Επισκέπτης
Mikis Theodorakis - Romiosini (part 1, live)Βαλε και κανενα βιντεακι με το Τσαουσεσκου που βαραγανε αδιακριτα τον κοσμο στις διαδηλωσεις...
[youtube=425,350]g8F43rPkdI0&mode[/youtube]
Mikis Theodorakis - Romiosini (part 1, live)Βαλε και κανενα βιντεακι με το Τσαουσεσκου που βαραγανε αδιακριτα τον κοσμο στις διαδηλωσεις...
Όπως εμείς κοιτάμε πως θα την κάνουμε από τον φιλελεύθερο παράδεισο;
άσε το παλικάρι στην μοναξιά του.Αριων ολα τα βιντεο εκπληκτικα! ( και με χιουμορ)
Ας ελπισουμε οτι καποιοι απο δω μεσα θα ξυπνησουν!!
Αν καποιοι ξυπνησουν απο το σημερινο πνευματικο και ιδεολογικο ληθαργο
εστω και λιγοι..
αυριο ξημερωνει μια πιο δικαιη μερα!
Κeep on!
;)
Nathalie Cardone - Che GuevaraΣτην ερωτηση μου δεν εχει απαντησει κανεις! Γιατι κανεις Ελληναρας κομμουνισταρας δεν εχει παει να ζησει εστω και λιγο στη Κουβα?
Στην ερωτηση μου δεν εχει απαντησει κανεις! Γιατι κανεις Ελληναρας κομμουνισταρας δεν εχει παει να ζησει εστω και λιγο στη Κουβα?
Ηρεμησε ,εχω παει..
Πολυ ομορφο μερος..
Δωρεαν παιδεια και υγεια .Οι κατοικοι ειναι ικανοποιημενοι με την ζωη τους
και ας προσπαθει να τους γονατισει η Αμερικη τοσα χρονια με το εμπαργκο.
Εκτος απο κομμουνιστες ειναι και πατριωτες. ;)
εγώ να σε ρωτήσω κάτι να μου απαντήσεις και θα σου πώ γιατί έχω πάει.Και μενα εχει παει ο συγκατοικος μου. Ομορφο μερος. Με 20 δολλαρια γαμουσε 1 νυχτα ολοκληρη και το πρωι η μανα της του εφτιαξε και πρωινο!!
Στην ερωτηση μου κανεις δεν εχει απαντησει!! Μα κανεις δεν εχει παει να ζησει εκει? Οχι διακοπες, να πας να ζησεις δουλευοντας κανονικα. Ουτε ενας ρε γαμωτο, σε τετοιο παραδεισο!!!
Και μενα εχει παει ο συγκατοικος μου. Ομορφο μερος. Με 20 δολλαρια γαμουσε 1 νυχτα ολοκληρη και το πρωι η μανα της του εφτιαξε και πρωινο!!
Στην ερωτηση μου κανεις δεν εχει απαντησει!! Μα κανεις δεν εχει παει να ζησει εκει? Οχι διακοπες, να πας να ζησεις δουλευοντας κανονικα. Ουτε ενας ρε γαμωτο, σε τετοιο παραδεισο!!!
To πρόβλημά σου ποιό είναι; Γιατί δε πάμε μετανάστες σε μία μακρινή χώρα όπου δε γνωρίζουμε ούτε τη γλώσσα και προφανώς δε θα έχουμε δουλειά κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο;
A Tribute to Communism
[youtube=425,350]iyUu-8nbd58&mode[/youtube]
Ακυρο. Ελληνες υπαχουν παντου. Απο το Χονκ Κονγκ μεχρι τη Βραζιλια. Αλλα Κουβα δεν εχει παει να ζησει ποτε ΚΑΝΕΙΣ.