Νέα

Άλλη μια επίθεση των αναρχικών.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 608
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.560
Κριτικές
4
Like
2.347
Πόντοι
506
Πάω για ύπνο. Καληνύχτα. Οχι σε όλους...
 

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
657
Like
4
Πόντοι
6
Ε ναι ρε φίλε!!!!! Φόνος είναι , τί είναι ?
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, ότί οι νεκροί για τους οποίους οι κομμουνίσταροι μιλάνε και δακρύζουν (χωρίς να ξέρουν ούτε ένα όνομα, έστω και ψευτικο) δεν ήταν φοιτητές που μάχονταν κατά της Απριλιανής Επανάστασης. Όχι ότι όσοι ήταν μέσα στο Πολυτεχνείο, αυτός ήταν ο σκοπός τους αλλά λέμε τώρα... Μέσα στο Πολυτεχνείο καθοδηγητές για να μαθαίνουν και κάποιοι "ξερόλες" ήταν οι Ισραηλινές δυναμεις της Μοσάντ... Και στις οποίες πήγε ΚΑΠΟΙΟΣ κόντρα τότε.....
 

Επισκέπτης
Μέσα στο Πολυτεχνείο καθοδηγητές για να μαθαίνουν και κάποιοι "ξερόλες" ήταν οι Ισραηλινές δυναμεις της Μοσάντ... Και στις οποίες πήγε ΚΑΠΟΙΟΣ κόντρα τότε.....

Όσοι έχουν διαβάσει 5 πράγματα, γνωρίζουν ότι ο Παπαδόπουλος ήθελε να αρχίσει εξώρυξη του Ελληνικού Πετρελαίου του Αιγαίου εκείνη την εποχή. Οι γνωστές και μη εξαιρετέες "7 αδελφές" κατέθεσαν πρόταση έτσι ώστε τα λεφτά και από αυτό το πετρέλαιο να πάνε στο Τελ Αβίβ (μέσω Λονδίου και ΗΠΑ βεβαίως βεβαίως).

Μόλις οι λοχίες τους είπαν να πάνε να γαμηθούμε , "ξέσπασε" το Πολυτεχνείο ...
 

Επισκέπτης
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΗΣ ΑΙΜΑΤΗΡΗΣ ΑΛΛΑ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗΣ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1973:

1. Αναγνωστόπουλος Νίκος
2. Αντάρογλου
3. Αργυρίου
4. Αργυροπούλου Αικατερίνη, ετών 75
5. Ασημακοπούλου
6. Βεγιάρη Β
7. Βιθούλκας
8. Βρυώνης Απόστολος
9. Γερακίδης Γεώργιος, ετών 48
10. Γελιάλης Μ.
11. Γιαννόπουλος Γεώργιος
12. Γρέλος Γιάννης
13. Δαζαβίδης Ι.
14. Δεστήρης
15. Δεσύπρης (ή Περικλής), φοιτητής Πολυτεχνείου, πέθανε απο τραύματα
16. Δημητρίου Α.
17. Δημόπουλος Αντρέας
18. Διαμαντάκη Μαρία
19. Τόρις Μαργκρέτε
20. Έγκελον Γκούλια
21. Ευαγγελινός Γιάννης
22. Ηλιόπουλος
23. Θεοδώρου Δημήτριος, ετών 6
24. Ιωαννίδης
25. Ιωάννου Καίτη
26. Κάγκος Γιάννης
27. Καίνης Ιωάννης, φοιτητής Αρχιτεκτονικής, βρέθηκε νεκρός σε γιαπί
28. Κάππος Γ.
29. Καράκας Μπαλσάν, ετών 43
30. Καραγεώργης Στέλιος, ετών 19, εργάτης
31. Καραγεωργίου Α.
32. Καραμάνης Μάρκος, ετών 23
33. Κομνηνός Διομήδης, ετών 17, μαθητής
34. Κουμούλος Γιάννης
35. Κούμπος Ανδρέας, ετών 63
36. Κοντομάρης Σπύρος, δικηγόρος
37. Κανιωτάκης
38. Κόκκινος Δημήτριος
39. Κρητικάκη
40. Κυριακόπουλος
41. Καρδίκας
42. Λαζαρίδης
43. Λαζαριώτης Παναγιώτης
44. Μαλικάκης
45. Μαζαράκης
46. Ματζώρος
47. Μανωλόπουλος
48. Μαρκουλής Νίκος, ετών 25
49. Μπεκιάρη Βασιλική, ετών 17
50. Μυρογιάννης Μιχάλης, ετών 20
51. Μέξης
52. Μικρώνεις Κώστας
53. Μιχαηλίδης
54. Μπέτσας
55. Μπότης
56. Μώμος Στέλιος
57. Παντελεάκης Κυριάκος, ετών 49, δικηγόρος
58. Παπαγεωργίου Χρήστος
59. Παπαϊωάννου Δημήτρης, ετών 60, ιδιωτικός υπάλληλος
60. Παμέπης
61. Παπαποδόπυλος Χ.
62. Παπαδόπυλος Χαρ.
63. Πολυζωίδης Γ.
64. Παλέμος Β.
65. Σπαρτίδης Αλέξανδρος, ετών 16, μαθητής
66. Σαμούρης Γεώργιος, ετών 22, σπουδαστής
67. Σορμαλής
68. Σάζιος Ε.
69. Σχίζας
70. Σταυροπούλου
71. Ταϊνης
72. Τουρίλ Εκλέκ, Νορβηγίδα σπουδάστρια
73. Τσιγκούνης
74. Τουλούπας Δημήτρης, λοχίας που αρνήθηκε να πυροβολήσει τους φοιτητές και σκοτώθηκε επι τόπυ από ίλαρχο
75. Φαμέλλος Β, ετών 26
76. Φιλίνης Ιωάννης
77. Χανιωτάκης
78. Χρηστακέα Μαρία
79. Χαραλαμπίδης Ν.
80. Χαλκιαδάκης
81. Χριστόπουλος Γεώργιος, φαρμακοποιός
82. Ψαρά Ελένη

Υπάρχουν πληροφορίες για άλλους 16 νεκρούς, των οποίων τα ονόματα μάς είναι άγνωστα.
Σύνολο νεκρών 98
 

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
657
Like
4
Πόντοι
6
Καλά τα γραφεία σας στον Περισσό μέχρι τώρα είναι ανοιχτα ? Το γραφείο ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ που έχετε δουλεύει μέχρι τέτοια ώρα ??? μπράβο οργάνωση τα κομμούνια...
 

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
220
Like
0
Πόντοι
1
Το να κατηγορεί κάποιος που καμαρώνει για τη Σλάβικη και δή Ρώσικη καταγωγή του άλλους ότι δεν είναι "Δημοκράτες" είναι λίγο αστείο ...

Στην πατρίδα σου ρε φίλε οι μουζίκοι είχαν ποτέ Δημοκρατία;
Έχουν τώρα Δημοκρατία οι χαχώλοι;
Για πες μας , για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ...

Και η πιο ξεφτυλισμένη στιγμή της Ελληνικής Δημοκρατίας (που ήταν πολύ ξεφτυλισμένη) ήταν παράδεισος Δημοκρατίας μπροστά στο Χαχολιστάν ...

Τα καμάρια της χώρας σου πούλησαν το 60+ % της παγκοσμίου παραγωγής Νικελίου, που ήταν κρατική εταιρεία και χρεωκοπημένη στα μαύρα της τα χάλια είχε κέρδη 10δις $ το χρόνο για 300 μύρια $ σε Εβραίους.
Είμαι και Σλαυος και Έλληνας.Είμαι και Ταταρομόγγολος και Τουρκομόγγολος.Ξέρεις οι Τάταροι γαμήσανε τους Ρώσους και οι Τούρκοι τους Έλληνες.Τρελή πανσπερμία στην παγκόσμια ιστορία οπαδέ του 'καθαρού αίματος'.Τουλάχιστον εγώ έχω και ξανθά μαλλιά τουτέστην 'Άριος'  :2funny: .Εσύ δεν νομίζω να έχεις το πρόσωπο του μεγαλέξαντρου ούτε του Δημήτιου του Πολιορκητή.Κλασσικός μεσογειακός μαυριδερός θα είσαι.Ξέρεις οι Άραβες και οι Τούρκοι οργώσανε με τα καυλιά τους όλη την λεκάνη της Μεσογείου.Το ίδιο κάνανε και οι Μογγόλοι με τα καυλιά τους στη Ρωσία. Γι'αυτό μην μιλάς υποτιμητικά για την κατωγή κάποιου.Γκέ-γκε?
Το 60+ % της παγκοσμίου παραγωγής Νικελίου σε πια Εβραϊκή εταιρία πουλήθηκε? Για στείλε μου το link.Μήπως οι πηγές σου είναι απο την 'Ελεύθερη Ώρα'?  :2funny: και στο φινάλε αν πουλήθηκε το 60+ του νικελίου της Ρωσίας μπορείς να μου πεις την δεν έχει ξεπουληθεί στην Ελλάδα? Money talks φίλτατε.Γι'αυτή την κοινωνία πολεμήσατε το 1945-1949  :grin:
 

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
657
Like
4
Πόντοι
6
Ο καθένας τον χαβά του βέβαια.... Εδώ παρέθεσε ο άλλος ολόκληρο επίσημο πόρισμα και εμφανίζεται μετά από την δική του research ο αριονας να παραθέσει καμια εκατοστή ονόματα από τον τηλεφωνικό κατάλογο παρουσιάζοντας τους ως "νεκρούς ήρωες της αιματοβαμμένης εξέγερσης του πολυτεχνείου" ........
Η Μ Α Ρ Τ Ο Ν ....... τίποτα περισσότερο...
 

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Μηνύματα
220
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί δεν πας να ζήσεις τότε με τους μουζίκους στην πατρίδα σου;
Τι κάνεις εδώ;
Τράβα πίσω στους χαχώλους.
ΠΟυ μπορεί να σε σκοτώσουν στο ταξί από το αεροδρόμιο που θα σε πηγαίνει σπίτι για να σου κλέψουν τα ... παππούτσια!
Η Ελλάδα δεν είχε βιομηχανία, ούτε έχει. Και ο Στάλιν ναι , έφτιαξε βιομηχανία.

Οι πατριώτες σου όμως πάντα ζούσαν σαν ζώα και πάντα το ίδιο θα ζούνε, σαν ζώα. Και επί Τσάρου σαν ζώα ζούσαν, και επί Σοβιετίας σαν ζώα ζούσαν και τώρα σαν ζώα ζούνε και σε 100 χρόνια σαν ζώα θα ζούνε και πάλι.
Καμμένα χαρτιά είστε.
Ο τελευταίος χωριάτης στην Ελλάδα του 1800 ζούσε καλύτερα από έναν καθηγητή πανεπιστημίου στο Χαχολιστάν του 2007.Και κυκλοφορούσε και ελεύθερα στο χωριό του, χωρίς να φοβάται να τον σκοτώσουν ...

Υ.Γ.Κάποια στιγμή για να γελάσουμε , θα βάλω το "σαβουάρ βίβρ" που είχε γράψει ο Μεγάλος Πέτρος , προκειμένου να ανεβάσει λίγο το επίπεδο των Ρώσων. Πρότεινε ότι θα ήταν σημαντική βελτίωση να μην φτύνουν πάνω στο τραπέζι όταν τρώνε ...
Έχεις τρελό γέλιο.Βασικά ήθελα να γράψω σοβαρά αλλά κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ψυχοπαθή.Πρέπει τίποτα κουμούνια να σε τσακίσανε στο ξύλο δεν εξηγείται αλλιώς  :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Κλασσικός μεσογειακός μαυριδερός θα είσαι.

Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί του, μαντεύει αμέσως και τα ... φυλετικά του γνωρίσματα. Όπως όλα τα αναρχοκουμμούνια. Αυτός που είναι και κατά το ήμιση Σλάβος, θα έχει και επιπλέον γνωρίσματα, πέραν των γνωστών!

Γι'αυτό μην μιλάς υποτιμητικά για την κατωγή κάποιου.Γκέ-γκε?
Υποτιμητικά δεν μίλησα για τη Σλάβικη καταγωγή σου. Απλώς ανέφερα μερικές πραγματικότητες περί Σλάβων. Για το ότι αυτές είναι υποτιμητικές από μόνες τους, δεν φταίω εγώ, αλλά τα πεπραγμένα της Σλάβικης φυλής σου για την οποία περηφανεύεσαι.

Και εγώ θεωρώ λάθος της δικής μου φυλής, της Ελληνικής, το ότι ασχολήθηκαν με ζώα όπως οι Σλάβοι και τους έφτιαξαν γραφή και τους έμαθαν να γράφουν και να διαβάζουν και τους μετέδωσαν τη θρησκεία τους. Έπρεπε να τους αφήσουν στη μοίρα τους. Θα ήταν σήμερα το ίδιο με του Παπούα και τους Μαορί.

Το 60+ % της παγκοσμίου παραγωγής Νικελίου σε πια Εβραϊκή εταιρία πουλήθηκε? Για στείλε μου το link.Μήπως οι πηγές σου είναι απο την 'Ελεύθερη Ώρα'? 

και στο φινάλε αν πουλήθηκε το 60+ του νικελίου της Ρωσίας μπορείς να μου πεις την δεν έχει ξεπουληθεί στην Ελλάδα? Γι'αυτή την κοινωνία πολεμήσατε το 1945-1949 ;

Η Ρωσία έχει το 60% της παγκόσμιας παραγωγής Νικελίου. Μια σχετική αναζήτηση στο google θα σε πείσει , όπως και για την πώλησή τους σε Εβραίους. Όπως έγινε και με τα πετρέλαια της Ρωσίας! Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ... Αμπράμοβιτς είναι Ρώσος!
Αλλά θα μου πεις και τα περί Αμπράμοβιτς είναι γραμμένα στην Ελύθερη Ώρα. Δεν είναι καρχαρίας. Ψέμμα των φασιστών είναι κι αυτό.Συγκρίνεις τέλος πάντων τις πρώτες ύλες της Ελλάδος με αυτές της Ρωσίας; Γελοία σύγκριση. Η Ρωσία έχει απίστευτη ποσότητα πρώτων υλών. Η Ελλάδα έχει τρίχες.

Το 1945-1949 πολεμήσαμε για να μην είμαστε τώρα όπως είναι Ρώσοι και οι Βούλγαροι. Και το πετύχαμε, αφού δεν είμαστε στα δικά τους χάλια. Την επιτυχία μας επαληθεύεις πρώτος εσύ. Αν γούσταρες τη Ρωσία , θα πήγαινες να ζήσεις εκεί. Δεν θα ζούσες εδώ.Ό,τι κι αν πεις δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι δεν πας να ζήσεις στη Ρωσία. Απόφαση απολύτως κατανοητή, σωστή και λογική


Έχεις τρελό γέλιο.Βασικά ήθελα να γράψω σοβαρά αλλά κατάλαβα ότι έχω να κάνω με ψυχοπαθή.Πρέπει τίποτα κουμούνια να σε τσακίσανε στο ξύλο δεν εξηγείται αλλιώς .

Μα το έχουμε ξανακούσει άπειρες φορές εδώ! Όποιος διαφωνεί με τα αναρχοκουμμούνια είναι ψυχοπαθής. Δηλαδή όλοι στην Ελλάδα είναι ψυχοπαθείς εκτός από λίγες δεκάδες χιλιάδες αναρχοκουμμούνια.

Στα περί ξύλου δεν απαντώ (δεόντως) γιατί θα διαγραφώ δια παντός από το φόρουμ.
 

Επισκέπτης
Όταν κάποιος διαφωνεί μαζί του, μαντεύει αμέσως και τα ... φυλετικά του γνωρίσματα. Όπως όλα τα αναρχοκουμμούνια. Αυτός που είναι και κατά το ήμιση Σλάβος, θα έχει και επιπλέον γνωρίσματα, πέραν των γνωστών!
Υποτιμητικά δεν μίλησα για τη Σλάβικη καταγωγή σου. Απλώς ανέφερα μερικές πραγματικότητες περί Σλάβων. Για το ότι αυτές είναι υποτιμητικές από μόνες τους, δεν φταίω εγώ, αλλά τα πεπραγμένα της Σλάβικης φυλής σου για την οποία περηφανεύεσαι.

Και εγώ θεωρώ λάθος της δικής μου φυλής, της Ελληνικής, το ότι ασχολήθηκαν με ζώα όπως οι Σλάβοι και τους έφτιαξαν γραφή και τους έμαθαν να γράφουν και να διαβάζουν και τους μετέδωσαν τη θρησκεία τους. Έπρεπε να τους αφήσουν στη μοίρα τους. Θα ήταν σήμερα το ίδιο με του Παπούα και τους Μαορί.

Η Ρωσία έχει το 60% της παγκόσμιας παραγωγής Νικελίου. Μια σχετική αναζήτηση στο google θα σε πείσει , όπως και για την πώλησή τους σε Εβραίους. Όπως έγινε και με τα πετρέλαια της Ρωσίας! Εκτός κι αν θεωρείς ότι ο ... Αμπράμοβιτς είναι Ρώσος!
Αλλά θα μου πεις και τα περί Αμπράμοβιτς είναι γραμμένα στην Ελύθερη Ώρα. Δεν είναι καρχαρίας. Ψέμμα των φασιστών είναι κι αυτό.


Μα το έχουμε ξανακούσει άπειρες φορές εδώ! Όποιος διαφωνεί με τα αναρχοκουμμούνια είναι ψυχοπαθής. Δηλαδή όλοι στην Ελλάδα είναι ψυχοπαθείς εκτός από λίγες δεκάδες χιλιάδες αναρχοκουμμούνια.

Στα περί ξύλου δεν απαντώ (δεόντως) γιατί θα διαγραφώ δια παντός από το φόρουμ.
εσύ από που είσε φέρελπι άνεργε οδοντίατρε?
 

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
456
Like
1
Πόντοι
1
Το παρών thread μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ακαταλαβίστικο!!
 

Επισκέπτης
εσύ από που είσε φέρελπι άνεργε οδοντίατρε?

Μπάρμπα θα ήθελες να έχεις βγάλει στα 52 όσα έχω βγάλει εγώ πριν τα 35;
Αλλά βέβαια τότε δεν θα ήσουν κουμμούνι!  :2funny: :2funny:Θα ήσουν φασίστας σαν εμένα!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κουμμούνια γίνονταν πάντα οι αποτυχημένοι , επαγγελματικώς και όχι μόνο!
Κουράγιο! Μπορείς πάντα να πάς στην Κούβα να σε σώσει ο Κομμαντάντε, όπως σώζει τους δικούς του. Κι αν δεν σου αρέσει την κάνεις κολυμπώντας για miami! Αρκεί να μην σε πιάσουν και σε τουφεκίσουν (τα συντρόφια οι Κουβανοί, όπως τουφεκίζουν όσους πάνε να την κοπανίσουν από τον παράδεισο).
 

Επισκέπτης
Μπάρμπα θα ήθελες να έχεις βγάλει στα 52 όσα έχω βγάλει εγώ πριν τα 35;
Αλλά βέβαια τότε δεν θα ήσουν κουμμούνι! Θα ήσουν φασίστας σαν εμένα.
Κουμμούνια γίνονταν πάντα οι αποτυχημένοι , επαγγελματικώς και όχι μόνο!
Κουράγιο! Μπορείς πάντα να πάς στην Κούβα να σε σώσει ο Κομμαντάντε, όπως σώζει τους δικούς του. Κι αν δεν σου αρέσει την κάνεις κολυμπώντας για miami! Αρκεί να μην σε πιάσουν και σε τουφεκίσουν (τα συντρόφια οι Κουβανοί, όπως τουφεκίζουν όσους πάνε να την κοπανίσουν από τον παράδεισο).
μπορεί να είμαι κομμούνι αλλά το αν έχεις βγάλει περισσότερα είναι λίγο αδύνατον να το έχεις κάνει η αξία σου και η περιουσία σου δεν είναι μεγαλύτερη από την κυλότα μιας μαυρούλας πίσω από το δημαρχείο.
 

Επισκέπτης
μπορεί να είμαι κομμούνι αλλά το αν έχεις βγάλει περισσότερα είναι λίγο αδύνατον να το έχεις κάνει η αξία σου και η περιουσία σου δεν είναι μεγαλύτερη από την κυλότα μιας μαυρούλας πίσω από το δημαρχείο.

Όσοι δεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι και δεν έχουν καμία σχέση με το Δημόσιο και τα Δημόσια Έργα και φυσικά δεν είναι μαφιόζοι και πρεζέμποροι, είναι απλώς άξιοι και ικανοί. Αυτοί ποτέ δεν είναι κουμμούνια. Κουμμούνια είναι όσοι έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά και μισούν τους προαναφερθέντες και θέλουν να τους δολοφονήσουν.
Όπως σκότωναν π.χ. τα καθάρματα του ΚΚΕ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ/ΕΑΜ/ΕΠΟΝ κτλ διάφορους μπακάληδες,εμπόρους, επιστήμονες, επαγγελματίες κ.α. μέχρι το 1949 και για να καλύψουν τα εγκλήματά τους τους κατηγορούσαν για δοσίλογους, μαυραγορίτες κτλ ενώ η πραγματική αιτία ήταν ότι απλώς δεν ήταν αποτυχημένοι όπως ο Ιωαννίδης, ο Φλώράκης, ο Σιάντος , ο Βελουχιώτης, ο Ζαχαριάδης και τα λοιπά αριστερά αποβράσματα ...
 

Επισκέπτης
Όσοι δεν είναι Δημόσιοι Υπάλληλοι και δεν έχουν καμία σχέση με το Δημόσιο και τα Δημόσια Έργα και φυσικά δεν είναι μαφιόζοι και πρεζέμποροι, είναι απλώς άξιοι και ικανοί. Αυτοί ποτέ δεν είναι κουμμούνια. Κουμμούνια είναι όσοι έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά και μισούν τους προαναφερθέντες και θέλουν να τους δολοφονήσουν.
Όπως σκότωναν π.χ. τα καθάρματα του ΚΚΕ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ/ΕΑΜ/ΕΠΟΝ κτλ διάφορους μπακάληδες,εμπόρους, επιστήμονες, επαγγελματίες κ.α. μέχρι το 1949 και για να καλύψουν τα εγκλήματά τους τους κατηγορούσαν για δοσίλογους, μαυραγορίτες κτλ ενώ η πραγματική αιτία ήταν ότι απλώς δεν ήταν αποτυχημένοι όπως ο Ιωαννίδης, ο Φλώράκης, ο Σιάντος , ο Βελουχιώτης, ο Ζαχαριάδης και τα λοιπά αριστερά αποβράσματα ...
οι μπακάληδες και οι έμποροι του συναφιού σου είναι μαυραγορίτες και οι επιστήμονες και επαγγελματίες δοσίλογοι ρουφιάνοι εσύ σε ποια από τις  δυο  κατηγορίες είσαι?
 

Επισκέπτης
οι μπακάληδες και οι έμποροι του συναφιού σου είναι μαυραγορίτες και οι επιστήμονες και επαγγελματίες δοσίλογοι ρουφιάνοι εσύ σε ποια από τις  δυο  κατηγορίες είσαι?

Πέραν αυτής των μακρυψώληδων εννοείς;
Ποτέ δεν κόζαρα λεφτά και επάγγελμα για να γαμήσω.
Ούτε πήγαινα σε πορείες ή το έπαιζα επαναστάτης βέβαια για να τον βάλω σε καμιά ... πασιονάρια!!

Εσύ μπάρμπα, είχες μούσι και φαβορίτες για να γαμπρίσεις, ακόμη κι σου έφερναν φαγούρα το καλοκαίρι;
Αλλά όταν άσπρισαν τα έκοψες φαντάζομαι!
 

Επισκέπτης
ο τιμοκατάλογοςτου φασίστα.

1)ρουφιανιά για κομμουνιστή    10 ευρώ
2)  ))  ))      πασόκο          5 ευρώ
3)  ))  ))    συνασπισμικού  3 ευρώ
3)φασιστικό πόστσε φόρουν      1 ευρώ
4)δολοφονία  κομμουνιστή      100 ευρώ
5)δολοφονία δημοκράτη          75 ευρώ
6)σακάτεμα στο ξύλο κκε        80 ευρώ
7)  ))      ))  δημοκράτη    50 ευρώ.
 

Επισκέπτης
Πέραν αυτής των μακρυψώληδων εννοείς;
Ποτέ δεν κόζαρα λεφτά και επάγγελμα για να γαμήσω.
Ούτε πήγαινα σε πορείες ή το έπαιζα επαναστάτης βέβαια για να τον βάλω σε καμιά ... πασιονάρια!!

Εσύ μπάρμπα, είχες μούσι και φαβορίτες για να γαμπρίσεις, ακόμη κι σου έφερναν φαγούρα το καλοκαίρι;
Αλλά όταν άσπρισαν τα έκοψες φαντάζομαι!
από πληροφορίες της κα γκε μπε ότι τα προσόντα σου είναι ανύπαρκτα και κάποια αδ....η θυμίζει το πεδιλάκι σου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom