pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τι λες ρε,τώρα που γίνεται καλό....να κάνουμε ένα reset ?
Τι λες ρε,τώρα που γίνεται καλό....να κάνουμε ένα reset ?
δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό
"στους φιλτάτους εχθρούς μου κ.κ natso_70, supermouse κλπ οι οποίοι διακαώς ποθούν τον γρήγοραν θάνατον όπως και στους συνοδοιπόρους τους οι οποίοι γελώσιν βροντερώς εύχομαι μακροημέρευσιν .. τόσην μακροημέρευσιν ώστε να προλάβουν να ζήσουν τον θάνατον των παιδιών τους, στα οποία εύχομαι χρόνια πολλά και καλά (οι αμαρτίες γονέων δεν πρέπει να παιδεύωσι τέκνα).."
τα παιδιά είναι έξω από το παιχνίδι δεν ευθύνονται σε τίποτε (και ειδικά στο ότι γεννήθηκαν από μαλάκες γονείς).. στο κάτω κάτω της γραφής ευχήν μακροημέρευσης έδωσα ακόμη και σε αυτούς των οποίων οι κατάρες αν πιάσουν (και δεν πιάνουν διότι σύμφωνα με την λαική σοφία "άδικη κατάρα πάνω σου θα πέσει") θα έπρεπε προ πολλού να είμαι στο χώμα και μάλιστα από τρομερές και φοβερές ασθένειες κατά τον υπερπόντικα.......
ετσι εκριβωςεγω παω να τα σβησω στο χιονι και συ θελεις ζεμπεκιες και επεξηγησεις τωρα. ειπες μια μαλακια αστο να παει στο διαολο μη του γαμας τη μανα δεν ειμαστε νιανιαρα. δε κολλαει η αναφορα σε παιδια οσο σουλουπωμενη και να ειναι.
αντι να τους ριχνεις καμια χριστοπαναγια να ξεθυμανεις, πολεμας να βγεις κατι 'εξυπνο' να πεις να κρυψεις τον βρασμο σου. και πατας σε λαδια ετσι.
ριξε κανα γαμοσταυριδι να γουσταρεις καλυτερα λεω εγω.
Γιατί είναι κρυφοπασόκοι του κεράτα ρε!!!!
Αλλά θα γίνει κόκκινη η γη κ θα δούνε!!!!
εγω παω να τα σβησω στο χιονι και συ θελεις ζεμπεκιες και επεξηγησεις τωρα. ειπες μια μαλακια αστο να παει στο διαολο μη του γαμας τη μανα δεν ειμαστε νιανιαρα. δε κολλαει η αναφορα σε παιδια οσο σουλουπωμενη και να ειναι.
αντι να τους ριχνεις καμια χριστοπαναγια να ξεθυμανεις, πολεμας να βγεις κατι 'εξυπνο' να πεις να κρυψεις τον βρασμο σου. και πατας σε λαδια ετσι.
εγω παω να τα σβησω στο χιονι και συ θελεις ζεμπεκιες και επεξηγησεις τωρα. ειπες μια μαλακια αστο να παει στο διαολο μη του γαμας τη μανα δεν ειμαστε νιανιαρα. δε κολλαει η αναφορα σε παιδια οσο σουλουπωμενη και να ειναι.
δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό
Ρε τύπε θα πρέπει ο κώλος σου να ζηλέυει πολύ για τα σκατά που βγάζει ο στόμας σου , να σου ευχηθώ με την σειρά μου να τα βρεις με τις τρύπες σου επιτελούς!!!
εσύ τα βρήκες και ομιλείς???
.......είπα reset ,...όχι να εξαφανηστείτε ;)
...keep this. Το νόμιμον ειναι και ηθικόνπερίμενε ρε μαλέα .. διαβάζω το πόθεν έσχες των βουλευτών μας...
...keep this. Το νόμιμον ειναι και ηθικόν
περίμενε ρε μαλέα .. διαβάζω το πόθεν έσχες των βουλευτών μας...
βρηκες τιποτε;
ότι ο Πάγκαλος έχει τρείς σελίδες ακίνητα...
ότι ο Πάγκαλος έχει τρείς σελίδες ακίνητα...
το γαμημένο στο σάιτ της Βουλής καθυστερεί απελπιστικά
εντιτ
μόλις βρώ θα στείλω πμ στον υπερπόντικα να αρχίσει απαλλοτριώσεις...
Αν πεσεις πανω στον Καρατζαφερη κανε μας ενα μπριφινγκ δικε μου.
πολλες σελιδες...