Νέα

Άλλη μία ξεφτίλα της ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα solaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

solaria

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άλλη μια ξεφτίλα της ΝΔ που αποδεικνύει ότι μετά τα 20 χρόνια ξεφτίλας ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και χειρότερα.
Τέτοιο πράγμα μόνο σε φαρσοκωμωδίες τύπου Μαυρογιαλούρου και Επιθεωρήσεις.

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Άλλη μια ξεφτίλα της ΝΔ που αποδεικνύει ότι μετά τα 20 χρόνια ξεφτίλας ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και χειρότερα.

Xaxaxa χααααλααααρηηηηή διακυβέρνηση...

donhostieros

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
9
Πόντοι
1

Και για τον κάθε Δήμαρχο που τα ριξε στην τσέπη η κυβέρνηση φταίει? Μήπως φταίει και για τα κορίτσια της φυλής που είναι λίγο ψυχρά μαζί σου???

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Και για τον κάθε Δήμαρχο που τα ριξε στην τσέπη η κυβέρνηση φταίει? Μήπως φταίει και για τα κορίτσια της φυλής που είναι λίγο ψυχρά μαζί σου???
Φταίει, για τον απλούστατο λόγο ότι σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, όταν αυτός ήταν στην αντιπολίτευση, κατηγορούσε με ύφος ιεροεξεταστή τους τότε κυβερνώντες αδιακρίτως πως έφταιγαν για ό,τι συνέβαινε στη χώρα, από μία κατσαρίδα στο νοσοκομείο μέχρι το στραβοπάτημα της κατσίκας μας. Επομένως, ό,τι έκανε τότε, τα λούζεται τώρα στο ακέραιο.
Και για να σοβαρευτούμε και λίγο, θα πρέπει κάποια στιγμή να διακρίνουμε την ποινική από την πολιτική ευθύνη. Ποινική ευθύνη σε μία τέτοια περίπτωση δεν στέκει, στέκει όμως και παραστέκει πολιτική ευθύνη. Όταν είσαι πρόεδρος ενός κόμματος, και πολύ περισσότερο μίας κυβέρνησης, που επαγγέλλεσαι και διατυμπανίζεις την διαφάνεια, την τιμιότητα, την πάταξη της διαφθοράς, την μηδενική ανοχή (αυτό είναι το ανέκδοτο  του αιώνα) και το κόμμα σου αποτελείται από λαμόγια, έχεις ακέραια την ευθύνη.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Και για τον κάθε Δήμαρχο που τα ριξε στην τσέπη η κυβέρνηση φταίει?

Δηλαδή ποιος φταίει ρε μπαρμπα; Η κυβέρνηση δεν είχε φτιάξει επιτροπή για τα κονδύλια; Η κυβέρνηση δεν ειναι υπεύθυνη για τη διακυβέρνηση της χώρας και για την τήρηση των νόμων;

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Σωστός ο φίλος. Απλώς να προσθέσω ότι ο συγκεκριμένος δήμαρχος είναι γνωστό λαμόγιο. Όποιος παρακολούθησε πέρσι στον Άλφα την εκπομπή του Βαξεβάνη, θα κατάλαβε πόσο χωμένο στις κτηματομεσιτικές κομπίνες είναι το άτομο. 
Φίλε μου, ο κ. Πολύζος διεγράφη κάποτε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας διότι τόλμησε και είπε το αυτονόητο:σε όλα τα κόμματα υπάρχουν λαμόγια. Όταν τον διαγράφεις γιατί είπε κάτι τέτοιο, τότε σηκώνεις ψηλά τον πήχη, είναι σαν να λές ότι στο κόμμα μου δεν υπάρχουν λαμόγια, αναλαμβάνεις δηλαδή την ευθύνη για όλα τα στελέχη σου ότι είναι έντιμα και τίμια και καθαρά. Επομένως, όταν ευρίσκονται τελικά λαμόγια στο κόμμα σου, πάει να πει απλούστατα ή ότι έλεγες ψέμματα όταν θεωρούσες ότι δεν υπάρχουν λαμόγια, ή ό,τι δεν ξέρεις τι γίνεται στο κόμμα σου. Διαλέξτε και πάρτε.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το καλυτερο το ειπε ο προεδρος για το αλλο σκανδαλο με τις εκτασεις που παραχωρηθηκαν σε μονη:
σε λιγα χρονια διακυβερνησης Ν.Δ. η μονη βατοπεδιου εγινε μονη βαΛτοπεδιου.
ολοι ΛΑΟς στις επομενες εκλογες.
μας γα...νε που μας γα...νε τουλαχιστον με αυτους θα το διασκεδαζουμε και λιγο.
ασε που μας βλεπω να κανουμε και τιποτα γυμνασια μια φορα το μηνα στα συνορα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πάντως πραγματικά πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση που εχει περάσει απο τη μεταπολίτευση και μετά

Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε αυτό που γίνεται με τη μονή βατοπεδίου με τους βρωμοπαπάδες και το ρουσόπουλο

Ρε πούστη μου απο τη μία χαίρομαι που άλλαξα χώρα, απο την άλλη νευριάζω με τους αληταραδες

Ο,τι και να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές τα ίδια θα συνεχίσουν να γίνονται

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.110
Πόντοι
42.697
Πάντως πραγματικά πρόκειται για τη χειρότερη κυβέρνηση που εχει περάσει απο τη μεταπολίτευση και μετά

χειρότερη και απο την Κυβέρνηση του Μητσοτάκη το 91? :grin:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Δεν ξέρω αν παρακολουθείτε αυτό που γίνεται με τη μονή βατοπεδίου με τους βρωμοπαπάδες και το ρουσόπουλο

Ρε πούστη μου απο τη μία χαίρομαι που άλλαξα χώρα, απο την άλλη νευριάζω με τους αληταραδες

Ο,τι και να ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές τα ίδια θα συνεχίσουν να γίνονται
οπως ειπα με το λαος στη βουλη απεκτησε και ενα αλλο χρωμα.
εγω οχι μονο δεν μετανιωσα που τους ψηφισα, αλλα θα τους ξαναψηφισω και θα κανω και προπαγανδα υπερ τους.
η σημερινη κυβερνηση πραγματικη δινει ρεστα.
το ενα σκανδαλο μετα το αλλο, το ενα χαρατσι μετα το αλλο(αφου ολα γινονται στο ποδι και δεν αποδιδει κανενα.βαλτε  τωρα και το κρατος συνεταιρο με 10%).
το ξαναλεω τουλαχιστον οι αλλοι δεν εχουν φαει.ακομ τουλαχιστον.
ΟΛΟΙ ΛΑΟΣ

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
οπως ειπα με το λαος στη βουλη απεκτησε και ενα αλλο χρωμα.
εγω οχι μονο δεν μετανιωσα που τους ψηφισα, αλλα θα τους ξαναψηφισω και θα κανω και προπαγανδα υπερ τους.
η σημερινη κυβερνηση πραγματικη δινει ρεστα.
το ενα σκανδαλο μετα το αλλο, το ενα χαρατσι μετα το αλλο(αφου ολα γινονται στο ποδι και δεν αποδιδει κανενα.βαλτε  τωρα και το κρατος συνεταιρο με 10%).
το ξαναλεω τουλαχιστον οι αλλοι δεν εχουν φαει.ακομ τουλαχιστον.
ΟΛΟΙ ΛΑΟΣ

Κατάλαβα οτι ψήφισες λαος και ειναι ξεκάθαρο οτι προτείνεις να ψηφιστεί ξανα.

Αλλά τι σχέση εχει αυτό που λες με το σχόλιο το οποίο έβαλες σε παράθεση; Μήπως άλλο ήθελες να πεις; Μήπως άλλο σχόλιο ήθελες να βάλεις σε παράθεση;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ζούμε σε μια χυδαία και αδίστακτη ολιγαρχία...πολιτικοί κλέβουν εν ψυχρώ σε μαύρες σακούλες και η ανύπαρκτη Δικαιοσύνη μας σφυρίζει αδιάφορα...ποια η διαφορά Τσουκάτου και Παλαιοκώστα?...λεφτά σε σακούλες ο ένας,λεφτά σε σακούλες κι ο άλλος...
και ο αδύναμος και ανήμπορος να αντιδράσει πολίτης φορτώνεται με πλήθος δυσβάστακτων φόρων...23% αυξήσεις επέβαλε η ΔΕΗ στα τιμολόγιά της για να παρουσιάσει ζημίες 120 εκ Ευρώ...
η λύση δεν μπορεί να προέλθει από το υπάρχον πολιτικό σύστημα παρά μόνο από εκτροπή,δεν ξέρω όμως τί είδους...ίσως όπως έγραψε ο Γιανναράς από μια εθνική καταστροφή τύπου μικρασιατικής να ξεπηδήσει η ελπίδα...

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μεγάλε μπορεί να μην φταίει το παρακμιακό κράτος της ΝΔΟΥΛΑ αν ένας ΜΑΛΑΚΑΣ δήμαρχος τα παίρνει, φταίει όμως για όλους τους κουμπάρους και υπουργούς της που τα πέρνουν που γαμάνε τον κασμάκη και έχουν την ψευδαίσθηση κιόλας ότ είναι χρήσιμοι για τον τόπο....
Είναι απλα ένα μάτσο ερασιτέχνες απαταιώνες και τίποταάλλο....

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ολοι όσοι ειναι στη βουλή αλλα και όλοι τους οι κόλακες ειναι βάρος για τη χώρα, νεκρό φορτίο που κουβαλάμε όλοι μας.

Η λύση θα δοθεί απο το λαό - ελπίζω σύντομα (αν και δεν το βλέπω)

Ζero ναι, χειρότερη και απο την κυβέρνηση του μητσοτάκη

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

Αλλά τι σχέση εχει αυτό που λες με το σχόλιο το οποίο έβαλες σε παράθεση; Μήπως άλλο ήθελες να πεις; Μήπως άλλο σχόλιο ήθελες να βάλεις σε παράθεση;
οχι και εγω για το σκανσδαλο της μονης μιλουσα και σχολιαζα τη θειη δηλωση του προδρου.
προς αποφυγη παρεξηγησεων η οικογενεια μου ειναι παραδοσιακη πρασινη, οπως ημουν και εγω.
απλα δεν παει αλλο με αυτους τους δυο.
ετσι οπως πανε τα πραγματα σε 30φευγα χρονια θα ειναι πρωθυπουργος ο ανδρικος παπανδρεου με αντιπολιτευση τον καραμανλη junior ή και το αντιθετο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

οχι και εγω για το σκανσδαλο της μονης μιλουσα και σχολιαζα τη θειη δηλωση του προδρου.
προς αποφυγη παρεξηγησεων η οικογενεια μου ειναι παραδοσιακη πρασινη, οπως ημουν και εγω.
απλα δεν παει αλλο με αυτους τους δυο.
ετσι οπως πανε τα πραγματα σε 30φευγα χρονια θα ειναι πρωθυπουργος ο ανδρικος παπανδρεου με αντιπολιτευση τον καραμανλη junior ή και το αντιθετο.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι απειλές ενός ανύπαρκτου ότι αν δεν τον ψηφίσουν θα πάψει να υπάρχει. Ατοπο. Δε μπορείς να εξαφανίσεις κάποιον που δεν υπάρχει.

Ο κόσμος ναι μεν έχει γυρίσει την πλάτη αλλά αν δεν αντιδράσει τότε μάλλον θα συνεχίσουν να του τη φοράνε. Και ο συριζα με το λαος δεν ειναι λύσεις.

Αν αυτό το πράμα που υπάρχει τώρα ονομάζεται κυβέρνηση, και αν με τη να μην το ψηφίσουμε το πράμα αυτό θα πάψει να υπάρχει, ε ας μην το ψηφίσουμε

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Τουλάχιστον, αν πιστέψουμε τις δημοσκοπήσεις, ο κόσμος έχει αρχίσει να γυρνάει την πλάτη του στα δύο μεγάλα κόμματα. Οι απειλές του Κωστάκη περί ακυβερνησίας δεν τρομάζουν κανένα πλέον. Στο κάτω, κατώ αποκλείεται η ακυβερνησία να είναι χειρότερη από την παρούσα κυβέρνηση.

Πάντως ότι θα έβλεπα στη ζωή μου πρωθυπουργό που θα μ'έκανε να νοσταλγήσω τον Μητσοτάκη, ούτε στους χειρότερους μου εφιάλτες.
Αυτή τη στιγμή κυβερνά ένα μεγάλο κόμμα και όχι δύο μεγάλα κόμματα φίλε μου. Το ένα μεγάλο κόμμα, καλώς ή κακώς, αποδοκιμάστηκε 2 φορές σε εθνικές εκλογές. Η εξίσωση των πάντων είναι μέρος της κυβερνητικής προπαγάνδας για να διατηρηθεί στην εξουσία. Και μην ξεχνάμε ότι οι δημοσκοπήσεις απεικονίζουν μία τάση, σε μεγάλη χρονική απόσταση από τις εκλογές. Ο Καραμανλής, έχει ένα πλεονέκτημα:την πίττα της εξουσίας. Όποτε θέλει, ανοίγει τις κάνουλες και τρέχουν για όποιους θέλει αυτός. Και ανοίγοντας τις κάνουλες, μπορεί να εξαγοράσει και ψήφους.Και όσο και να βρίζουν κάποιοι, ένα συμπαγές 35% το έχει στην μέγιστη ξεφτίλα, σε επίπεδο εκλογών και όχι δημοσκοπήσεων. Επομένως, άντε να έχουμε 40 ημέρες ακυβερνησία, εάν γίνουν εκλογές, μέχρι την επανάληψη των εκλογών. Οπότε, και πάλι θα θριαμβεύσει ο κ. Καραμάνλής. Για ποιο λόγο; για το λόγο ότι αυτός έχει τη συμπαγή μάζα των δικών του, ενώ οι άλλοι εξομοιώνουν στη θεωρία τους 2 μεγάλους, και στην ουσία καταψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ, το αντίπαλο δέος της κυβέρνησης δηλαδή. Και η μόνη κερδισμένη τελικά, είναι η κυβέρνηση. Και ποια είναι η λύση; ο ΣΥΡΙΖΑ, η Παπαρήγα, ή ο ΛΑΟΣ; ή μήπως όλοι αυτοί οι ετερόκλητοι πολιτικοί σχηματισμοί από κοινού;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
αυτή τη στιγμή η νουδου δίνει στέγη σε άτομα που ιδεολογικά ανήκουν στο ΛΑΟΣ, συλλέγοντας και τους αντίστοιχους ψήφους. Νομίζω οτι σε αυτούς στοχεύει η εκτόξευση θεωρίας-απειλής τύπου ή εγω ή το χάος.

Το θέμα ειναι αν τώρα πια μπορεί να πείσει. Δεν ξέρω, δεν ειμαι μάντης. Εχω όμως την αίσθηση ότι ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί συγκυβέρνηση.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.542
Πόντοι
4.615
Ποιές κάνουλες ρε φίλε; Εδώ οι ίδιοι ομολογούν πλέον ότι δεν έχει μείνει σάλιο στα ταμεία.

Και όπως είπα και πριν ο λαός που λες έχει πάρει χαμπάρι ότι η ακυβερνησία μάλλον προτιμότερη είναι από την σημέρινη κυβέρνηση(; ) Καραμανλή.
Φίλε μου, όταν έρθει η ώρα πριν τις εκλογές, οι κάνουλες θα ανοίξουν. Και παροχές να μην κάνει, μπορεί να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο της φορολογίας και να δώσει έμμεσα παροχές σε συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες, οι οποίες και θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Από την άλλη πλευρά, έχοντας την εξουσία στα χέρια σου, και λεφτά να μην δίνεις, βολεύεις κόσμο. Άρα, η κυβέρνηση την έχει την πελατεία της. Για πήγαινε σε κανένα γραφείο βουλευτή της ΝΔ και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom