Το παρών thread μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ακαταλαβίστικο!!
Μην χαλιέσαι συναγωνιστή Χάρτινε Αλήθεια, έκανες κανένα "ξερό" τελευταία; εγώ προημερών, αλλά χωρίς αποτέλεσμα... δεν πειράζει όμως, πάμε γι' άλλα... ;)
Το παρών thread μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ακαταλαβίστικο!!
Ο Κύριλλος κα ο Μεθόδιος δημιουργήσανε το γλαγωλιτικό αλφάβητο για τους Σλαβόφωνους πληθυσμούς για να κάνουν το marketing της ορθόδοξης έκδοσης του Ναζωραίου που πιστεύετε (ήταν και Εβραίος μην ξεχνιόμαστε).Αν δεν το κάνανε οι ορθόδοξοι 'απόστολοι' του Βυζαντίου θα το κάνανε τότε οι καθολικοί της Δύσης.Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί του, μαντεύει αμέσως και τα ... φυλετικά του γνωρίσματα. Όπως όλα τα αναρχοκουμμούνια. Αυτός που είναι και κατά το ήμιση Σλάβος, θα έχει και επιπλέον γνωρίσματα, πέραν των γνωστών!
Υποτιμητικά δεν μίλησα για τη Σλάβικη καταγωγή σου. Απλώς ανέφερα μερικές πραγματικότητες περί Σλάβων. Για το ότι αυτές είναι υποτιμητικές από μόνες τους, δεν φταίω εγώ, αλλά τα πεπραγμένα της Σλάβικης φυλής σου για την οποία περηφανεύεσαι.
Και εγώ θεωρώ λάθος της δικής μου φυλής, της Ελληνικής, το ότι ασχολήθηκαν με ζώα όπως οι Σλάβοι και τους έφτιαξαν γραφή και τους έμαθαν να γράφουν και να διαβάζουν και τους μετέδωσαν τη θρησκεία τους. Έπρεπε να τους αφήσουν στη μοίρα τους. Θα ήταν σήμερα το ίδιο με του Παπούα και τους Μαορί.
Η Ρωσία έχει το 60% της παγκόσμιας παραγωγής Νικελίου. Μια σχετική αναζήτηση στο google θα σε πείσει , όπως και για την πώλησή τους σε Εβραίους. Όπως έγινε και με τα πετρέλαια της Ρωσίας! Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ... Αμπράμοβιτς είναι Ρώσος!
Αλλά θα μου πεις και τα περί Αμπράμοβιτς είναι γραμμένα στην Ελύθερη Ώρα. Δεν είναι καρχαρίας. Ψέμμα των φασιστών είναι κι αυτό.Συγκρίνεις τέλος πάντων τις πρώτες ύλες της Ελλάδος με αυτές της Ρωσίας; Γελοία σύγκριση. Η Ρωσία έχει απίστευτη ποσότητα πρώτων υλών. Η Ελλάδα έχει τρίχες.
Το 1945-1949 πολεμήσαμε για να μην είμαστε τώρα όπως είναι Ρώσοι και οι Βούλγαροι. Και το πετύχαμε, αφού δεν είμαστε στα δικά τους χάλια. Την επιτυχία μας επαληθεύεις πρώτος εσύ. Αν γούσταρες τη Ρωσία , θα πήγαινες να ζήσεις εκεί. Δεν θα ζούσες εδώ.Ό,τι κι αν πεις δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι δεν πας να ζήσεις στη Ρωσία. Απόφαση απολύτως κατανοητή, σωστή και λογική
Μα το έχουμε ξανακούσει άπειρες φορές εδώ! Όποιος διαφωνεί με τα αναρχοκουμμούνια είναι ψυχοπαθής. Δηλαδή όλοι στην Ελλάδα είναι ψυχοπαθείς εκτός από λίγες δεκάδες χιλιάδες αναρχοκουμμούνια.
Στα περί ξύλου δεν απαντώ (δεόντως) γιατί θα διαγραφώ δια παντός από το φόρουμ.
τον μετά προσπάθησε να μια ρωσίδα αλλά τον και του και του έμεινε κουσούρι καταδίωξεις από τους κομμουνιστές.Ο Κύριλλος κα ο Μεθόδιος δημιουργήσανε το γλαγωλιτικό αλφάβητο για τους Σλαβόφωνους πληθυσμούς για να κάνουν το marketing της ορθόδοξης έκδοσης του Ναζωραίου που πιστεύετε (ήταν και Εβραίος μην ξεχνιόμαστε).Αν δεν το κάνανε οι ορθόδοξοι 'απόστολοι' του Βυζαντίου θα το κάνανε τότε οι καθολικοί της Δύσης.
Δεν περηφανεύτηκα για καμιά φυλή φίλτατε.Είμαι μισός Έλληνας και μισός Ρώσος.Προτιμώ να παίρνω τα θετικά στοιχεία απο τους δυο αυτούς λαούς.
Για τις Σλάβες όμως μην ξηγιέσαι έτσι?Εσείς οι Έλληνες τις έχετε κάνει θεές.Μέχρι και Σλάβα απο μπουρδέλο που τρώει 40 πούτσες την ημέρα είστε ικανοί να παντρευτείτε.Τι έγινε φίλτατε Λάκη? Σου έριξε χυλόπιτα καμιά Σλάβα γιατί προτίμησε να γαμιέται τσάμπα με έναν άξεστο φτωχό εγκληματία Ρωσοπόντιο παρά με την πάρτυ σου που είσαι 'ευγενικός νέος' ? Ότι και να μου λές Λάκη εδώ στο φόρουμ τις Σλάβες τις έχετε κάνει όλοι ΘΕΕΣ.Αφού είστε τόσο μουνόδουλοι που ξεσπάμε στα γέλια με τα παθήματά σας απο τις Σλάβες πουτάνες.Πάντως οι Ελληνίδες πουτάνες έχουν πιο ακριβή ταρίφα απο τις Ρωσίδες έ?Γι'αυτό δεν κουτάτε να τις γαμήσετε με τα μικρά σας πορτοφόλια
Το 60% Νικελίου δεν μου έδωσες καμιά πηγή ότι πουλήθηκε σε Εβραίους.Μιλάς περί αορίστου και με 'στοιχεία' όπως ΄χανετε ο καπνός στο αέρα να ψάξω στο google.Παρά μόνο κάνεις μόνος σου έναν ανούσιο ατομικό αντιπερισπασμό για να μου λές για τον αρχίδα τον Αμπράμοβιτς.Δεν περίμενα ότι θα έχεις και στοιχεία βέβαια διότι δεν γνωρίζεις την Ρωσική γλώσσα.
Και τέλος τα μπέρδεψες πολύ μέσα στο σκοταδιστικό σου σκεπτικό.Πηγαίνω και στην Ρωσία και στην Γαλλία και φυσικά μένω και εδώ.ΔΕΝ μένω ΜΟΝΙΜΑ εδώ στην Ελλάδα.Είμαι κοσμοπολίτης φίλτατε Λάκη και δεν επαινώ το κατσικοχώρι μου τι ωραίο που ήταν όταν βασίλευε ο Παύλος και ότι είναι μοναδικό στον κόσμο σε 'παραγωγή πολιτισμού' Και η Ρωσία είναι καλή και η Ελλάδα καλή.Προτιμώ βέβαια την Ελλάδα και λόγω κλίματος γιατί το κρύο μου φέρνει θλίψη και θέλω την λιακάδα
Δεν μου είπες όμως τις περιπέτειές σου με τους αναρχοκουμουνιστές? τι σου κάνανε ?
καλώς τον βοηθό του άνεργου οδοντίατρου.latex μπορείς να μετακομίσεις και στο Ζαΐρ (που είναι και γαλλόφωνο αν δεν κάνω λάθος ???) για να έχεις ήλιο 365 ημέρες το χρόνο. Και δεν θα έχεις και πρόβλημα μήπως σε ΚΑΨΕΙ ο ήλιος...... Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός "ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται"...
καλώς τον θαλαμοφύλακα της χρυσής αυγής λάτρη του λιακόπουλου και του άδωνη.Την καλησπέρα μου σε όλα τα αναρχοκομμούνια της κοινότητας αυτής!!!
Γειά και χαρά σας ιππότες της αναρχοσοσιαλιστικοκομμουνιστικής προπαγάνδας!!! Ελπίζω να είσαστε και σήμερα έτοιμοι να μοιράσεται λίγο από το άπλετο σκοτάδι σας ...
Δεν περίμενα ότι θα έχεις και στοιχεία βέβαια διότι δεν γνωρίζεις την Ρωσική γλώσσα.
Εσύ Αριων ? Δεν πήγες πουθενά με τους φίλους σου τα Αναρχο-Κομμούνια ? Γι'αυτό είσαι ξεκούραστος και κράζεις εκ του ασφαλούς τους απόντες ???
Μέχρι και Σλάβα απο μπουρδέλο που τρώει 40 πούτσες την ημέρα είστε ικανοί να παντρευτείτε.
κανονικά έπρεπε να λέγεται χώρος εκτόνοσεις και αντιπαράθεσεις των διεστραμένων φασιστοειδών vs δημοκρατικών δυνάμεων.
έχεις πολύ μεγάλο λάθος το ότι στην ΕΣΣΔ δεν γινόταν εκλογές σε πληροφορώ ότι γινόταν και μάλιστα ποιο δημοκρατικές απόότι εδώ και στης χώρες της δύσης μάθε τι ήταν τα σοβιετ και πως εκλεγότα και έλα να συζητήσουμε.Να δεχθώ ότι ο Λάκης είναι φασιστοειδές...
Μπορείς να μου πεις ποια είναι επιτέλους η γαμημένη σχέση του κομμουνισμού με τη δημοκρατία;
Εκλογές δεν κάνετε, αντιπολίτευση δε δέχεστε, για ελυεθερία λόγου και έκφρασης ούτε.. λόγος και τα ατομικά δικαιώματα που αναγνωρίζετε στα μηρμύγκ... ε, τους πολίτες των καθεστώτων σας είναι κατώτερα από αυτά που αναγνωρίζει η magna carta libertatum του... 1300!
Παρτε το χαμπάρι κομμουνιστές φίλοι: Ακόμη και οι εθνικοσοσιαλιστές έχουν μεγαλύτερη σχέση με τους δημοκρατικούς θεσμούς από εσάς, διότι χρησιμοποιήσαν εκλογές για να ανέλθουν στην εξουσία- εσείς ούτε αυτό δεν διακινδυνεύσατε...
Σχετικά με τους Έλληνες μουνόδουλους έχεις δίκιο.
Τα ίδια έχω γράψει και εγώ παλιότερα.
Και οι πατριώτες τους οι Σλάβοι πάντως δεν έχουν πρόβλημα με την πουτανιά. Απλά εκφράζονται διαφορετικά. Ο τυπικός Σλάβος σύζυγος, συνήθως αλκοολικός (εθνική παράδοση των Σλάβων) , δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να γαμιέται με 140 η γυναίκα του ημερησίως για να τους εξασφαλίζει τη βότκα την επιούσια και κανένα mercedes!
Μια διαφορά με τον Έλληνα είναι ότι ο αλκοολικός Σλάβος θα της ρίχνει περισσότερες μπουνιές.
έχεις πολύ μεγάλο λάθος το ότι στην ΕΣΣΔ δεν γινόταν εκλογές σε πληροφορώ ότι γινόταν και μάλιστα ποιο δημοκρατικές απόότι εδώ και στης χώρες της δύσης μάθε τι ήταν τα σοβιετ και πως εκλεγότα και έλα να συζητήσουμε.
σε πληροφορώ ότι στης εκλογές συμετείχε όλος ο λαός και μάλιστα το 60% των εκλεγομένων ούτε καν ήταν μέλη του κόμματος.Εκλογές απο το λαο η απο την ανώτερη ταξη των κομματοσκυλων ?
ουστ βρωμοσκυλα.
έχεις πολύ μεγάλο λάθος το ότι στην ΕΣΣΔ δεν γινόταν εκλογές σε πληροφορώ ότι γινόταν και μάλιστα ποιο δημοκρατικές απόότι εδώ και στης χώρες της δύσης μάθε τι ήταν τα σοβιετ και πως εκλεγότα και έλα να συζητήσουμε.