Νέα

Αλλαγή του ονόματος του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roumanso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

roumanso

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ελπιζω να εισαι ετοιμος για τον "γονιμο" διαλογο που θα ειναι εδω σε λιγο...

για μενα το ονομα μια χαρα ειναι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Το σωστό όνομα έχει... αφού όλα τα thread τα κάνουμε bourdelo

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο ιδιοκ΄τητης του αποφασίζει.Δηλαδή αν είχες εσύ μια ταβέρνα που λεγόνταν το Μπριτζολάδικο κ πουλούσες κ μπιφτέκια θα το άλλαζες επειδή θα σου λεγε κάποιος ΄΄άλλαξε το γιατί φτιάχνεις κ μπιφτέκια;;;;΄΄
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πολύ μπριζόλα πέφτει τελευταία στο σαιτ

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
+1000000
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
τί είπε το άτομο..!!  :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
για νταρκ πήγαινε το σχόλιο μου
αλλά και ο κάπτεν σωστη επισήμανση!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αλλα δηλαδη που τα λενε μασατζιδικα και μοιραζουν φραπεδες και μπριζολες καλυτερα ειναι? ακουσες ποτε κανενα "ταβερνα-ψησταρια relaxation"? :cheesy:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
αλλα δηλαδη που τα λενε μασατζιδικα και μοιραζουν φραπεδες και μπριζολες καλυτερα ειναι? ακουσες ποτε κανενα "ταβερνα-ψησταρια relaxation"? :cheesy:

Σε τέτοια περίπτωση θα κάναμε το thread "Ταβερνεία που γαμάς"

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
χαχαχαχχαχαχχαχα  :2funny:  :2funny:  :2funny:
παντως καμια αλλαγή στο όνομα παίδες
έχει περάσει πλέον στην ιστορία
του διαδικτύου και της καθημερινότητας
μας!
είναι σαν να λέμε να αλλάξουν
τα νάικ (nike) ονομασία  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:rockon:
:rockon:

Επισκέπτης
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο

Είναι γόνιμος διάλογος αυτο?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

t@r@t@t@

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμη καλά καλά δεν άνοιξε το thread κι ήδη έχει γίνει... bourdelo! Άρα μια χαρά είναι το όνομα! :2funny: :2funny:

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Έίμαι από τους φανατικούς του παρόντος ονόματος. Επιβάλλεται να μην το αλλάξουμε ακόμα και αν αλλάξουν όνομα τα μπουρδέλα. Συμφωνώ απόλυτα με τον nick025.
Προτείνω να βάλεις ψηφοφορία, πισυεύω ότι το ποσοστό μη αλλαγής θα πλησιάζει επίπεδα εκλογών στην Αλβανία το Χότζα (99,...%)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου καθόλου μαζί σου.
Πρώτον δεν γκετοποιείτε τίποτα έδώ ούτε αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά κοπέλες,γυναίκες,θαμμώνες κ.τ.λ.
Κύριως σκοπός του site είναι ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων και εντύπώσεων για όλα τα στέκια και τις μεθόδους του πληρωμένου έρωτα και μέσα σε αυτά είναι οι οίκοι ανοχής,οι εργαζόμενοι/ες, τα ξενοδοχεία , cg, ct. Επειδή ακριβώς όπως είπαμε είναι πληρωμένος έρωτας και σκάμε λεφτά για να απολαύσουμε και επειδή το χόμπυ αυτό περιλαμβάνει και ένα ρίσκο εδώ το ελαχιστοποιούμε με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών κάτι το οποίο μπορεί να έχει σώσει και πολλά πορτοφόλια από φόλες επιλογές. Το ότι κάποιοι μπορεί να μιλάνε λίγο πιο χύμα ή πιο βρώμικα δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά τα άτομα που μας προσφέρουν χαρά ή νεύρα για μια λάθος επιλογή. Αλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν και οι mods και οι admins προκειμένου να στέλνουν ανάλογες προειδοποιήσεις σε περίπτωση που θίγεται κάτι.
Τώρα όσο αφορά για το β δεν μπορείς να εμποδίσεις κανένα να ανοίγει ότι threat γουστάρει είτε έχει να κάνει για Θρησκεια είτε έχει να κάνει για ομάδες ,για πληρωμένο έρωτα...
Ισα ισα το γεγονός ότι γίνονται και συζητήσει διαφόρων περιεχομένων (δες στο forum) είναι καλό για το site γιατί δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι μέλη που το μυαλό μας το έχουμε συνέχεια στο πήδημα και τις πουτάνες.
Και κάτι ακόμα... μπήκες στο site φαντάζομαι αποδεχόμενος τα πάντα σε αυτό. Αν δεν ήθελες να μπεις τι μπήκες?Ποιος είναι ο σκοπός των επισκέψεων σου και των 11 μηνυμάτων σου?
Τέλος το να λες να αλλάξει ονομασία ένα site δεν είναι και τόσο απλό πράγμα. Το site αυτό εγώ τουλάχιστον το ξέρω τουλάχιστον 4 χρόνια(δεν ξέρω πόσο πριν μπορεί να υπήρχε).Επεια υπάρχει και όλη η διαδικασία (τεχνικά) να αλλάξει.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτού του αιτήματος σου....
Εδώ δεν το έχουν θίξει παλαιότεροι από εσένα και το θίγεις εσύ?Δικαίωμα σου βέβαια να λες το οτιδήποτε κανείς δεν σε εμποδίζει,αλλά το οφείλω να πω ότι το ύφος σου δεν μου άρεσε καθόλου. Να αφήνεις άλλους να κινούν αυτά τα πράγματα. Το site αυτό ανήκει σε κάποιον/ους και κανείς δεν είναι αρμόδιος να ζητάει το οτιδήποτε ειδικά με το τρόπο που το ζητάς εσύ.Να προτείνουμε ναι , αλλά με ωραίο τρόπο και χωρίς να προσβάλουμε

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μια χαρα ειναι το ονομα ,ανθρωποι υψηλου πνευματικου επιπεδου σαν και μενα που αλλου θα εμπεναν,ΒΟΘΡΑΤΖΗΣ ΓΑΡ!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ευκαιρια να αυτοσαρκαστω....χιχι..!!

Σαν να λες δηλαδη..να μην με αποκαλουν "πουτανα",
αλλα Κατερινα η "ανακουφιστρα"..

Αχαχαχαχαχαχαχα...!!!

Stories

Νέο!