Νέα

Άλλο ένα κάθαρμα τέζα... ποιοί εύχεστε στον αη Βασίλη να τεζάρουν σύντομα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιο θελετε να ακολουθησουν?

• ΟΛΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Ψήφοι: 40 34,2%
  • ΒΟΘΡΟ ΠΑΓΚΑΛΟΣ

Ψήφοι: 22 18,8%
  • ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ

Ψήφοι: 18 15,4%
  • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΕΖΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΟΥΡΟΥΝΑ!

Ψήφοι: 11 9,4%
  • ΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΤΙΝΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!

Ψήφοι: 4 3,4%
  • ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟ ΜΟΥΝΤΖΑΧΕΝΤΙΝΙΑ ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ!

Ψήφοι: 3 2,6%
  • ΤΡΑΠΕΖΙΤΟ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ?ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!

Ψήφοι: 19 16,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    117

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Eντάξει δε θα κάνω και βουντού.
Από το ευρύτερο περιβάλλον μου, δεν ξέρω 10 άτομα όλα κι όλα.
Αφού έκανες και διάγνωση μετά τη σοβαρή μου δήλωση στο μπου, είσαι αστέρι! Χαραμίζεσαι Εκτοράκο. :cheesy:

δε κανω διαγνωση, αποψη μου ειπα για ενα σχολιο. σορρυ γιατρε, ξεχασα οτι εχεις την αποκλειστικοτητα να κρινεις ποστ σε ολο το νετ  :2funny:

μη θυμωνεις, εγω μαλακιες γραφω εξαλλου. δεν αφαιρειται εγκυροτητα απο τις δικες σου κατα καιρους διαγνωσεις  :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
δε κανω διαγνωση, αποψη μου ειπα για ενα σχολιο. σορρυ γιατρε, ξεχασα οτι εχεις την αποκλειστικοτητα να κρινεις ποστ σε ολο το νετ  :2funny:

μη θυμωνεις, εγω μαλακιες γραφω εξαλλου. δεν αφαιρειται εγκυροτητα απο τις δικες σου κατα καιρους διαγνωσεις  :grin:

Έτσι, σεμνά και το κεφάλι κάτω αγαπητέ συμφορουμίτη. :cheesy:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το έχω ξαναγράψει...
Η αναφορά σε γονείς και παιδιά είναι φάουλ, οσοδήποτε λεπτή και αν είναι η διατύπωση, κυρίως διότι δεν ξέρεις τί ευαίσθητες χορδές χτυπάς...
Μεταξύ μας μπορούμε να βριζόμαστε όσο θέλουμε, στην τελική σε σάιτ για τάνες είμαστε, ενήλικες είμαστε, δε χάλασε και ο κόσμος... Τρίτους ας μην εμπλέκουμε γιατί η συζήτηση μπορεί να ξεφύγει πολύ εύκολα, ακόμη και από ένα κακόγουστο αστείο ή μια αιχμηρή ατάκα.

τσαντιστηκε ο τραμης και προσπαθησε να το μαγειρεψει. αλλα τον εχουν πεθανει στα θανατερα και τα αλλα κουναβια  :grin:

Επισκέπτης
θα φέρεις και παρέα.. ??

Δε χρειάζομαι παρέα πουστράκο.

Ένα τελευταίο. Είσαι ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί εδώ μέσα αλλά τα παιδιά σου μαλάκα δεν τα'χω πιάσει στο στόμα μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Εσύ το λάθος το έκανες και σύντομα θα καταλάβεις πόσο μεγάλο ήταν.
Over & out..

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
*U’*|Rduthor=curie29 link=topic=136824.msg3372459#msg3372459 date=1324375788]
με τοσες γνωριμιες θα πρεπε να κατεβεις για δημοτικος συμβουλος,χαραμιζεσαι :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

..πουτ δε κοτ νταουν ιμιδιετλι :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε pz89 το αλλο θεματακι για  το ΠΑΣΟΚ που ανοιξες γιατι το κοψανε?ειχε πλακα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δε χρειάζομαι παρέα πουστράκο.

Ένα τελευταίο. Είσαι ότι πιο σιχαμένο κυκλοφορεί εδώ μέσα αλλά τα παιδιά σου μαλάκα δεν τα'χω πιάσει στο στόμα μου και ούτε πρόκειται να το κάνω.
Εσύ το λάθος το έκανες και σύντομα θα καταλάβεις πόσο μεγάλο ήταν.
Over & out..

τσαντιστηκε ο μαλακας  :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
τσαντιστηκε ο τραμης και προσπαθησε να το μαγειρεψει. αλλα τον εχουν πεθανει στα θανατερα και τα αλλα κουναβια  :grin:

Γεγονός αλλά μπορεί κάλλιστα να αντευχηθεί ό,τι χειρότερο στους ίδιους, στο ίδιο ύφος και ήθος -το σχόλιο με τα παιδιά ήταν άκυρο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τσαντιστηκε ο τραμης και προσπαθησε να το μαγειρεψει. αλλα τον εχουν πεθανει στα θανατερα και τα αλλα κουναβια  :grin:

δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό

"στους φιλτάτους εχθρούς μου κ.κ natso_70, supermouse κλπ οι οποίοι διακαώς ποθούν τον γρήγοραν θάνατον όπως και στους συνοδοιπόρους τους οι οποίοι γελώσιν βροντερώς εύχομαι μακροημέρευσιν .. τόσην μακροημέρευσιν ώστε να προλάβουν να ζήσουν τον θάνατον των παιδιών τους, στα οποία εύχομαι χρόνια πολλά και καλά (οι αμαρτίες γονέων δεν πρέπει να παιδεύωσι τέκνα).."

τα παιδιά είναι έξω από το παιχνίδι δεν ευθύνονται σε τίποτε (και ειδικά στο ότι γεννήθηκαν από μαλάκες γονείς).. στο κάτω κάτω της γραφής ευχήν μακροημέρευσης έδωσα ακόμη και σε αυτούς των οποίων οι κατάρες αν πιάσουν (και δεν πιάνουν διότι σύμφωνα με την λαική σοφία "άδικη κατάρα πάνω σου θα πέσει") θα έπρεπε προ πολλού να είμαι στο χώμα και μάλιστα από τρομερές και φοβερές ασθένειες κατά τον υπερπόντικα.......

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δεν προσπάθησα να μαγειρέψω τίποτε από την αρχή είπα αυτό

"στους φιλτάτους εχθρούς μου κ.κ natso_70, supermouse κλπ οι οποίοι διακαώς ποθούν τον γρήγοραν θάνατον όπως και στους συνοδοιπόρους τους οι οποίοι γελώσιν βροντερώς εύχομαι μακροημέρευσιν .. τόσην μακροημέρευσιν ώστε να προλάβουν να ζήσουν τον θάνατον των παιδιών τους, στα οποία εύχομαι χρόνια πολλά και καλά (οι αμαρτίες γονέων δεν πρέπει να παιδεύωσι τέκνα).."

τα παιδιά είναι έξω από το παιχνίδι δεν ευθύνονται σε τίποτε (και ειδικά στο ότι γεννήθηκαν από μαλάκες γονείς).. στο κάτω κάτω της γραφής ευχήν μακροημέρευσης έδωσα ακόμη και σε αυτούς των οποίων οι κατάρες αν πιάσουν (και δεν πιάνουν διότι σύμφωνα με την λαική σοφία "άδικη κατάρα πάνω σου θα πέσει") θα έπρεπε προ πολλού να είμαι στο χώμα και μάλιστα από τρομερές και φοβερές ασθένειες κατά τον υπερπόντικα.......

Τύπε, το να λες σε έναν γονιό να ζήσει το θάνατο του παιδιού του, ακόμη και αν ο γονιός είναι 120 και το παιδί 100, ακούγεται και είναι άσχημο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Stories

Νέο!