Νέα

Άλλο ένα κάθαρμα τέζα... ποιοί εύχεστε στον αη Βασίλη να τεζάρουν σύντομα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποιο θελετε να ακολουθησουν?

• ΟΛΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Ψήφοι: 40 34,2%
  • ΒΟΘΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Ψήφοι: 22 18,8%
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

Ψήφοι: 18 15,4%
  • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ!

Ψήφοι: 11 9,4%
  • ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!

Ψήφοι: 4 3,4%
  • ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟ ΜΟΥΝΤΖΑΧΕΝΤΙΝΙΑ ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ!

Ψήφοι: 3 2,6%
  • ΤΡΑΠΕΖΙΤΟ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ?ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Ψήφοι: 19 16,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
  γιαυτο λιωνω στα γελιαααααααααααααα
  και τον ειχα για σαινι

αλλα τι περιμενεις,εβριτης τουρκοσπορος Δραμαλης παιδι μου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σιλάνς απόγονε του μπραίμη...

ΥΓ οι ευχές που έδωσα εξαιρούν εσένα...  :birdman:

τι να σε κάνω ρε κεφάλα που σε συμπάθσηα κοπρόσκυλο και ας πίνεις λαφρύ τσίπουρο

Επισκέπτης
στους φιλτάτους εχθρούς μου κ.κ natso_70, supermouse κλπ οι οποίοι διακαώς ποθούν τον γρήγοραν θάνατον όπως και στους συνοδοιπόρους τους οι οποίοι γελώσιν βροντερώς εύχομαι μακροημέρευσιν .. τόσην μακροημέρευσιν ώστε να προλάβουν να ζήσουν τον θάνατον των παιδιών τους, στα οποία εύχομαι χρόνια πολλά και καλά (οι αμαρτίες γονέων δεν πρέπει να παιδεύωσι τέκνα)..

ΟΚ μάστορή μου.
Βάζουμε παιδιά μέσα?
Εσύ το διάλεξες..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΟΚ μάστορή μου.
Βάζουμε παιδιά μέσα?
Εσύ το διάλεξες..

γνωρίζεις ελληνικήν ???

διότι τα παιδιά από ότι βλέπεις τα έχω εξαιρέσει και τα έχω ευχηθεί ύγεία και μακροημέρευση... δεν φτάινε σε τίποτε τα παιδιά σου επειδή εσύ είναι κάθαρμα...

theodo

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γνωρίζεις ελληνικήν ???

διότι τα παιδιά από ότι βλέπεις τα έχω εξαιρέσει και τα έχω ευχηθεί ύγεία και μακροημέρευση... δεν φτάινε σε τίποτε τα παιδιά σου επειδή εσύ είναι κάθαρμα...

Την ποιάν;

Που δουλεύει;

Είναι καλή;

Επισκέπτης
γνωρίζεις ελληνικήν ???

Έγινε λέμε.
Τα λέμε σύντομα.
Πολύ σύντομα Τόλη..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
γνωρίζεις ελληνικήν ???

Πέρα από την πλάκα,όταν με το καλό έλα Σόλουν,έχουμε έναν τοπ στο είδος,θα μείνεις ικανοποιημένος. :rockon:

:sunglasses: :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γνωρίζεις ελληνικήν ???

Ναι οκ, αλλά ακούστηκε πολύ άσχημα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:think:   ......πολύ αρνητική ενέργεια σε αυτό το νήμα .....ποιός είχε την καταπληκτική αυτή ιδέα??? :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ποιο το πρόβλημά σου?

το δικο μου? εσυ εχεις. αν ειναι σοβαρη δηλωση, αποψη μου ειναι οτι οποιος ευχεται να πεθανουν ατομα απο το περιβαλλον του, εχει ψυχολογικα προβληματα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
το δικο μου? εσυ εχεις. αν ειναι σοβαρη δηλωση, αποψη μου ειναι οτι οποιος ευχεται να πεθανουν ατομα απο το περιβαλλον του, εχει ψυχολογικα προβληματα.

Eντάξει δε θα κάνω και βουντού.
Από το ευρύτερο περιβάλλον μου, δεν ξέρω 10 άτομα όλα κι όλα.
Αφού έκανες και διάγνωση μετά τη σοβαρή μου δήλωση στο μπου, είσαι αστέρι! Χαραμίζεσαι Εκτοράκο. :cheesy:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το έχω ξαναγράψει...
Η αναφορά σε γονείς και παιδιά είναι φάουλ, οσοδήποτε λεπτή και αν είναι η διατύπωση, κυρίως διότι δεν ξέρεις τί ευαίσθητες χορδές χτυπάς...
Μεταξύ μας μπορούμε να βριζόμαστε όσο θέλουμε, στην τελική σε σάιτ για τάνες είμαστε, ενήλικες είμαστε, δε χάλασε και ο κόσμος... Τρίτους ας μην εμπλέκουμε γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα, ακόμη και από ένα κακόγουστο αστείο ή μια αιχμηρή ατάκα.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Eντάξει δε θα κάνω και βουντού.
Από το ευρύτερο περιβάλλον μου, δεν ξέρω 10 άτομα όλα κι όλα.
Αφού έκανες και διάγνωση μετά τη σοβαρή μου δήλωση στο μπου, είσαι αστέρι! Χαραμίζεσαι Εκτοράκο. :cheesy:

με τοσες γνωριμιες θα πρεπε να κατεβεις για δημοτικος συμβουλος,χαραμιζεσαι :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom