Νέα

Άλλο ένα κάθαρμα τέζα... ποιοί εύχεστε στον αη Βασίλη να τεζάρουν σύντομα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ποιο θελετε να ακολουθησουν?

• ΟΛΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Ψήφοι: 40 34,2%
  • ΒΟΘΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Ψήφοι: 22 18,8%
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

Ψήφοι: 18 15,4%
  • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ!

Ψήφοι: 11 9,4%
  • ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!

Ψήφοι: 4 3,4%
  • ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟ ΜΟΥΝΤΖΑΧΕΝΤΙΝΙΑ ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ!

Ψήφοι: 3 2,6%
  • ΤΡΑΠΕΖΙΤΟ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ?ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Ψήφοι: 19 16,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό

"στους φιλτάτους εχθρούς μου κ.κ natso_70, supermouse κλπ οι οποίοι διακαώς ποθούν τον γρήγοραν θάνατον όπως και στους συνοδοιπόρους τους οι οποίοι γελώσιν βροντερώς εύχομαι μακροημέρευσιν .. τόσην μακροημέρευσιν ώστε να προλάβουν να ζήσουν τον θάνατον των παιδιών τους, στα οποία εύχομαι χρόνια πολλά και καλά (οι αμαρτίες γονέων δεν πρέπει να παιδεύωσι τέκνα).."

τα παιδιά είναι έξω από το παιχνίδι δεν ευθύνονται σε τίποτε (και ειδικά στο ότι γεννήθηκαν από μαλάκες γονείς).. στο κάτω κάτω της γραφής ευχήν μακροημέρευσης έδωσα ακόμη και σε αυτούς των οποίων οι κατάρες αν πιάσουν (και δεν πιάνουν διότι σύμφωνα με την λαική σοφία "άδικη κατάρα πάνω σου θα πέσει") θα έπρεπε προ πολλού να είμαι στο χώμα και μάλιστα από τρομερές και φοβερές ασθένειες κατά τον υπερπόντικα.......

εγω παω να τα σβησω στο χιονι και συ θελεις ζεμπεκιες και επεξηγησεις τωρα. ειπες μια μαλακια αστο να παει στο διαολο μη του γαμας τη μανα δεν ειμαστε νιανιαρα. δε κολλαει η αναφορα σε παιδια οσο σουλουπωμενη και να ειναι.
αντι να τους ριχνεις καμια χριστοπαναγια να ξεθυμανεις, πολεμας να βγεις κατι 'εξυπνο' να πεις να κρυψεις τον βρασμο σου. και πατας σε λαδια ετσι.
ριξε κανα γαμοσταυριδι να γουσταρεις καλυτερα λεω εγω.

Επισκέπτης
εγω παω να τα σβησω στο χιονι και συ θελεις ζεμπεκιες και επεξηγησεις τωρα. ειπες μια μαλακια αστο να παει στο διαολο μη του γαμας τη μανα δεν ειμαστε νιανιαρα. δε κολλαει η αναφορα σε παιδια οσο σουλουπωμενη και να ειναι.
αντι να τους ριχνεις καμια χριστοπαναγια να ξεθυμανεις, πολεμας να βγεις κατι 'εξυπνο' να πεις να κρυψεις τον βρασμο σου. και πατας σε λαδια ετσι.
ετσι εκριβως

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Αυτό, βασικά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δεν συνηθίζω να βράζω.. όπως μου φέρονται φέρομαι... είναι απλό...

eimaininja

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2011
Like
2
Πόντοι
0
δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό

Ρε τύπε θα πρέπει ο κώλος σου να ζηλέυει πολύ για τα σκατά που βγάζει ο στόμας σου , να σου ευχηθώ με την σειρά μου να τα βρεις με τις τρύπες σου επιτελούς!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε τύπε θα πρέπει ο κώλος σου να ζηλέυει πολύ για τα σκατά που βγάζει ο στόμας σου , να σου ευχηθώ με την σειρά μου να τα βρεις με τις τρύπες σου επιτελούς!!!

εσύ τα βρήκες και ομιλείς???

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rockon: .......είπα reset ,...όχι να εξαφανηστείτε  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...keep this. Το νόμιμον ειναι και ηθικόν  :rockon: :rolleyes: :rolleyes: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

θα έπρεπε να είναι όμως.. είτε η ηθική να προσαρμοστεί στους νόμους είτε οι νόμοι στην ηθική.. δεν γνωρίζωγ ποιό είναι το πρέπον...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ότι ο Πάγκαλος έχει τρείς σελίδες ακίνητα...

το γαμημένο στο σάιτ της Βουλής καθυστερεί απελπιστικά

εντιτ

μόλις βρώ θα στείλω πμ στον υπερπόντικα να αρχίσει απαλλοτριώσεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
ότι ο Πάγκαλος έχει τρείς σελίδες ακίνητα...

το γαμημένο στο σάιτ της Βουλής καθυστερεί απελπιστικά

εντιτ

μόλις βρώ θα στείλω πμ στον υπερπόντικα να αρχίσει απαλλοτριώσεις...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν πεσεις πανω στον Καρατζαφερη κανε μας ενα μπριφινγκ δικε μου.
πολλες σελιδες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν πεσεις πανω στον Καρατζαφερη κανε μας ενα μπριφινγκ δικε μου.
πολλες σελιδες...

αυτουνού προσπαθώ να δώ τώρα και δεν ανοίγει με τίποτε...  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

όλοι επάνω σε αυτόν έχουν πέσει  :think: :think: :think: :think: :think:

btw το Ευακι έχει την προικούλα του το κορίτσι.. δύο διαμερισματάκια και καταθεσούλες (αξιοπρεπές ποσόν)  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom