Επισκέπτης
εγκω κερασι αυριο. δεν φτάινε σε τίποτε τα παιδιά σου επειδή εσύ είναι κάθαρμα...
εγκω κερασι αυριο. δεν φτάινε σε τίποτε τα παιδιά σου επειδή εσύ είναι κάθαρμα...
Eντάξει δε θα κάνω και βουντού.
Από το ευρύτερο περιβάλλον μου, δεν ξέρω 10 άτομα όλα κι όλα.
Αφού έκανες και διάγνωση μετά τη σοβαρή μου δήλωση στο μπου, είσαι αστέρι! Χαραμίζεσαι Εκτοράκο.
δε κανω διαγνωση, αποψη μου ειπα για ενα σχολιο. σορρυ γιατρε, ξεχασα οτι εχεις την αποκλειστικοτητα να κρινεις ποστ σε ολο το νετ
μη θυμωνεις, εγω μαλακιες γραφω εξαλλου. δεν αφαιρειται εγκυροτητα απο τις δικες σου κατα καιρους διαγνωσεις
Το έχω ξαναγράψει...
Η αναφορά σε γονείς και παιδιά είναι φάουλ, οσοδήποτε λεπτή και αν είναι η διατύπωση, κυρίως διότι δεν ξέρεις τί ευαίσθητες χορδές χτυπάς...
Μεταξύ μας μπορούμε να βριζόμαστε όσο θέλουμε, στην τελική σε σάιτ για τάνες είμαστε, ενήλικες είμαστε, δε χάλασε και ο κόσμος... Τρίτους ας μην εμπλέκουμε γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα, ακόμη και από ένα κακόγουστο αστείο ή μια αιχμηρή ατάκα.
Έτσι, σεμνά και το κεφάλι κάτω αγαπητέ συμφορουμίτη.
θα φέρεις και παρέα.. ??
Δε χρειάζομαι παρέα πουστράκο.
Ένα τελευταίο. Είσαι ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί εδώ μέσα αλλά τα παιδιά σου μαλάκα δεν τα'χω πιάσει στο στόμα μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Εσύ το λάθος το έκανες και σύντομα θα καταλάβεις πόσο μεγάλο ήταν.
Over & out..
ναι ματια στο χωμα
Γιατί είναι κρυφοπασόκοι του κεράτα ρε!!!!ρε pz89 το αλλο θεματακι για το ΠΑΣΟΚ που ανοιξες γιατι το κοψανε?ειχε πλακα
Έχει άδικο ο ''μαλάκας'';;;τσαντιστηκε ο μαλακας
τσαντιστηκε ο τραμης και προσπαθησε να το μαγειρεψει. αλλα τον εχουν πεθανει στα θανατερα και τα αλλα κουναβια
τσαντιστηκε ο τραμης και προσπαθησε να το μαγειρεψει. αλλα τον εχουν πεθανει στα θανατερα και τα αλλα κουναβια
Έχει άδικο ο ''μαλάκας'';;;
δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό
"στους φιλτάτους εχθρούς μου κ.κ natso_70, supermouse κλπ οι οποίοι διακαώς ποθούν τον γρήγοραν θάνατον όπως και στους συνοδοιπόρους τους οι οποίοι γελώσιν βροντερώς εύχομαι μακροημέρευσιν .. τόσην μακροημέρευσιν ώστε να προλάβουν να ζήσουν τον θάνατον των παιδιών τους, στα οποία εύχομαι χρόνια πολλά και καλά (οι αμαρτίες γονέων δεν πρέπει να παιδεύωσι τέκνα).."
τα παιδιά είναι έξω από το παιχνίδι δεν ευθύνονται σε τίποτε (και ειδικά στο ότι γεννήθηκαν από μαλάκες γονείς).. στο κάτω κάτω της γραφής ευχήν μακροημέρευσης έδωσα ακόμη και σε αυτούς των οποίων οι κατάρες αν πιάσουν (και δεν πιάνουν διότι σύμφωνα με την λαική σοφία "άδικη κατάρα πάνω σου θα πέσει") θα έπρεπε προ πολλού να είμαι στο χώμα και μάλιστα από τρομερές και φοβερές ασθένειες κατά τον υπερπόντικα.......
Πες κ εδώ τίποτα ρε να σε δω να σε καμαρώσω.σιλανσ γατακι
Γεγονός αλλά μπορεί κάλλιστα να αντευχηθεί ό,τι χειρότερο στους ίδιους, στο ίδιο ύφος και ήθος -το σχόλιο με τα παιδιά ήταν άκυρο.