφορες ερασιτεχνικές ιστοριούλες.....εδώ πας καρφί για Νόμπελ Λογοτεχνίας! Τύφλα να έχει ο Μάρκες!

Αποτέλεσμα: θα γίνει της Κορέας (είπαμε εκτός αν η γκόμενα έχει IQ επιπέδου γκαρσόνας Β!). Βέβαια θα έχεις ήδη κερδίσει την απονομή του βραβείου στη Σουηδία, αν αυτό σε παρηγορεί.....

Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι ελλοχεύει το ενδεχόμενο να σου φέρει η γυναίκα μια τέτοια πρόσκληση! Ωχ.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom