Νέα

Αλλαγή του ονόματος του site;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα roumanso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 126
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο
--- Όλα τα είχε η Μαριωρή το όνομα την μάραναι---- :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μήπως να τό ονομάζαμε φίλε "bourdela-kai alles dimokratikes dynameis.com" ?

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Η μήπως είναι καλύτερο το "republica macedonia to bourdelo.com" ?

Tsar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Μ'αυτό το όνομα το γνωρίσαμε,μ'αυτό το αγαπήσαμε,αυτό γουστάρουμε,και δέν διαπραγματευόμαστε βρέ αδερφέ.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Το site δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όνομα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.

Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο

εγω παντως αν αλλαζε το ονομα θα προτεινα το ή το !

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Το site εχει γραψει τη δικια του ιστορια γιαυτο και το ονομα πρεπει να μεινει αναλοιωτο.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
η λεξη μπουρδελο ταιριαζει γενικοτερα στην ιδιοσυγκρασια του ελληνα καθως οπως ειναι γνωστο'ενα μπουρδελο ειμαστε'.μεσα στο ευρυτερο πεδιο της λεξης μπορουν να χωρεσουνε και διαφορα μικροτερα υποσυνολα οπως κωλομπαρα,αθλητισμος,φραπεδες,σεξοτουρισμος κτλ κτλ. ομως δεν μπορει να αλλαξει ενα ονομα, μια φιρμα αναγνωρισμενη απο χιλιαδες κωλομπαραδες και να πειραματιζομαστε..αλλωστε το μπουρδελο εχει πρωτευουσα σημασια στη ζωη ενος αντρα καθως απο κει ξεκινανε ολα,εκει εγινε η πρωτη μας γνωριμια με το ζουμερο και ηδονικο πλασμα που λεγεται γκομενα.ολα τα αλλα ηλθαν μετα...και πρεπει να αποτελουν απλα θρεντ και ονομα site.-

Επισκέπτης
κάποιοι πρέπει να βάλουν το κεφάλι τους σε ένα κουβά με νερό να δουν από που χάνουν.

Επισκέπτης
To "bourdela.tv" είναι ωραίο όνομα... Mερικές φορές όμως αν ξεχάσεις το history στον browser σου ή κάτι αντίστοιχο μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση αν έχεις κάποιον δίπλα σου (την γυναίκα σου ας πούμε... :tickedoff:)

Προτείνω λοιπόν αν είναι τεχνικά εύκολο να υπάρχει KAI ένα εναλλακτικό όνομα τελείως άσχετο (πχ. allneedstech.com) έτσι ώστε να μην είναι φόρα παρτίδα το bourdela... στους browser μας...

Επισκέπτης
Υπάρχει ίδιο θέμα νομίζω με το όνομα, "αλλαγή ονόματος εδώ και τώρα" αν θυμάμαι καλά το έλεγαν!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Eγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το όνομα του σαιτ.
Η μανδαμ μου γελάει όταν με βλέπει να ποστάρω, άλλωστε άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι την χάρη.
Κρυφοπουτανιες και σεμνοτηφίες του λώκου δεν γουσταρα ποτε.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.280
Πόντοι
22.785
μια χαρα ειναι το[size=18pt] ονομα...........[/size]
να μην αλαξη...