--- Όλα τα είχε η Μαριωρή το όνομα την μάραναι----Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.
Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλλαγή του ονόματος του site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα roumanso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 126
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ευκαιρια να αυτοσαρκαστω....χιχι..!!
Σαν να λες δηλαδη..να μην με αποκαλουν "πουτανα",
αλλα Κατερινα η "ανακουφιστρα"..
Αχαχαχαχαχαχαχα...!!!
Η Κατερίνα η Γιατρος.....
Το site δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όνομα
Μετά από αυτή τη θεσμική τοποθέτηση, τουλάχιστον πρέπει να κλειδωθεί το εν'λόγω!!!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Σύντροφοι καταναλωτές νομίζω οτι δεν είναι πολιτικά ορθό το όνομα του site. Και αυτό κατά τη γνώμη μου γιατί:
α) γκετοποιεί έμμεσα μεν, ουσιαστικά όμως δε, αντιμετωπίζει ρατσιστικά κάποιες κατηγορίες ανθρώπων (εργαζομένων του sex, ιδιοκτητών ξενοδοχείων, θαμώνων νυχτερινών κέντρων κλπ
β) το αντικείμενο ενδιαφέροντός του ξεπερνά το στενό κύκλο των οίκων ανοχής. Εκτός αν όλα τα περί έρωτος και του ερωτισμού πρέπει αντιμετωπίζονται με χυδαία ορολογία.
Παρακαλώ για τις απόψεις σας σε ένα γόνιμο διάλογο
εγω παντως αν αλλαζε το ονομα θα προτεινα το ή το !
Επισκέπτης
Bασιλική διαταγή ... και τα σκυλιά δεμένα ! (που λένε και στο χωριό μου...)Το site δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ όνομα.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Το site εχει γραψει τη δικια του ιστορια γιαυτο και το ονομα πρεπει να μεινει αναλοιωτο.
Επισκέπτης
Διαγραφή του thread εδώ και τώρα!!!!!
η λεξη μπουρδελο ταιριαζει γενικοτερα στην ιδιοσυγκρασια του ελληνα καθως οπως ειναι γνωστο'ενα μπουρδελο ειμαστε'.μεσα στο ευρυτερο πεδιο της λεξης μπορουν να χωρεσουνε και διαφορα μικροτερα υποσυνολα οπως κωλομπαρα,αθλητισμος,φραπεδες,σεξοτουρισμος κτλ κτλ. ομως δεν μπορει να αλλαξει ενα ονομα, μια φιρμα αναγνωρισμενη απο χιλιαδες κωλομπαραδες και να πειραματιζομαστε..αλλωστε το μπουρδελο εχει πρωτευουσα σημασια στη ζωη ενος αντρα καθως απο κει ξεκινανε ολα,εκει εγινε η πρωτη μας γνωριμια με το ζουμερο και ηδονικο πλασμα που λεγεται γκομενα.ολα τα αλλα ηλθαν μετα...και πρεπει να αποτελουν απλα θρεντ και ονομα site.-
Επισκέπτης
κάποιοι πρέπει να βάλουν το κεφάλι τους σε ένα κουβά με νερό να δουν από που χάνουν.
il_capitano
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
κι εγω θελω να αλλαξει...απο να γινει
Επισκέπτης
To "bourdela.tv" είναι ωραίο όνομα... Mερικές φορές όμως αν ξεχάσεις το history στον browser σου ή κάτι αντίστοιχο μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση αν έχεις κάποιον δίπλα σου (την γυναίκα σου ας πούμε... )
Προτείνω λοιπόν αν είναι τεχνικά εύκολο να υπάρχει KAI ένα εναλλακτικό όνομα τελείως άσχετο (πχ. allneedstech.com) έτσι ώστε να μην είναι φόρα παρτίδα το bourdela... στους browser μας...
Προτείνω λοιπόν αν είναι τεχνικά εύκολο να υπάρχει KAI ένα εναλλακτικό όνομα τελείως άσχετο (πχ. allneedstech.com) έτσι ώστε να μην είναι φόρα παρτίδα το bourdela... στους browser μας...
Επισκέπτης
Υπάρχει ίδιο θέμα νομίζω με το όνομα, "αλλαγή ονόματος εδώ και τώρα" αν θυμάμαι καλά το έλεγαν!
Επισκέπτης
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σωστος !