Φίλε δεν συμφωνώ μαζί σου καθόλου μαζί σου.
Πρώτον δεν γκετοποιείτε τίποτα έδώ ούτε αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά κοπέλες,γυναίκες,θαμμώνες κ.τ.λ.
Κύριως σκοπός του site είναι ο διάλογος, η ανταλλαγή απόψεων και εντύπώσεων για όλα τα στέκια και τις μεθόδους του πληρωμένου έρωτα και μέσα σε αυτά είναι οι οίκοι ανοχής,οι εργαζόμενοι/ες, τα ξενοδοχεία , cg, ct. Επειδή ακριβώς όπως είπαμε είναι πληρωμένος έρωτας και σκάμε λεφτά για να απολαύσουμε και επειδή το χόμπυ αυτό περιλαμβάνει και ένα ρίσκο εδώ το ελαχιστοποιούμε με την ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών κάτι το οποίο μπορεί να έχει σώσει και πολλά πορτοφόλια από φόλες επιλογές. Το ότι κάποιοι μπορεί να μιλάνε λίγο πιο χύμα ή πιο βρώμικα δεν σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε ρατσιστικά τα άτομα που μας προσφέρουν χαρά ή νεύρα για μια λάθος επιλογή. Αλλωστε για αυτό το λόγο υπάρχουν και οι mods και οι admins προκειμένου να στέλνουν ανάλογες προειδοποιήσεις σε περίπτωση που θίγεται κάτι.
Τώρα όσο αφορά για το β δεν μπορείς να εμποδίσεις κανένα να ανοίγει ότι threat γουστάρει είτε έχει να κάνει για Θρησκεια είτε έχει να κάνει για ομάδες ,για πληρωμένο έρωτα...
Ισα ισα το γεγονός ότι γίνονται και συζητήσει διαφόρων περιεχομένων (δες στο forum) είναι καλό για το site γιατί δείχνει ότι δεν είμαστε όλοι μέλη που το μυαλό μας το έχουμε συνέχεια στο πήδημα και τις πουτάνες.
Και κάτι ακόμα... μπήκες στο site φαντάζομαι αποδεχόμενος τα πάντα σε αυτό. Αν δεν ήθελες να μπεις τι μπήκες?Ποιος είναι ο σκοπός των επισκέψεων σου και των 11 μηνυμάτων σου?
Τέλος το να λες να αλλάξει ονομασία ένα site δεν είναι και τόσο απλό πράγμα. Το site αυτό εγώ τουλάχιστον το ξέρω τουλάχιστον 4 χρόνια(δεν ξέρω πόσο πριν μπορεί να υπήρχε).Επεια υπάρχει και όλη η διαδικασία (τεχνικά) να αλλάξει.
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το σκοπό αυτού του αιτήματος σου....
Εδώ δεν το έχουν θίξει παλαιότεροι από εσένα και το θίγεις εσύ?Δικαίωμα σου βέβαια να λες το οτιδήποτε κανείς δεν σε εμποδίζει,αλλά το οφείλω να πω ότι το ύφος σου δεν μου άρεσε καθόλου. Να αφήνεις άλλους να κινούν αυτά τα πράγματα. Το site αυτό ανήκει σε κάποιον/ους και κανείς δεν είναι αρμόδιος να ζητάει το οτιδήποτε ειδικά με το τρόπο που το ζητάς εσύ.Να προτείνουμε ναι , αλλά με ωραίο τρόπο και χωρίς να προσβάλουμε