feetlover28
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Εάν υπάρχει συναγωνιστής παντρεμένος που του αρέσει το σπορ ας στείλει pm.
Ε ναι, έχει άλλη χάρη το χέρι που σου την παίζει να φοράει βέρα
οχι φιλε αλλο ειναι αυτο,χωρίς φιλιά κτλ ΑλληλοΜαλακία - bourdela.com forumΥπάρχει τέτοια διαστροφή;
Στον στρατό (στο Πολεμικό Ναυτικό μιλάμε) σε Νατοϊκή άσκηση ήταν δύο ΕΠΟΠ και τράβαγαν μαλακία, ο καθένας ξεχωριστά και ταυτόχρονα έδιναν γλωσσόφιλα ο ένας στον άλλο...
ανυπαντροι δε σου κανουν δηλ? εκτος και αν τη βρισκεις να φοράει βέρα ο αλλος και να στην παιζει ε?Εάν υπάρχει συναγωνιστής παντρεμένος που του αρέσει το σπορ ας στείλει pm.
αν είναι εχέμυθοι και έχουν χώρο για την φάση είναι στα υπόψινανυπαντροι δε σου κανουν δηλ? εκτος και αν τη βρισκεις να φοράει βέρα ο αλλος και να στην παιζει ε?
ταφοςαν είναι εχέμυθοι και έχουν χώρο για την φάση είναι στα υπόψιν
στείλε pm με την πρόταση σου...
δεν εχω προταση τυπε...παιζω και την δικια μου ειναι ανάγκη να παιζω και αλλου?στείλε pm με την πρόταση σου...
το θέμα είναι να σου αρέσει να την παίζεις παρέα...και κακά τα ψέματα άλλη αίσθηση έχει να στο κάνει άλλοςδεν εχω προταση τυπε...παιζω και την δικια μου ειναι ανάγκη να παιζω και αλλου?
κοιτα μια φορα την επαιζα και με κοιτουσε ο σκυλος μου....και εγλυφε τη πουτσα του..αυτο πιάνεται?το θέμα είναι να σου αρέσει να την παίζεις παρέα...και κακά τα ψέματα άλλη αίσθηση έχει να στο κάνει άλλος
χα χα κοντά είναι αλλά δεν πιάνεταικοιτα μια φορα την επαιζα και με κοιτουσε ο σκυλος μου....και εγλυφε τη πουτσα του..αυτο πιάνεται?